Balans
10 november 2014

Balans

Mijn website is al een tijdje online, maar toch zijn er nog veel mensen die niet weten wie ik ben en wat ik doe. Het wordt dus tijd dat ik mijzelf en mijn massagepraktijk nog meer laat zien aan de buitenwereld. Maar hoe doet ik dat? Ik ben flyers van mijn praktijk gaan verspreiden in Heiloo en omgeving en ik heb een stukje in de Uitkijkpost Heiloo gepubliceerd. Een leuk interview mét foto! Mijn zoon Koen wilde graag als model figureren. Ik ben blij met het resultaat. Je kunt het stukje lezen op: http://paper.uitkijkpost.nl/open/24b49942#p5

fotouitkijkpost

Dit mondde uit in leuke reacties van mensen die ook daadwerkelijk een massage wilden. Zowel ontspanningsmassage, cuppingmassage als de holistisch energetische massage zijn besteld. Ik heb zin om weer lekker aan de slag te gaan. Mensen te helpen bij hun klachten of gewoon heerlijk ter ontspanning. Of het nu alleen een massage is of de combinatie van massage en coaching, ik vind beide ontzettend leuk om te doen.

Naast mijn massagepraktijk ben ik ook werkzaam voor Rootring-wijnen.
Vele opdrachten hebben we in de planning staan deze maand. Running-dinner van JCI Heerhugowaard, een overzichtsproeverij in Marlène te Heerhugowaard en een wijn/spijs avond bij Restaurant Seasons in Alkmaar. Ook gaan we nog een proeverij verzorgen bij RTC Alkmaar op 27 november. Ook hier krijg ik veel energie van.

Het is zo leuk om deze twee, heel verschillende banen naast elkaar te hebben. Wat ik ook belangrijk vind is tijd voor mijzelf, tijd voor mijn man Martijn en het gezin. Sporten is voor mij ook heel belangrijk, zowel fitness als yoga. Een goede balans dus in alles wat ik doen, het blijft belangrijk om hiervan bewust te zijn.

 

Wil jij ook een balans in alles wat je doet? Maak een afspraak en we kijken samen hoe we dat kunnen realiseren. Een lekkere massage is alvast een begin om even voor jezelf te kiezen.

 

Groetjes,

Joke