NIEUWSBRIEF!

J oké, praktijk voor bewustZijn.

HALLO OKTOBER!
De herfst is ingetreden. Tijd om even de balans op te maken. Hoe zit ik er in op dit moment. Wat wil ik echt en waar word ik echt blij van. Belangrijke vragen om mezelf dit te stellen.Misschien zijn dit ook vragen voor jou en heb je een idee of helemaal niet. Misschien zit je in een situatie waar je zelf helemaal niet uitkomt. Zit het vast in je en weet je niet welke keuze je wilt maken. Dit kan te maken hebben in een werk situatie of in de privé sfeer.

J oké, praktijk voor bewustZijn is een praktijk waar jij deze vraag kan stellen. Je mag het wel zelf doen en je mag het ook samen doen. Doormiddel van een opstelling kun je de delen wat vast zit in jou naar buiten brengen. Deze delen plaatsen in het systemische veld. De oude situatie herkennen. Een nieuwe kijk er op krijgen en helder krijgen. De energie veranderen en weer bij jezelf naar binnen brengen. Het onbewuste wat onder water zit mag bewust worden.

Door dit te doen kan je eigenlijk alles vanaf een andere kant bekijken en is het eenvoudiger om er zicht op te krijgen op wat je echt wilt en waar je echt blij van wordt.

www.jokedeboeropstellingen.nl