Meditaties (tekst staat onderaan de filmpjes)

play
play
play
play

Meditaties van links naar rechts

1. van Angst naar Liefde:
In deze meditatie neem ik je mee van ANGST naar LIEFDE. Al onze angsten zitten in de onderste drie Chakra’s. Fysiek, mentaal en emotioneel en vaak voel je dit in je onderbuik. We transformeren de energie Angst naar Liefde en nemen dit mee naar ons HART.

2. en activatie Licht Code Zelfliefde:
In deze praktijk J oké activeer ik jouw Licht Codes. We hebben er in totaal 16 op ons fysieke lichaam. Bij sommige van ons is onze spirit al in de hogere energie in de vijfde dimensie. Ons fysieke lichaam nog niet daarom ervaren we soms lichamelijke klachten. Door de Codes te activeren weten we wat onze levenslessen zijn en zal dit zowel psychisch als lichamelijke verlichting geven.

3. Vrijheid:
Voor mij staat de Adelaar voor Vrijheid. We zitten in een fase in ons leven dat vrijheid een belangrijk gevoel is in ons. Mijn vrijheid is om te gaan en te staan en te doen wat ik wil. De kracht van de Adelaar is de kracht van de Grote Geest, de verbinding met het goddelijke… Wat betekent vrijheid voor jou?

4. Frequentie Verhogen:
In deze meditatie verhogen we via alle zeven chakra’s je energie. Doordat het door je chakra’s gaat gronden we direct deze hogere energie.