EIGEN WERK! 'Geen Gordijnen' & 'Riemen Vast'

https://www.boekenbestellen.nl/boek/riemenvast
https://www.boekenbestellen.nl/boek/geen-gordijnen

In april 2022 is mijn boek ‘Riemen Vast’ verschenen.

‘RIEMEN VAST’ is een BEWUSTWORDINGSROMAN.

Dit boek gaat over Kim die het vliegtuig in stapt met een missie. Een opdracht die ze kreeg op Schiphol. Riemen Vast dus.

Ze wil eigenlijk helemaal vanuit haar hart leven en niet meer vanuit haar hoofd. Haar hoofd maakt hele verhalen en kloppen vaak niet en haar gedachten maken emoties. Ze komt haar 12 zelfdelen tegen die leven in een andere tijd en ruimte en net als Kim hebben zij stuk voor stuk ook hun eigen levensles. Het coronavirus steekt ook de kop op. Wat betekent dit voor Kim?

De naam Kim is een naam voor horizon, de lijn waar aardoppervlak en de lucht elkaar (lijken te) raken. Kim betekent leider, krijger. Hoe het danst? Een dans zal het worden voor Kim op het zonnige Curaçao.

Review van een Ingrid: Hoi Joke heb het boek al uit… erg mooi boek, leuk en makkelijk leesbaar. Goed te begrijpen.
Het boek de keuze heb ik thuis en een paar keer in begonnen, lukt nog niet om hem te lezen. Het twaalfde inzicht heb ik ook en Time Bender had ik besteld en toch terug gestuurd. Jouw boek zouden zeker meer mensen interesse in hebben. Ik ben zelf in ieder geval heel blij dat ik het mocht lezen. Het is een boek dat als je eenmaal in begint je verder wilt lezen. Bedankt hiervoor. 

‘GEEN GORDIJNEN’ is een boek wat gaat over persoonlijke ontwikkeling 

Dit boek, mijn eerste is uitgekomen in januari 2019. Het gaat over mijn leven van mijn 3de t/m mijn 55ste. Ik heb hem in derde positie geschreven via Fleur. Een boek wat gaat over dat toen mijn vader overleed en ik kinderen kreeg alles in het leven voor mij totaal veranderde. Ik kreeg veel meer bewustzijn op mezelf en mijn eigen overtuigingen die niet helpend waren voor Koen en Gijs. Ik moest nodig aan de bak als ik onze kinderen anders wilde opvoeden als dat ik ben opgevoed. En hoe dan? Dit alles lees je in dit boek hoe ik dit heb gedaan.

Beide boeken zijn te bestellen via mijn uitgever Pumbo, Boeken bestellen.nl
https://www.boekenbestellen.nl/boek/riemenvast
https://www.boekenbestellen.nl/boek/geen-gordijnen

 

Over Mij