Eigen werk! 

In januari 2019 is in eigen beheer mijn boek ‘Geen gordijnen’ verschenen. Hieronder een korte samenvatting van waar het boek overgaat. Het boek is te bestellen door het formulier op deze pagina in te vullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. De kosten zijn van €22,00 – voor  €15,00 per boek (164 blz) Excl. bezorgkosten €4,35.

Fleur, pseudoniem van Joke de Boer, groeit op in een gezin van acht kinderen. Met haar ouders heeft ze een relatie waarin geen ruimte is voor gedachten, gevoelens en emoties. Fleur worstelt daar mee. Daarom besluit ze vanaf haar dertigste levensjaar aan persoonlijke ontwikkeling te gaan werken.

Liefde, grenzen en menslievendheid vormen de rode draad in haar leven. Ze vindt dat alles wat je meemaakt in het leven een bedoeling heeft. Slaag je erin de leermomenten eruit te halen dan zul je je alleen maar beter gaan voelen.

Dans door het leven met vreugde en plezier, want het leven is om van te genieten, vindt Fleur.

BESTELFORMULIER

  Naam*

  Straat*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail*

  Telefoon

  Uw bericht  Manuscript der Kroonjuwelen

  28 november 2020 is de lancering geweest van dit boek waar ik een hoofdstuk in heb gekregen. Dit hoofdstuk heet ZICHTBAAR en is te bestellen op:

  Manuscript der Kroonjuwelen (Boek) – GerdaDuinEntertraiment (gerda-duin.nl)

  RECENTIES GEEN GORDIJNEN!

  ‘Ik vind het allemaal erg interessant. Jouw boek heeft mij bepaalde inzichten gegeven. Het is heel wat om het leven op tafel te leggen.
  Dat vind ik erg knap. Dankjewel daarvoor.’
  – Linda

  ‘Dankzij jou ben ik me gaan verdiepen in wat de 5de dimensie inhoudt en dat vind ik erg interessant en boeiend. Dank😘
  – Marian

  ‘Ontroerend en mooi, herkenbaar en dierbaar hoe je je levensverhaal deelt met mij. Dank hiervoor. Mooi hoe je beschrijft over vroeggeboren kinderen. Ik kende deze benaming niet, ‘ kleine geboorte’ en dit voelt vele malen beter als miskramen.’
  – Marijke

  ‘Ben lekker je boek aan het lezen. Wist je dat ik ook bij de Blokker heb gewerkt en toen 2 dagen in de week naar school ging en dat ik daarna bij de bakker ben gaan werken. Dat de sterfdag van jouw vader mijn verjaardag is. Zo bizar je boek te lezen… Zo veel herkenning. Moest ik even met je delen. Het wordt steeds duidelijker wat ons samen verbindt.’
  -Babette

  Het was even wennen, de vorm van het schrijven maar het leest makkelijk. Interessant om te lezen. Leuk ook omdat ik jullie gezinssituatie een beetje weet en iedereen min of meer ken. Ontroerend af en toe omdat ik je worsteling vroeger met leven een beetje kan voelen. Gelukkig heb je nu je weg aardig gevonden. Fijn dat ik het gelezen heb.
  – Yvonne

  We hebben je boek in één keer uitgelezen. Zeer dapper omdat je het hebt durven publiceren. Daar is moed voor nodig. Chapeau.
  – Wies en Mickey

  Met het schrijven van het boek “Open Gordijnen” geeft Joke de Boer ons een inkijk in haar leven. Openhartig, eerlijk en zonder er doekjes om te winden deelt zij de hoogte- maar ook de dieptepunten in haar leven. Het boek geeft een mooi beeld van haar persoonlijk groei in dit Ondermaanse. Een aanrader voor iedereen die zich kan herkennen in een leven van vallen en weer opstaan.
  – Jeroen den Breejen

  Ik heb je boek gelezen en wil je bedanken dat ik dit boek mocht lezen.
  In gedachten ben ik met je mee gereisd. Wat heb je het allemaal mooi en open geschreven en zo toegankelijk. Ik voelde echt verbinding met je.
  Dank je wel Joke, je gaat vast en zeker nog heel veel moois naar je toe halen in dit leven.
  – Liefs Gerda (Duin)

  Een oprecht boek over de persoonlijke ontwikkeling van Joke de Boer, mooi verhaallijn langs alle verhuizingen die ze meegemaakt heeft.
  – Tuncay