14 Meditaties (tekst staat onderaan de filmpjes)

play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play

Meditaties van links naar rechts

1. Hartchakra, van Angst naar Liefde:
In deze meditatie neem ik je mee van ANGST naar LIEFDE. Al onze angsten zitten in de onderste drie Chakra’s. Fysiek, mentaal en emotioneel en vaak voel je dit in je onderbuik. We transformeren de energie Angst naar Liefde en nemen dit mee naar ons HART.

2. Zonnevlechtchakra, activatie Licht Code Zelfliefde:
In deze praktijk J oké activeer ik jouw Licht Codes. We hebben er in totaal 16 op ons fysieke lichaam. Bij sommige van ons is onze spirit al in de hogere energie in de vijfde dimensie. Ons fysieke lichaam nog niet daarom ervaren we soms lichamelijke klachten. Door de Codes te activeren weten we wat onze levenslessen zijn en zal dit zowel psychisch als lichamelijke verlichting geven.

3. Flower of life, Vrijheid:
Voor mij staat de Adelaar voor Vrijheid. We zitten in een fase in ons leven dat vrijheid een belangrijk gevoel is in ons. Mijn vrijheid is om te gaan en te staan en te doen wat ik wil. De kracht van de Adelaar is de kracht van de Grote Geest, de verbinding met het goddelijke… Wat betekent vrijheid voor jou?

4. Alle chakra’s, Energie Verhogen:
In  meditatie verhogen we via alle zeven chakra’s je energie. Doordat het door je chakra’s gaat gronden we direct deze hogere energie.

Geometrische vormen: 

Geometrisch vormen en worden ook wel kosmische bouwstenen van het universum genoemd. Er zijn er vijf: tetraëder, hexaëder, octaëder, dodecaëder en de icosaëder. Wanneer we er naar deze vormen kijken en er op mediteren vindt er een herkenning plaats, een ontmoeting met de ware bron in ons zelf. We activeren de aangeboren wijsheid. De heilige geometrie is de taal van het licht. De vormen resoneren met ons onderbewustzijn en helpen ons om wakker te worden.

5. De trilling van de Hexaëder, Aarden:
In deze meditatie gaan we aarden, gronden de stilte in.

6. De trilling van de Dodecaëder, Durf te Dromen: 
In deze meditatie gaan we jezelf in de toekomst zetten, waar droom je van wat zie je jezelf doen.

7. De trilling van de Tetraëder, Van Rups naar Vlinder:
In deze meditatie neem ik je mee dat elke dag een nieuwe kans is om jouw leven te veranderen.
Te veranderen van een rups naar een vlinder. En hoe doe je dat dan?

8. De trilling van de Octaëder, Balans:
Deze meditatie zorgt er voor dat je in balans komt.

9. De trilling van de Icosaëder, Vriendschap sluiten met jezelf:
Deze meditatie ga je je kleine ik verbinden met jezelf in het nu.

10. BewustZijn:
Hoe bewust ben jij?

11. Het nemen van je ouders:
Het doel van deze meditatie is om je ouders volledig te nemen zoals ze zijn, zonder dat nog enige aanspraak op ze maakt. Wanneer dat mogelijk is voor je, gebeurt er iets merkwaardigs: al het goede van je ouders wordt jouw deel, en al het belastende blijft bij je ouders. Je ouders worden vrij van jou, en jij wordt vrij van je ouders.

12. Spiegels: Projectiemechanisme
Het doel van deze meditatie is om je te realiseren dat alles en iedereen in je leven fungeert als een spiegel, en vooral hoe waardevol dat voor je kan zijn.

13. Dankbaar:
In deze meditatie maak je even de tijd om je dank uit te spreken voor alles wat er is.

14. Kosmische Energie ophalen
Deze meditatie zorgt ervoor om energie wat je niet meer nodig hebt los te laten en kosmische energie door je hele lichaam toe te laten.