Licht Codes Activatie!

Een reactie van een cliënt over de activatie van de codes: 
De behandeling was heel bijzonder en er gebeurde veel in mijn lijf wat prettig maar soms ook intens voelde. De dagen na de behandeling was er regelmatig nog van alles voelbaar in mijn lijf. Dat voelde prettig. Na de behandeling voelde het alsof er een sluier af was gegaan en mijn kijk op zaken helderder was geworden. Ik ben meer in contact met mijzelf en kan, negatieve, zaken beter loslaten of langs me heen laten glijden. Minder piekeren en dat geeft een gevoel van innerlijke rust en balans. Op zakelijk vlak ben ik standvastiger en durf ik meer naar mijn gevoel en intuïtie te luisteren en kan ik het stukje ego steeds meer loslaten. Dit geeft (zelf)vertrouwen. Er is ook een soort last van mijn schouders en dat voelt heel licht en comfortabel. Dankbaar voor de mooie ervaring en alles wat het nu al heeft gebracht; inzicht, balans en groei. Dikke kus Babette 

Nu de mensheid de hoge energie, vijfde dimensie heeft ingezet, kan de Metamorfe Schild weer veel meer gebruikt worden. Onder deze schild zitten die zo 2 centimeter buiten onze fysieke lichaam is zitten de 16 licht codes waar jouw levenslessen is zitten. Doormiddel van healing openen we de metamorfe schild en komen de codes te voorschijnt. De codes die op het fysieke lichaam zitten activeren we met kristallen. Als deze codes zijn geactiveerd herinneren je welke natuurlijke talenten en geschenken je hebt mee gebracht is deze incarnatie , die zijn verborgen in je fysieke lichaam. Het is nu tijd dus om wakker te worden en bewustwording te creëren.

Wat levert het je op? 
Het geeft zelfvertrouwen, innerlijke richting, inspiratie, creatieve denken, channeling en andere verborgen vermogens worden naar boven gebracht. De behandeling één op één met systemisch en healing en de activatie zal zeer waardevol zijn om je te helpen op jouw pad.

Dit zijn de codes?
De relatie tot je Hogere Zelf
De relatie tot Ouders, vader en moeder
De relatie tot fysieke lichaam
De relatie tot zelfliefde
De relatie tot partner
De relatie tot Liefde en Liefde voor anderen
De relatie tot Creativiteit, muziek en kunst
De relatie tot Passie
De relatie tot Ego en Gevoel van Zelf
De relatie tot Geld, Overvloed
De relatie tot Natuur en Aarde
De relatie tot Werk, Verwezelingen
De relatie tot Dieren
De relatie tot Energie
De relatie tot Broers en Zussen
De relatie tot Vrienden

Agenda en Tarieven