April doet wat hij wil
14 april 2014

April doet wat hij wil

De kunst van het leven is

thuis te zijn alsof je op reis bent.

– Godfried Bomans-

 

Lentebelevenis! Wat heeft het me opgeleverd? Inzicht in wat ik wil. Het is me niet gelukt. Bij mij past dit niet om thuis niets meer te mogen eten, geen koffie, geen alcohol, geen suiker, geen vlees en geen zuivel. De verleiding is te groot, hier thuis met Koen, Gijs en Martijn om mij heen. Emoties spelen ook mee en ik wil dan graag voeding nemen dat niet heel goed voor me is.

Ik heb inzicht gekregen in mijn patroon, dat ik zelf heel boos kan worden als ik iets neem wat niet goed voor me is of met iets wil beginnen en het lukt niet. Stress is de grootste boosdoener en veel schadelijker voor mijn gezondheid.
Ik heb me weer opgegeven om in september in Portugal de Detoxweek te volgen net als vorig jaar.

Ook ben ik weer een jaartje ouder geworden. Op 9 april werd ik 51 jaar en ik vind het nog steeds bijzonder dat er bij je leeftijd een jaar bijkomt en dat het niet zo voelt. Ik leer wel ieder jaar bij, ben eigenlijk altijd op reis. Ooit heb ik iemand horen zeggen: ‘Je bent niet alleen de vrouw van 51, maar ook het kind van 6, de puber van 15 en degene die 25 jaar en 35 en 45 was’. Alle leeftijden zitten in mij en zo voelt dat ook.

Ken je zelf iemand die binnenkort jarig is, dan is een cadeaubon van Atelier De Blauwe Vlinder een mooi gebaar. Een bon aan jezelf cadeau doen mag natuurlijk ook altijd.

cadeaubon atelier de blauwe vlinder

Een heerlijke massage is altijd leuk om te krijgen toch……. of 1 op 1 begeleiding of familie-opstellingen.
Famillie-opstellingen ga ik nu vanaf nu alleen begeleiden. Saskia heeft andere dingen te doen.
Bij ons thuis hier aan de Laan van Zeeman gaat dat plaats vinden. De eerstvolgende vindt plaats op 13 mei 2014. Wie weet tot dan!
Liefs Joke