EIGEN WERK! 'Geen Gordijnen' & 'Riemen Vast'

https://www.boekenbestellen.nl/boek/riemenvast
https://www.boekenbestellen.nl/boek/geen-gordijnen

‘RIEMEN VAST’ is een BEWUSTWORDINGSROMAN.

In dit boek wat in april 2022 is uitgekomen neem ik je mee in de personage Kim die het vliegtuig in stapt met een missie. Ze kreeg een opdracht op Schiphol wat met Multidimensionaal te maken heeft. ‘RIEMEN VAST DUS’

In de opleiding die ik heb gedaan over Multi dimensionaliteit  kom ik 11 zelfdelen tegen die leven in een andere tijd en ruimte leven en ik heb deze zelf gekoppeld aan de levenslessen van Steve Rother. Hier heb ik in de personage Kim over geschreven.

Kim wil eigenlijk helemaal vanuit haar hart leven en niet meer vanuit haar hoofd. Haar hoofd maakt hele verhalen en kloppen vaak niet en haar gedachten maken emoties. Ze gaat een reis maken naar Curaçao en eenmaal aangekomen op haar bestemming steekt het coronavirus de kop op.

De betekenis van de naam Kim is, horizon, de lijn waar aardoppervlak en de lucht elkaar (lijken te) raken. Kim betekent leider, krijger. Hoe het danst? Een dans zal het worden voor Kim op het zonnige Curaçao.

Review van een Ingrid
Hoi Joke heb het boek al uit… erg mooi boek, leuk en makkelijk leesbaar. Goed te begrijpen.
Het boek ‘De Keuze’ heb ik thuis en een paar keer in begonnen, lukt nog niet om hem te lezen. Het twaalfde inzicht heb ik ook en Time Bender had ik besteld en toch terug gestuurd. Jouw boek zouden zeker meer mensen interesse in hebben. Ik ben zelf in ieder geval heel blij dat ik het mocht lezen. Het is een boek dat als je eenmaal in begint je verder wilt lezen. Bedankt hiervoor.

 

‘GEEN GORDIJNEN’ is een boek wat gaat over persoonlijke ontwikkeling 

Dit boek is uitgekomen in januari 2019. Het gaat over mijn leven van mijn 3de t/m mijn 55ste. De hoofdpersonage is Fleur. Een boek wat gaat over mijn persoonlijke ontwikkeling en dat alles veranderde na een relatie van 7 jaar en een scheiding. Op mijn 34e kwam onze Koen en werd ik me bewust dat mijn eigen patronen en overtuigingen niet helpend waren voor Koen en Gijs die op mijn 38e werd geboren. Ik moest nodig aan de bak als ik onze kinderen anders wilde opvoeden dan dat ik ben opgevoed. En hoe doe je dit dan? Dit alles lees je in dit boek wat mijn reis was.

Fleur is een meisjesnaam die komt van het Latijnse woord ‘florens’, dat bloeiend, bekoorlijk, in aanzien betekent. De naam is afgeleid Florentius of Flora. Flora was de godin van de bloemen en de lente. Het Franse woord ‘fleur’ betekent ook bloem.

 

Review van Gerda Duin
Ik heb je boek gelezen en wil je bedanken dat ik dit boek mocht lezen. In gedachten ben ik met je mee gereisd. Wat heb je het allemaal mooi en open geschreven en zo toegankelijk. Ik voelde echt verbinding met je. Dank je wel Joke, je gaat vast en zeker nog heel veel moois naar je toe halen in dit leven. – Liefs Gerda- 

Review van Jeroen de Breejen
Met het schrijven van het boek ‘Geen Gordijnen’ geeft Joke de Boer ons een inkijk in haar leven. Openhartig, eerlijk en zonder er doekjes om te winden deelt zij de hoogte- maar ook de dieptepunten in haar leven. Het boek geeft een mooi beeld van haar persoonlijk groei. Een aanrader voor iedereen die zich kan herkennen in een leven van vallen en weer opstaan.

Review van Wies en Mickey
We hebben je boek in één keer uitgelezen. Zeer dapper omdat je het hebt durven publiceren. Daar is moed voor nodig. Chapeau.

Beide boeken zijn te bestellen via mijn uitgever Pumbo, Boeken bestellen.nl
https://www.boekenbestellen.nl/boek/riemenvast
https://www.boekenbestellen.nl/boek/geen-gordijnen

Over Mij