LEVENSLESSEN

Het leven meester worden door je levenslessen meester te maken

Levensles 1. Acceptatie
Levensles 2. Aanpassing
Levensles 3. Zijn
Levensles 4. Menslievenheid
Levensles 5. Communicatie
Levensles 6. Creatie
Levensles 7. Grensafbakening
Levensles 8. Integriteit
Levensles 9. Liefde
Levensles 10. Vertrouwen
Levensles 11. Waarheid
Levensles 12. Genade

Er zijn in totaal 12 levenslessen.  27 Maanden voordat we worden geboren maken we onze eigen contracten en besluiten we bij wie we worden geboren bij je vader of moeder. Tijdens deze fase vragen we verschillende mensen om bepaalde rollen in ons leven te spelen om ons te helpen met de specifieke levensles waaraan we deze keer willen werken. Dit noemen we katalysatoren die verantwoordelijk zijn voor het activeren van de levensles. In je leven kies je twee levenslessen en sommige mensen kiezen zelfs meer levenslessen.

Alle levenslessen zijn naar binnen gericht. Als deze Grensafbakening is, gaat het allemaal over het afbakenen van je eigen grenzen en niet die van anderen. Als de levensles Acceptatie is, gaat het nooit over het accepteren van wat er om je heen is, maar over accepteren van jezelf. Zo gaat het in de levensles Vertrouwen niet over je vertrouwen in andere mensen, het gaat over vertrouwen in jezelf. We zijn allemaal verantwoordelijk voor onszelf en dus zullen we in onszelf het terrein voor onze levenslessen vinden. Er bestaat een gezegde: verbeter de wereld maar begin bij jezelf.

Als we meester zijn van een levensles betekent dit dat specifieke eigenschap waaraan we werken in ons leven geen probleem meer zal zijn. Er gebeurt nog iets zodra een niveau van meesterschap is bereikt en dat is dat onze relatie met de katalysator in onze leven verandert.

Je kan bij mij een GRATIS inzichttest opvragen en gaan invullen waardoor je gaat ondervinden wat jou levensles(sen) zijn nu in jouw leven op Aarde. Als je deze hebt ingevuld kunnen we samen even door jouw levensles heen om te kijken wat jij eventueel nodig hebt om deze meester te gaan worden. Een genogram een opstelling geeft inzichten. Stel dat je levensles Zijn hebt en je bewust wordt dat je heel veel tijd besteed aan het zoeken naar dingen buiten jezelf. Het wordt tijd dat je je zelf kan ZIJN en dat je tijd aan jezelf besteed. Daar kan ik je eventueel in faciliteren als je dat zou willen.

Ben je geïnteresseerd en wil jij de INZICHTTEST maken  stuur dan een  bericht via contact op deze site en stuur ik hem je toe.

Over mij, Joke dat kun je hier lezen.

Agenda en Tarieven