JOUW WEG
9 juni 2023

JOUW WEG

contact

“Vele wegen kent het leven, maar van al die wegen is er een die jij te gaan hebt. Die ene is voor jou, die ene slechts. En of je wilt of niet, die weg heb je te gaan. De keuze is dus niet de weg, want die koos jou. De keuze is de wijze, hoe die weg te gaan.
Met onwil om de kuilen en de stenen, met verzet omdat de zon een weg die door ravijnen gaat, haast niet bereiken kan. Of met de wil om aan het einde van die weg milder te zijn en wijzer, dan aan het begin. De weg koos jou, kies jij ook hem?”
– Naar Dag Hammarskjöld – FAMILIEOPSTELLINGEN – 

Ik kijk een podcast van Janosh die ik al enige tijd volg en af en toe een activatie doe. Hij spreekt uit waar ik ook op aan ga. Zijn woorden blijken ook mijn woorden te zijn.

Vanuit je hart leven en te zijn wie je echt bent zonder aanpassing en te doen waar je het meest van houdt. Eigenlijk heel simpel om te zijn wie je bent en leven vanuit je hart. Doen waar je blij van word en energie van krijgt. Ook mijn woorden. We komen allebei uit Alkmaar, Noord-Holland en misschien wat nuchter en lekker aards.

Door deze podcast te luisteren krijg ik een bewustzijn over mijn weg en hoe die is gelopen.

In de astrologie hebben ze het over onze cycli die 30 jaar duurt en 12 huizen die je langs gaat. De volgende 30 jaar gaat het weer van voor af aan. Toen ik 30 was kwam ik in een situatie dat er iemand naar me toe kwam. Hij zei: ‘Ik ben gevraagd om je te helpen.’ En ik ben dit pad op gegaan. Alles in mij zei ja, en zijn moeder deed healing en legde tarot kaarten. En zo volgende ik mijn weg. Door het krijgen van onze kinderen en ik alles anders wilde doen als hoe ik ben opgevoed ben ik opleidingen en trainingen gaan volgen.

Vanaf toen is het leven is voor mij één grote leerschool geworden. Inmiddels nu toe aan de volgende 30 jaar en hoe mag ik het nu doen? Nog meer  te manifesteren vanuit me ziel en ik hoef niet meer me best te doen. Vanuit het ego gaat alles met een strukkel en is een hele andere energie. Werken vanuit het hart in plaats van hard werken. Alles kunnen we zelf manifesteren en het universum werkt voor ons. En we zijn hier zeker met een rede en als je dat kan voelen dan gaat alles moeiteloos. Ook weer mooie woorden Janosh.

In 2021 kwam ik het Kennis Boek tegen en ik hou van schrijven en vooral met een pen. Dit deed ik altijd al. Het boek mocht ik overschrijven met een vulpen en ik voelde aan alles JA dit ga ik doen.

Wat heeft het Kennis Boek me gebracht en nog steeds?
Het Kennis Boek brengt me naar de toegang van me onbewuste en komt in het bewuste, ik ontmoet mijn ware essentie. Mijn ziel is licht en liefde. Ik begin mijn weg te herkennen en erkennen en voel aan alles dat het de juiste is.

In de podcast werd ik gehaakt aan wat vind ik leuk wat wil ik en hoe mag alles mag in verbinding met elkaar zijn. Schrijven over mijn bewustzijn en wat ik tegen kom zowel op de computer als met een pen, schilderen vind ik leuk om mijn onbewuste te openen. Met mensen werken via opstellingen vind ik leuk. Faciliteren om mensen op weg helpen om dingen uit het onbewuste, bewust te laten worden. Ik rol graag die rode loper voor je uit of wil je hem zelf uitrollen?

Je mag het wel alleen doe en je mag het ook samen doen. 

Door op je innerlijke reacties op de buitenwereld te letten, rol je de rode lopen voor je onbewuste uit. En reken maar dat daar de meest onverwachte figuren over zullen lopen (of soms rennen) om in je bewustzijn binnen te treden.

 

Wat is jouw weg om nog meer bewustZijn te creëren? Een opstelling één op één of een ronde tafel opstelling geeft hier helderheid en inzichten in. Inmiddels ook een programma bewust zijn ontwikkeld en inspiratie avonden staan op de agenda met gelijk gestemde.

Een review: Hoi Joke, dank voor de mooie tafelopstelling. Ik zit meer en meer in de daadkracht. Recht op mijn doel af. Gewoon ‘doen”. Het mannelijke deel/kracht in mij. Heel fijn. Goed weekend! Groet Sandra

Prachtig en wat attent om me dit te sturen vanuit deze mannelijke energie kan ze weer stappen maken haar richting op de weg bepalen om nog meer vanuit haar hart te leven.

WELKOM bij J oké, praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

Liefdevolle groet, Joke