STERKER IN 'T LEVEN STAAN

Loslaten wat je niet meer dient. Van overleven naar leven! 

De bomen staan op het punt ons te laten zien hoe mooi het is om dingen los te laten zonder de wortels te verliezen.

WORDT 2023 JOUW JAAR? 

Ruimte

Hoe kleiner je bent
Hoe groter de ruimte
Hoe verder je gaat
Hoe dichter je komt
Hoe meer dat je verzwijgt
Hoe sterker de woorden
Hoe meer dat je loslaat
Hoe lichter je wordt

Hoe minder je praat
Hoe meer je kan zeggen
Hoe meer je vergeet
Hoe minder je mist
Hoe langer je kijkt
Hoe groter het inzicht
Hoe dieper het donker
Hoe mooier het licht

Open jouw armen
Open jouw armen voor alles dat komt
Open jouw armen
De weg naar de stilte gaat dwars door de storm

Hoe groter de afstand
Hoe beter je zien kan
Waar je vandaan komt
Waarheen je gaat
Hoe meer dat je geeft
Hoe meer dat je krijgt
Hoe meer je iets loslaat
Hoe langer het blijft

Open jouw armen
Open jouw armen voor alles dat komt
Open jouw armen
De weg naar de stilte gaat dwars door de storm

Hoe minder je vasthoudt
Aan wat is verloren
Hoe groter de ruimte
Voor alles dat komt
– Stef Bos-

De MATRIX is een heel oud systeem, raster rond de Aarde. Dit zorgt ervoor dat we volgens bepaalde bepaalde overtuigingen, patronen leven. We doen wat er gezegd wordt en blijven uitvoeren zoals we het altijd gedaan hebben. We noemen het in deze tijd de DERDE DIMENSIE. Het thema van de derde dimensie is om onderscheid te maken en dualiteit te ervaren, zoals tussen ‘het goede’ en ‘het kwade’. In deze dimensie gaat het over winnen of verliezen, macht en onmacht. Afgescheiden zijn van de bron en niet één zijn met ons lichaam en onze geest. Deze derde dimensie gaat over overleven. Wat we hier van kunnen leren is om vanuit vrije wil een keuze te maken om tegen de stroom van het leven in ( nee-gevoel) of met de stroom mee (ja-gevoel) te bewegen.

De meeste van ons slapen nog en sommige zijn al wakker. De Matrix is uitgegroeid tot een soort gevangenis waar weinig ruimte is voor BEWUSTZIJNS VERRUIMING. Het is een gevangenis waar we onze energie verspillen en waar we heel moe van worden. Wat heeft je dit gebracht? Willen we niet vrede en liefde voor onszelf en voor de Aarde.

We kunnen leren om een gezond, evenwichtig en volwassen ego te vormen, dat in combinatie met een geopend hart een springplank vormt naar de erop volgende dimensie.

Op naar de VIJFDE DIMESIE of wel EENHEIDSBEWUSTZIJN. Je openen voor de wijsheid van de bron, deze naam aanvang in de derde dimensie en als je koerst op je hart ga je naar de vijfde dimensie. Je zou dit kunnen vergelijken met de coconfase van de rups/vlinder. Wanneer we ons openen voor liefde vind er in de vijfde dimensie een uitlijning/resonatie plaats tussen onze ware natuur en onze vorm, onze menselijkheid. Het belichamen van de liefde, eenheid en wijsheid van wie je in essentie bent. In deze dimensie kunnen je lichaamscellen en energiesysteem resoneren met je hart en met het hart van het universum. Dat alles samenvalt met het grotere bewustzijn.

In de vijfde dimensie maakt een beleving van tijd plaats voor het besef dat alles nú is. Het is een realisering die steeds meer diepte krijgt in de volgende dimensies. We leren dat tijd en daarmee ook onze ontwikkeling niet werkelijk lineair verloopt zoals we dat in de derde dimensie ervaren. Wetmatigheden in de vijfde dimensie zijn leren door middel van OVERGAVE, VERTROUWEN, GEDULD, AANVAARDING, LOSLATEN, ieder moment opnieuw en fris beginnen (de zijnskwaliteiten).

Verander de wereld en begin bij je zelf is vandaag de dag nog steeds van toepassing. Is het niet NU de tijd om nog meer contact te maken met ons HART en vandaar uit te gaan leven en meer energie ervaren. Zegt je hele ziel JA daar ben ik echt aan toe. Meld je dan aan voor de gratis introductie  waarin ik je op reis gaat mee nemen wat de jaartraining in gaat houden.

Van rups, derde dimensie en oude overtuigingen naar vlinder vijfde dimensie nieuwe patronen, inzichten en bewustzijn.

Tijn Touber spreek in dit filmpje over terug naar de oorspronkelijke werkelijkheid.
Facebook

Je mag het wel alleen doen en je mag het ook samen doen.

Wat houdt de jaartraining in?
Deze start in januari 2023 en 1 maal per maand zijn we een avond met de groep bij elkaar.
Hoe we dit invullen is geheel afhankelijk van de vragen die er ontstaan.
We werken met systemisch werk en NLP en Ademhaling.
Inclusief elke maand een één op één consult.

Agenda en Tarieven