OPSTELLINGEN ÉÉN OP ÉÉN LIVE

Een berichtje van een cliënt, een live opstelling!
Ik heb de opstellingen avond live als heel fijn ervaren. Je wordt als eerst hartelijk verwelkomt en aandacht aan je besteed. Je mag eerst even aarden voordat er überhaupt iets gedaan word. Lekker bakkie koffie en wat lekkers erbij. Joke voelt heel goed aan of je op je gemak bent of niet. Ze zal hier ook zeker aandacht aan besteden doormiddel van open vragen. De opstelling zelf gaat ook heel respectvol en liefdevol. Ze neemt de tijd voor je en gaat goed inhoudelijk op het thema in die er op dat moment speelt. Niks is raar of gek. Alles mag er zijn en dat is super fijn. Liefs Olga

Meerdere recensies!

OPSTELLINGEN komen vanuit het familie opstellingen, systemisch werk. Thema’s die komen vanuit de familiegeschiedenis. Wij zien dat een thema breder gezien wordt zien dan puur familiethema’s, al ligt er vaak wel een verband met het systeem waarin je bent geboren. Veel thema’s zijn universeel en overstijgen de persoonlijke dynamiek. Opstellingen geeft HELDERHEID en INZICHTEN en BEWUSTZIJN. We werken vanuit een ingebrachte vraag. Waar word jij BLIJ van? Welke DELEN  in jou geven je ENERGIE. Het deel waar je tegen aanloopt, waar je overdag in getriggerd word zetten we ook in het veld. We omarmen dit deel en zetten het in het LICHT.

Nooit maar ook nooit zullen we weten wat er zich in de geschiedenis heeft afgespeeld. Laten we veel meer in het NU kijken waardoor de ENERGIE weer kan gaan STROMEN.

Wat kan het  je opleveren?
– je ervaart RUST
HELDERHEID in je hoofd
– een opening naar grotere VRIJHEID
– je krijgt en voelt veel MEER ENERGIE, daardoor FITTER
– inzicht van LIEFDE en VERBINDING
– veel vaker gewoonweg een ‘WETEN’
KENNIS die je voorheen niet had
– veel meer GEAARD

Wat is systemisch werk?
We hebben in het systemisch werk drie wetten:
1. binding/verbinding
2. volgorde
3. geven en nemen
Als deze drie wetten niet in balans is ontstaan er symptomen ofwel lichamelijke of psychische klachten. Deze wetten mogen we weer in balans brengen.  We hebben het collectiegeweten of wel groepsgeweten of familiegeweten en je persoonlijk geweten. De mensheid op aarde houdt zich erg vast aan het collectiefgeweten. Als je niet mee doet je stapt dus in je persoonlijk geweten dan voel je je schuldig en wordt je aangekeken door het collectief die zich vast houd aan dit geweten.  Ben je bereid om je eigen waarheid te leven, je plek in te nemen ofwel durf jij in de schuld te staan?

Hoe gaat bij mij een opstelling?
Voordat we afspreken op de Verdronkenoord in Alkmaar kunnen we eventueel elkaar ontmoeten live of via Zoom als je verder weg woont. Dit om voor beide te voelen of dit het pad is om te bewandelen. Als het een JA is maken we een afspraak om elkaar te ontmoeten. We gaan jouw vraag helemaal helder maken. Wat speelt er en wat belemmert jou om helemaal voluit te leven. De vraag heeft te maken met een energie die stagneert in het lichaam. Deze energie word dagelijks vanuit de buitenwereld getriggerd, wakker gemaakt en tijd om er wat mee te doen, te helen. Door met poppetjes in het veld te werken leggen we de delen bloot en maken we een verschuiving. We plaatsen ook delen waar je BLIJ van word in het veld b.v. de god of godin in jou. Ook het deel wat de betekenis van je naam. Leef je je naam? Deze verschuivingen maakt dat er helderheid en bewustwording komt. De energie gaat weer stromen en jij wordt er weer blij van en gaat je je oké voelen.

Wat maakt een opstelling bij mij zo anders?
Ik werk vooral in het NU en TOEKOMST gericht. Als er tijdens een opstelling een overtuiging, patroon langs komt waar je echt helemaal klaar mee bent dan kunnen we met een speciale techniek ombuigen. We kunnen naast een opstelling met de logische niveaus werken zodat je jezelf op het pad zet om bewust te zijn wat jij in het dagelijks leven kan doen om de verandering tot stand te brengen. Ook is het mogelijk om een genogram te laten maken.

Herken je jezelf hierin?

  • je werk loopt niet lekker
  • je lijf werkt niet echt meer mee
  • je hebt geen tijd voor jezelf
  • je relatie (s) lopen stroef
  • je bent teveel een dromer
  • je voelt je niet happy waar je nu in zit
  • of je bent er echt helemaal klaar mee
    zie voor wie

Wat bied ik aan?

Live,  één op één opstelling en Ronde Tafel groep Opstelling.

Wie is Joke?
Hier lees je meer over mij.

Contact 

Agenda en Tarieven

 

 

Review: Een whatsapp van een deelnemer en of ik tijd heb voor een opstelling. Jazeker heb ik dat en twee dagen erna om 10.00u staat ze op de stoep. Kopje thee en koffie komen we in gesprek over de triggers de katalysatoren die we hebben uitgezocht om ons die triggers te laten ervaren. Triggers zijn voor mij energieën in mij, blokkades wat wakker gemaakt mag worden. Als het wakker is dan kunnen we het helen. Heb jij afgelopen tijd triggers ervaren vraag ik haar. En ja dit had ze.

Ze plaats haarzelf en de trigger, de blokkade in het veld. De blokkade keek achter haar langs en had totaal geen contact, verbinding met haar. Zelf voelt ze zich wankel en dit herkent ze van zichzelf. Ik vraag haar of ze het meisje van 2 jaar die deze energie opgepikt heeft uit het systeem van herkomst te plaatsen in het veld. Na dit gedaan te hebben heeft de blokkade alleen nog oog voor deze 2 jarige. Zij is dit gaan dragen vanuit liefde en loyaliteit voor het systeem.

We besluiten een terug gave te gaan doen. Ik vertegenwoordig de geschiedenis voor haar en ga in de huiskamer staan. Zij neemt een voorwerp uit de huiskamer die staat voor deze energie en ze mag hem in de vertraging terug geven aan de geschiedenis. Op het moment dat ze het terug gaf voelde ik dat ik in het licht stond en bedankte haar voor het dragen en vertelde dat het niet meer hoeft. Ik kreeg het bewustzijn dat we een trigger een blokkade in het licht hebben te zetten waardoor er transformatie plaats kan vinden.

Terug aan tafel hebben we de opstelling gestopt en de poppetjes waren weer poppetjes en mocht ze zichzelf, de godin en wat haar naam betekent, “Boodschapper van God” plaatsen. Met deze delen verbind ze zich volledig. Dit geeft energie en word ze BLIJ van. Ze heeft er een foto van gemaakt zodat ze deze opstelling nog in haar huiskamer kan plaatsen.