BOEK LEZING!

Ik Joke de Boer wil regelmatig (gratis) lezingen geven over mijn boeken GEEN GORDIJNEN en RIEMEN VAST. Tijdens deze lezingen neem ik je mee op mijn levensreis. Wat is er veranderd in mijn leven en hoe heb ik dat gedaan? Hoe lukt het mij om nu volledig in het leven te gaan staan en me blij te voelen.

In januari 2019 heeft GEEN GORDIJNEN en in april 2022 RIEMEN VAST het levenslicht gekregen. Het is mogelijk om ook deel te nemen aan de lezing als je de boeken nog niet hebt gelezen.

In GEEN GORDIJNEN gaat het net als in RIEMEN VAST over persoonlijke ontwikkeling. Hoe lukt het om nog meer vanuit je hart leven in plaats vanuit je hoofd. De rode draad in beide boeken.

Op dertig jarige leeftijd besloot ik om me leven te gaan veranderen. Ik was er klaar mee om volgens de overtuigingen van mijn ouders, overlevingsmechanisme te leven. Overtuigingen die zo ik was geworden en totaal niet helpend waren voor wie ik wilde zijn. Toen we onze kinderen kregen hielpen deze overtuigingen ook niet voor hun.

Daarom besloot ik de relatie van 7 jaar waarin ik 1 jaar getrouwd was op mijn 30ste te beëindigen. Het verlangen om moeder te worden was groot en de keuze was niet met deze man. Toen ik een nieuwe relatie kreeg en 2 jongens Koen en Gijs wilde ik ze opvoeden zoals ik dat wilde en niet zoals ik opgevoed was. Doordat ik dit wilde moest ik zelf door het stof. Hoe dit mijn leven heeft veranderd en mijn leven vanuit een genoeg, wat is wel ben gaan leven wil ik graag op de boek lezing met jullie delen.

Ik hoop je op deze avond te inspireren met mijn levensverhaal die ik o.a. heb geschreven in GEEN GORDIJNEN en RIEMEN VAST.

We beginnen om 19.30u en inloop is vanaf 19.15u. Er is koffie, thee en wat lekkers. Na de lezing is er gelegenheid van het stellen van allerlei soorten vragen. De lezing vindt plaats op de Verdronkenoord 56 in Alkmaar.

Je kunt je aanmelden in:

Contact

Agenda en Tarieven