ÉÉN OP ÉÉN LIVE

GESPREK OF/EN OPSTELLING 

Waar vraag heb jij waar je naar wilt kijken?  In GESPREK en eventueel met een OPSTELLING geeft HELDERHEID en INZICHTEN en BEWUSTZIJN.  Welke DELEN  in jou geven je ENERGIE. Het deel waar je tegen aanloopt, waar je overdag in wordt getriggerd. We omarmen dit deel en zetten het in het LICHT. Waar voel jij je OKE bij?

Familie opstellingen, systemisch werk. Thema’s die komen vanuit de familiegeschiedenis. Wij zien dat een thema breder gezien wordt zien dan puur familiethema’s, al ligt er vaak wel een verband met het systeem waarin je bent geboren. Veel thema’s zijn universeel en overstijgen de persoonlijke dynamiek.

Nooit maar ook nooit zullen we weten wat er zich in de geschiedenis heeft afgespeeld. Laten we veel meer in het NU kijken waardoor de ENERGIE weer kan gaan STROMEN. Waar word jij BLIJ van?

Wat kan het  je opleveren?
– je ervaart RUST
HELDERHEID in je hoofd
– een opening naar grotere VRIJHEID
– je krijgt en voelt veel MEER ENERGIE, daardoor FITTER
– inzicht van LIEFDE en VERBINDING
– veel vaker gewoonweg een ‘WETEN’
KENNIS die je voorheen niet had
– veel meer GEAARD

Wat maakt een afspraak bij mij zo anders?
Ik werk vooral in het NU en TOEKOMST gericht. Ik werk vanuit een veld van EENHEID. Alles mag er zijn. We kunnen dus naast het gesprek eventueel werken met een opstelling of als je ergens helemaal klaar mee bent kunnen we dat met een speciale meditatie techniek ombuigen. Daarnaast kunnen we werken met de logische niveaus zodat je jezelf op het pad zet om bewust te zijn wat jij in het dagelijks leven kan doen om de verandering tot stand te brengen. Ook is het mogelijk om een genogram te laten maken.

Herken je jezelf hierin?

  • je werk loopt niet lekker
  • je lijf werkt niet echt meer mee
  • je hebt geen tijd voor jezelf
  • je relatie (s) lopen stroef
  • je bent teveel een dromer
  • je voelt je niet happy waar je nu in zit
  • of je bent er echt helemaal klaar mee
    zie voor wie

Wie is Joke?
Hier lees je meer over mij.

Contact 

Agenda en Tarieven

Review: Een whatsapp van een deelnemer en of ik tijd heb voor een opstelling. Jazeker heb ik dat en twee dagen erna om 10.00u staat ze op de stoep. Kopje thee en koffie komen we in gesprek over de triggers de katalysatoren die we hebben uitgezocht om ons die triggers te laten ervaren. Triggers zijn voor mij energieën in mij, blokkades wat wakker gemaakt mag worden. Als het wakker is dan kunnen we het helen. Heb jij afgelopen tijd triggers ervaren vraag ik haar. En ja dit had ze.

Ze plaats haarzelf en de trigger, de blokkade in het veld. De blokkade keek achter haar langs en had totaal geen contact, verbinding met haar. Zelf voelt ze zich wankel en dit herkent ze van zichzelf. Ik vraag haar of ze het meisje van 2 jaar die deze energie opgepikt heeft uit het systeem van herkomst te plaatsen in het veld. Na dit gedaan te hebben heeft de blokkade alleen nog oog voor deze 2 jarige. Zij is dit gaan dragen vanuit liefde en loyaliteit voor het systeem.

We besluiten een terug gave te gaan doen. Ik vertegenwoordig de geschiedenis voor haar en ga in de huiskamer staan. Zij neemt een voorwerp uit de huiskamer die staat voor deze energie en ze mag hem in de vertraging terug geven aan de geschiedenis. Op het moment dat ze het terug gaf voelde ik dat ik in het licht stond en bedankte haar voor het dragen en vertelde dat het niet meer hoeft. Ik kreeg het bewustzijn dat we een trigger een blokkade in het licht hebben te zetten waardoor er transformatie plaats kan vinden.

Terug aan tafel hebben we de opstelling gestopt en de poppetjes waren weer poppetjes en mocht ze zichzelf, de godin en wat haar naam betekent, “Boodschapper van God” plaatsen. Met deze delen verbind ze zich volledig. Dit geeft energie en word ze BLIJ van. Ze heeft er een foto van gemaakt zodat ze deze opstelling nog in haar huiskamer kan plaatsen.