Herschrijven contracten!

Een reactie van Saskia over multidimensionaliteit het herschrijven van een contract/trigger: 
Het werd me steeds duidelijker dat ik klaar was met het feit dat ik mij niet durfde uit te spreken. Met iedereen kan ik goed over alles praten maar mij uitspreken naar een persoon waar ik een issue mee heb dat lukte me niet. Dan blokkeer ik gewoon of sprak het uit op een manier waarbij ik mijzelf heel klein maakte. Klaar was ik ermee! Dan kan je niet anders doen dan naar Joke te gaan om te onderzoeken of het hier om een contract gaat dat veranderd kan worden. Doordat Joke de juiste vragen stelde kwamen we er al snel achter dat het mijn interne criticus die was die mij in de weg zat. Dit contract hebben we veranderd, wat een rust geeft dat in mij zelf, natuurlijk kijk ik nog steeds kritisch naar m’n handel en wandel maar veel liefdevoller. Ik mag fouten maken en daarover hoef ik mij niet meer weken rot te voelen. De ervaring van de afgelopen tijd is ook dat ik mezelf niet meer naar beneden haal in mijn gedachten en ik kan je vertellen dat dat gewoon ongelofelijk veel rust geeft. Tanks Joke! 

Meerdere recensies!

Voor degene die zo vaak getriggerd worden en hier bewust van zijn dat het zo niet meer kan.
Het moet iets zijn waar je helemaal klaar mee bent want je komt steeds in die specifieke situatie terecht waar je echt geen zin meer in hebt.
Bijvoorbeeld: De situatie met een vriend of vriendin of één van je ouders. Elke keer als je hem of haar tegenkomt is er een miscommunicatie een strijd. Je wordt steeds getriggerd in je lijf, Je bent boos, teleurgesteld en je voelt je niet begrepen, je bent er wel klaar mee. Elke keer komt diezelfde overtuiging langs. Welk deel in jou ben je opzoek naar om jezelf te leren begrijpen? Dit deel, energie gaan we naar op zoek en gaan dit uit je systeem halen en de juiste intentie opzetten. De energie verandert en de situatie die er was komt niet meer terug in leven.

Agenda en Tarieven