LEVENSLESSEN

contact

Het leven meester worden door je levenslessen meester te maken

Levensles 1. Acceptatie
Levensles 2. Aanpassing
Levensles 3. Zijn
Levensles 4. Menslievenheid
Levensles 5. Communicatie
Levensles 6. Creatie
Levensles 7. Grensafbakening
Levensles 8. Integriteit
Levensles 9. Liefde
Levensles 10. Vertrouwen
Levensles 11. Waarheid
Levensles 12. Genade

Er zijn in totaal 12 levenslessen.  27 Maanden voordat we worden geboren maken we onze eigen contracten en besluiten we bij wie we worden geboren bij je vader of moeder. Tijdens deze fase vragen we verschillende mensen om bepaalde rollen in ons leven te spelen om ons te helpen met de specifieke levensles waaraan we deze keer willen werken. Dit noemen we katalysatoren die verantwoordelijk zijn voor het activeren van de levensles. In je leven kies je twee levenslessen en sommige mensen kiezen zelfs meer levenslessen.

Alle levenslessen zijn naar binnen gericht. Als deze Grensafbakening is, gaat het allemaal over het afbakenen van je eigen grenzen en niet die van anderen. Als de levensles Acceptatie is, gaat het nooit over het accepteren van wat er om je heen is, maar over accepteren van jezelf. Zo gaat het in de levensles Vertrouwen niet over je vertrouwen in andere mensen, het gaat over vertrouwen in jezelf. We zijn allemaal verantwoordelijk voor onszelf en dus zullen we in onszelf het terrein voor onze levenslessen vinden. Er bestaat een gezegde: verbeter de wereld maar begin bij jezelf.

Als we meester zijn van een levensles betekent dit dat specifieke eigenschap waaraan we werken in ons leven geen probleem meer zal zijn. Er gebeurt nog iets zodra een niveau van meesterschap is bereikt en dat is dat onze relatie met de katalysator in onze leven verandert.

 

gratisicon - Gratis QR Code

Ben je geïnteresseerd in jouw levenslessen dan kan je kan een GRATIS inzichttest aanvragen om erachter te komen wat jouw levenslessen zijn. Stel dat je levensles Zijn hebt en je bewust wordt dat je heel veel tijd besteed aan het zoeken naar dingen buiten jezelf. Het wordt tijd dat je je zelf kan ZIJN en dat je tijd aan jezelf besteed. Welk pad ga jij bewandelen om nog meer te ZIJN?

Stuur dan een  bericht via contact op deze site en stuur ik hem je toe.

Je kan als je je levensles weet ook deelnemen aan het programma Bewust Zijn 

Over mij

Agenda en Tarieven