Jouw 11 zelfdelen!

Review van een cliënt: Dat ik met 12 jij’s, zelfdelen ben was ik mij niet bewust van. Die ene hier op aarde vind ik soms al een klus om te begrijpen en dan nog contact maken met die andere 11. Wilde ik dat wel? Wat moest ik ermee maar door de enthousiaste verhalen van Joke leek het mij toch wel interessant om ze te ontdekken. Zo zijn we 11 reizen gaan maken naar de ander 11 jij’s van mij. Bij de ene kwam ik een klein meisje tegen en bij de ander een figuur ala gandalf. De ene ging het goed mee en de ander niet en daar had ik hier op aarde ook last van. Door deze daar te laten waar mijn andere jij hoort merk ik nu dat ik veel meer rust in mijn systeem ervaar. Ik maak me niet zo snel druk en ik wordt minder snel geraakt door opmerkingen van andere. Ik voel me gewoon super relaxt momenteel. Rustig aan ben ik aan het onderzoeken wat deze jij’s voor mij kunnen beteken en wat ik ook nog met de andere 32 sferen kan doen. De begeleiding van Joke is in één woord lifechanging. Totaal nieuwe materie maar echt een aanrader. 

Je hebt er al zo veel mee gedaan, naar gekeken in een training met een coach. Het blijft maar terug komen dit steeds aanwezige patroon en het lijkt wel of het niet om te buigen is. Steeds de zelfde situatie en het zelfde gedrag waar je maar niet van af komt. Het is steeds nog zo aanwezig in je  het speelt een rol in je leven en het belemmert je hier te zijn.

Na een lange tijd van evolutie brak er een nieuwe tijdperk aan. Onbedoeld waren wij, de mens en de Aarde, in een lagere trilling terecht gekomen, de angst. We noemen dat de trilling van de derde dimensie. De aarde is aan het ascenderen en in deze nieuwe tijd komen we in een hogere trilling. We noemen dat de trilling van de vijfde dimensie, de liefde. Multidimesionaliteit en geheel nieuwe vormen van healing wat zich aandient.

Toen je ziel op aarde kwam heeft hij bedacht om 11 andere delen van hem achter te laten. Deze ander zelfdelen hebben een eigen levensles. Ze hebben alle 12 dezelfde geboortedatum en dezelfde sterfdatum. Als 1 of meerdere zelfdelen het moeilijk hebben dan kunnen die bij jou op Aarde gaan schuilen. Daar kun je op dit moment in jouw leven veel last van hebben. Dit kan verklaren waarom sommige dingen in je leven niet lekker loopt. Je kan ook door een traumatische ervaring uittreden en bij een ander deel gaan schuilen.

Belemmeringen kunnen zijn:
– gevoel van verdrinken
– weg lopen en bang dat je niet alles onder controle hebt
– moeite met het onderscheiden tussen werkelijkheid en fantasie
– je blokkeert
– niet goed functioneren en niet goed kunnen focussen
– je voelt je nergens thuis
– tegen gehouden om je passie te volgen
– je loopt leeg op energie van anderen
– je staat niet in je eigen energie daardoor merken mensen je niet op
– verlamt en vast houdt aan oude patronen
– zeer analytisch en leeft vooral vanuit hoofd
– je vraagt veel aandacht ten koste van een ander
– verdrinken in emoties
– angstig
– alles wordt vernietigd wat op je pad komt
– niet toekomen aan dingen die jij te doen hebt
– tegen gehouden om jezelf niet op de voorgrond zetten
– niet meer volgen en bijhouden en opgeven
– niet gegrond
– perfectionisme
– halsstarrig vasthouden
– egocentrisch
– verstopt je
– blokkeert om dingen vanuit het hart te doen
– dominant
– machteloosheid
– jezelf wegcijferen
– misleiding
– wat je ook neer zet het lukt niet
– dissociëren
– vast zitten in je mening
– confrontatie negatieve energie
– vastzitten in materie
– alles doen vanuit ego
– verantwoordelijk voor alles wat gebeurt
– niet kunnen luisteren naar je innerlijke stem
– verantwoordelijk voor alle leed
– In dienst van een ander leven
– geen levensenergie

Herken je je hierin? Hier stuiten we dan meestal op een ander zelfdeel wat bij je schuilt en daardoor een negatieve energie met zich mee brengt. We kunnen ze alle 12 gaan opzoeken en er is misschien iets in jou die zegt ik wil alleen naar degene kijken die me belemmeren. Dat kan bij J oké.

Wat het je oplevert om die jij die bij je schuilt terug te sturen naar waar hij/zijn hoort:
– meer bewustzijn en inzichten
– meer positieve energie
– gebeuren dingen die je totaal niet had verwacht
– je komt uit je comfortzone
– het leven lacht je toe

In het boek van Anne-Marie van Hees wordt alles haarfijn verteld. Jij & je ander 11.

Boek: Jij en je andere 11 multidimensionaliteit – Lanakila

Ben je geraakt en wil jij het aangaan stuur dan een  bericht via contact op deze site.
Je kan ook al meedoen met de begeleide meditaties via zoom. We gaan twee maal per maand naar ander thema. Zo kan je voelen of het wat voor jou is.
Zie datums voor de meditatie in: meditaties

Agenda en Tarieven