Familie opstellingen online & live

Voor de tweede keer een online opstelling gedaan met Joke en wil graag mijn ervaring delen. Ditmaal ging het over mezelf: wat houdt me tegen, zorgt voor blokkades en resulteert in frustraties en spanningen? Zelf wist ik dat het over grenzen zou gaan. Alleen heb ik tijdens de online ontdekt dat het vooral de grenzen zijn die ik me laat opleggen die me een erg beklemmend gevoel geven. BYE BYE ermee en hops, daar komt mijn vrijheid terug tevoorschijn waar ik zo naar verlangd heb! Ik wil ook mijn eigen grenzen duidelijk aangeven en bijt door want dit familiepakketje wil ik returnen to sender! Heel fijn contact alweer met Joke. Ik voel dat ik vrijuit kan spreken, dat er met echtheid en dienstbaarheid wordt gereageerd. Dat iets wat zo simpel is een eyeopener voor me is en opluchting geeft door er bewust naar te leren kijken. Nen dikke merci! Ellen 

Meerdere recensies!

Opstelling maakt de verandering naar de gewenste situatie.

Tijdens de maandelijkse Opstellingenavonden wordt gewerkt aan de hand van ingebrachte thema’s. Dit zijn er 2 per avond. Een thema kun je breder zien dan puur familiethema’s, het systeem waarin je bent geboren. De multidimensionaliteit, andere zelfdelen vanuit tijd en ruimte hebben ook invloed op je zijn. Veel thema’s zijn universeel en overstijgen de persoonlijke dynamiek. Je kunt een Opstellingenavond ook bijwonen als deelnemer.

Wat kan een opstelling je opleveren?
– je ervaart rust
– helderheid in je hoofd
– een opening naar grotere vrijheid
– je krijgt en voelt veel meer energie, daardoor fitter
– inzicht van liefde en verbinding
– veel vaker gewoonweg een ‘weten’
– kennis die je voorheen niet had
– veel meer geaard

Wat houd opstellingen in?
We hebben in het systemisch werk drie wetten:
1. binding/verbinding
2. volgorde
3. geven en nemen
Als deze drie wetten niet in balans is ontstaan er symptomen ofwel lichamelijke of psychische klachten. Deze wetten mogen we weer in balans brengen.  We hebben het collectiegeweten of wel groepsgeweten of familiegeweten en je persoonlijk geweten. De mensheid op aarde houdt zich erg vast aan het collectiefgeweten. Als je niet mee doet je stapt dus in je persoonlijkgeweten dan voel je je schuldig en wordt je aangekeken door het collectief die zich vast houd aan dit geweten.  Ben je bereid om je eigen waarheid in leven, je plek in te nemen ofwel durf jij in de schuld te staan?

Wat is een opstelling?
De deelnemer die een vraag, thema heeft voor de avond meld dit van te voren. We maken helder wat speelt en wat belangrijk is om naar te kijken. De vraag heeft te maken met een energie die stagneert in het lichaam. De vraag is helder en kunnen we delen van je zelf waar je last van hebt vanuit het systeem opstellen op door middel van mensen, live of vormen, online. De mensen die nog meer in de zoom zitten of live aanwezig zijn kunnen zich eventueel verbinden met een deel wat opgesteld is als representant. We stellen ook je hulpbronnen, waar word jij blij van op. Door het inzichtelijk te maken in het veld en door de verschuiving die je maakt komt er helderheid en bewustwording. De energie gaat weer stromen.

Live opstellingen avond en online opstellingen avond kun je ook vinden in de Agenda | ZIESOO

Agenda en Tarieven