EIGEN WERK! 

In april 2022 is in eigen beheer mijn boek ‘Riemen Vast’ verschenen.

‘RIEMEN VAST’ is een BEWUSTWORDINGSROMAN.

Kim heeft een plek gereserveerd om precies op dit moment hier te zijn. Op weg naar haar stoel in het vliegtuig dus RIEMEN VAST!

Kim wil werkelijk de beslissing nemen om vanuit HAAR HART  te leven in plaats vanuit haar hoofd. De keuzes die ze maakt vanuit haar hoofd kloppen heel vaak niet. Ze gaat dan hele verhalen maken. Door die verhalen komen er emoties los die best heftig kunnen zijn. Kim komt in een wereld terecht die ze ergens wel kent, maar toch ook weer niet. Het begint al op het VLIEGVELD SCHIPHOL waar haar iets TENTOONGESTELD wordt. Bestaat TOEVAL? En wat verandert dit werkelijk in haar leven? Het coronavirus steekt de kop op. Wat betekent dit voor Kim?
– Riemen Vast –

De naam Kim is een naam voor horizon, de lijn waar aardoppervlak en de lucht elkaar (lijken te) raken. Kim betekent leider, krijger. Hoe het DANST? Een dans zal het worden voor Kim op het zonnige Curaçao.

Review van een Ingrid: Hoi Joke heb het boek al uit… erg mooi boek, leuk en makkelijk leesbaar. Goed te begrijpen.
Het boek de keuze heb ik thuis en een paar keer in begonnen, lukt nog niet om hem te lezen. Het twaalfde inzicht heb ik ook en Time Bender had ik besteld en toch terug gestuurd. Jouw boek zouden zeker meer mensen interesse in hebben. Ik ben zelf in ieder geval heel blij dat ik het mocht lezen. Het is een boek dat als je eenmaal in begint je verder wilt lezen. Bedankt hiervoor. 

GRATIS!

Het boek is te bestellen door het formulier op deze pagina in te vullen.
Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
– De kosten voor ‘Riemen Vast’ zijn € 0.00 (201 blz)
Hij is excl. bezorgkosten € 4,35. Je kan hem ook komen ophalen in Alkmaar of als je in de straal van 20km vanuit Alkmaar woont dan kom ik het boek met alle liefde brengen. 

BESTELFORMULIER

  Naam*

  Straat*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail*

  Telefoon

  Uw bericht