OPSTELLING OVER EENHEIDSBEWUSTZIJN

Wat betekent de SHIFT naar EENHEIDSBEWUSTZIJN voor jou?

Het jaar 2022 is al weer een tijdje begonnen. Maand juni komt er alweer aan en het is tijd om ons licht te laten stralen. Het zal zeker een uitdaging worden. We shiften naar een wereld van transparantie en worden nog meer uitgedaagd. Onze overtuigingen mogen herzien worden en onze waarheid in lijn te brengen met de Universele/ goddelijke waarheid. Is jouw waarheid al in lijn met de Universele waarheid?

Op aarde maken we een shift naar het eenheidsbewustzijn. Het eenheidsbewustzijn is een bewustzijn van Liefde en eenheid. Iedereen gaat daarom dit jaar 2022 op persoonlijk niveau door een innerlijke strijd van loslaten, afgescheidenheid of Liefde en eenheid.

Dit betekent dat je intens kunt groeien in jouw ontwakingsproces. Uitdagingen, waar jij de keuze krijgt om te overbruggen in Liefde zullen een grote rol spelen in je leven. De vraag is; kies je voor liefde of strijd?

Thema’s waar jij in mag groeien zullen worden aangeraakt in je persoonlijkheid, je ego, eigenbelang en dit vanuit de 3D wereld. Je wordt uitgenodigd deze waarheden die het eenheidsbewustzijn niet meer dienen los te laten. Het loslaten van de overtuigingen die altijd je veiligheid waren je overlevingsmechanisme. Je krijgt de kans om spiritueel een prachtige groei door te maken. Door de sluier van angst en het overlevingsinstinct van het ego en eigenbelang wordt je gevraagd te shiften naar onvoorwaardelijke Liefde en Eenheid.

Je wordt geactiveerd in je eigen kracht. Licht schijnt op de duisternis.

Geef je je over aan licht en Liefde dan zal jij je licht kunnen laten stralen en een enorme spirituele groei ervaren. Het wordt tijd om te ontwaken. Deze opstelling kan zowel online als live. Zowel in een groep als één op één.

Dit levert de opstelling je dus op? ONTWAKEN in LIEFDE

Contact 

Agenda en Tarieven

Online groep Opstellingenavond ZIESOO