EIGEN WERK! 

In januari 2019 is in eigen beheer mijn boek ‘GEEN  GORDIJNEN’ verschenen. In april 2022 is nu verschenen ook in eigen beheer mijn boek ‘RIEMEN VAST’. 

‘RIEMEN VAST’ is een BEWUSTWORDINGSROMAN.

Kim heeft een plek gereserveerd om precies op dit moment hier te zijn. Op weg naar haar stoel in het vliegtuig dus RIEMEN VAST!

Als je dit SPEL OP AARDE snapt, wordt alles een stuk duidelijker en luchtiger. De BEWUSTWORDING van het spel hier op aarde en jouw unieke reactie daarop, helpen jou je WARE IK te zijn. Het helpt je het pantser af te werpen en het LEVEN TE LEIDEN dat het beste bij jou past. Het helpt je de weg naar JE HART te vinden en daar naar te luisteren. Het spelen van een rol gebeurt immers vanuit je hoofd, maar je ware-ik zijn, gebeurt vanuit je hart. – Geen Gordijnen –

Kim wil werkelijk de beslissing nemen om vanuit HAAR HART  te leven in plaats vanuit haar hoofd. De keuzes die ze maakt vanuit haar hoofd kloppen heel vaak niet. Ze gaat dan hele verhalen maken. Door die verhalen komen er emoties los die best heftig kunnen zijn. Kim komt in een wereld terecht die ze ergens wel kent, maar toch ook weer niet. Het begint al op het VLIEGVELD SCHIPHOL waar haar iets TENTOONGESTELD wordt. Bestaat TOEVAL? En wat verandert dit werkelijk in haar leven? Het coronavirus steekt de kop op. Wat betekent dit voor Kim?

De naam Kim is een naam voor horizon, de lijn waar aardoppervlak en de lucht elkaar (lijken te) raken. Kim betekent leider, krijger. Hoe het DANST?
Een dans zal het worden voor Kim op het zonnige CURACAO.

GEEN GORDIJNEN

Fleur groeit op in een gezin van acht kinderen. Met haar ouders heeft ze een relatie waarin geen ruimte is voor gedachten, gevoelens en emoties. Fleur worstelt daar mee. Daarom besluit ze vanaf haar dertigste levensjaar aan persoonlijke ontwikkeling te gaan werken.

Liefde, grenzen en menslievendheid vormen de rode draad in haar leven. Ze vindt dat alles wat je meemaakt in het leven een bedoeling heeft. Slaag je erin de leermomenten eruit te halen dan zal je je alleen maar beter gaan voelen.

Dans door het leven met vreugde en plezier, want het leven is om van te genieten, vindt Fleur.

De boeken zijn te bestellen door het formulier op deze pagina in te vullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
– De kosten voor ‘Geen Gordijnen’ zijn van € 22,00 per boek (164 blz)
– De kosten voor ‘Riemen Vast’ zijn € 22,00 (201 blz)
Beide zijn Excl. bezorgkosten € 4,35. Je kan hem ook komen ophalen in Alkmaar.
Als je ze beide wilt dan krijg je 15% korting van € 44,00 voor € 37,40

 

BESTELFORMULIER

  Naam*

  Straat*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail*

  Telefoon

  Uw bericht