LICHT CODES ACTIVATIE

Een reactie van een cliënt over de activatie van de codes: 
De behandeling was heel bijzonder en er gebeurde veel in mijn lijf wat prettig maar soms ook intens voelde. De dagen na de behandeling was er regelmatig nog van alles voelbaar in mijn lijf. Dat voelde prettig. Na de behandeling voelde het alsof er een sluier af was gegaan en mijn kijk op zaken helderder was geworden. Ik ben meer in contact met mijzelf en kan, negatieve, zaken beter loslaten of langs me heen laten glijden. Minder piekeren en dat geeft een gevoel van innerlijke rust en balans. Op zakelijk vlak ben ik standvastiger en durf ik meer naar mijn gevoel en intuïtie te luisteren en kan ik het stukje ego steeds meer loslaten. Dit geeft (zelf)vertrouwen. Er is ook een soort last van mijn schouders en dat voelt heel licht en comfortabel. Dankbaar voor de mooie ervaring en alles wat het nu al heeft gebracht; inzicht, balans en groei. Dikke kus Babette 

Nu de mensheid de hoge energie, vijfde dimensie heeft ingezet, kan de Metamorfe Schild weer veel meer gebruikt worden. Onder deze schild zitten die zo 2 centimeter buiten onze FYSIEKE LICHAAM is zitten 16 LICHT CODES. We openen de metamorfe schild als die al niet geopend is en komen de codes te voorschijn. De codes die op het fysieke lichaam zitten ACTIVEREN we met kristallen. Als deze codes zijn geactiveerd herinneren je welke natuurlijke talenten en geschenken je hebt mee gebracht is deze incarnatie , die zijn verborgen in je fysieke lichaam. Het is nu tijd dus om WAKKER te worden en BEWUSTWORDING te creëren.

Wat levert het je op?
Het geeft vooral BEWUSTZIJNSVERRUIMING  en andere verborgen vermogens worden ook naar boven gebracht. De behandeling zal zeer waardevol zijn om je te helpen op jouw pad van bewustzijn.

Ik heb over de lichtcodes geschreven in het boek ‘Riemen Vast’.
Kim heeft een afspraak bij een sjamaan op het mooie Curaçao. Ik weet al dat je enige tijd systemisch, energetisch en ik heb iets nieuws wat je mag gaan onderzoeken. Mensen bevatten de universele Code van Leven. Deze Codes zijn nodig om de levende bibliotheek te activeren. Deze doen je ontwaken van je volledige potentieel. Kim vraagt:’ Waar zitten deze Codes dan? Ze zegt: ‘ Lang geleden zijn die, de codes door onze moeder ( de Aarde ) op een geheime plek verborgen. Zij wist dat er een dag zou komen waarop zij ze zou activeren en ze moest er zeker van zijn dat ze veilig waren.’
‘Waar heeft ze ze dan opgeslagen?’
‘In mij, in jou, in ons allemaal en jij kan ze activeren met kristallen Kim.’

Kim wist niet wat ze bedoelde en ging met deze boodschap weg. Opeens beseft ze dat ze een aantal jaar geleden bij een driedaagse cursus terecht was gekomen van Steve Rother en daar iets met Licht Codes heeft gedaan. Zowel activeren bij anderen als bij haarzelf. Het waren drie heel bijzondere dagen. Ze heeft er niet meer aan gedacht en verder niet meer mee gedaan. Zal de sjamaan dit bedoelen?

Opeens heeft Kim een innerlijk weten. De aarde gaat ascenderen en moet haar frequentie verhogen. De Aarde beweegt van de derde naar de vijfde dimensie. Dit proces heeft meer licht nodig. Hier heeft ze ook over gelezen in die zelfde Happinez. Als er meer licht in de Aardse atmosfeer binnenstroomt kunnen de oorspronkelijke codes worden geactiveerd. Dit zal ons DNA upgraden en uitlijnen. Wij zullen onze grootsheid weer gaan herinneren en de levende belofte van het Universum worden.

Bij thuiskomst besluit Kim eerst even onder de douche te gaan. Even alles afspoelen. Nadat ze zich heeft aangekleed krijgt Kim een idee. James en Dominique zijn naar het strand gegaan en Kim opent haar laptop om wat dingen te noteren. Kim maakt contact met haar ziel en laat haar vingers over het toetsenbord gaan.

Er zijn 16 Licht Codes dei ze kent en dit zijn: 

De relatie tot je Hogere Zelf
De relatie tot Ouders, vader en moeder
De relatie tot fysieke lichaam
De relatie tot zelfliefde
De relatie tot partner
De relatie tot Liefde en Liefde voor anderen
De relatie tot Creativiteit, muziek en kunst
De relatie tot Passie
De relatie tot Ego en Gevoel van Zelf
De relatie tot Geld, Overvloed
De relatie tot Natuur en Aarde
De relatie tot Werk, Verwezelingen
De relatie tot Dieren
De relatie tot Energie
De relatie tot Broers en Zussen
De relatie tot Vrienden

Ben je geïnteresseerd en wil jij het aangaan stuur dan een  bericht via contact op deze site.

Wie ben ik, Joke dat kun je hier lezen.

Agenda en Tarieven