EEN DAG VOOR JEZELF!

Opstellingen en Ademwerk versterken elkaar nog meer waardoor je helemaal vanuit je HART kan gaan LEVEN.

Hoe werkt dat toch? Leven vanuit je HART in plaats vanuit je HOOFD?

We zijn vanaf jongs af aan hoofdmensen, geconditioneerd. Op school werd vooral onze linkerhersenhelft gevoed. Onze LINKERHERSENHELFT heeft te maken met onze RECHTERKANT van het LICHAAM. De MANNELIJKE naar buiten gerichte energie. Het doen en in de actie zijn.

De RECHTERHERSENHELFT is hierdoor vaak onder belicht. Deze heeft te maken met de LINKERKANT van ons lichaam het VROUWELIJKE, naar binnen naar onze BUIK en HART. Reageren vanuit het gevoel. Voelen of iets klopt wat je tegen komt in het leven.

Onze ZIEL IS én VROUWELIJK én MANNELIJK dat is ONZE ESSENTIE. De combinatie OPSTELLEN en ADEMWERK gaan over jouw essentie.

Wat zijn Opstellingen?
Degene die al eens kennis hebben gemaakt met familie opstellingen weten wat het inhoudt. Voor degene die nog nooit er iets van gehoord hebben zal ik in het kort uitleggen. Het gewoon ervaren is eigenlijk het beste omdat opstellen gaat over voelen. Soms wil het hoofd ook even wat informatie. Vandaar hier een korte uitleg. We hebben allemaal DELEN in ons, zowel POSITIEVE als NEGATIEVE delen. De negatieve delen zijn verbonden met de triggers die we krijgen in ons dagelijks leven. Deze triggers zijn meestal verbonden met overtuigingen, gedrag wat komt uit de geschiedenis en wil wakker gemaakt worden. Als het wakker wordt in het bewustzijn komt kunnen we het helen.

Wat is Ademwerk?
ADEMWERK, bewust en verbonden ademhalen, klinkt als hardwerken, maar blijkt een FEESTJE te zijn voor je lichaam en kun je zelfs ervaren dat meer bent dan dat. Eventuele pijnstukken en emoties die opgeslagen zitten in het lichaam kunnen worden getransformeerd. Blokkades komen weer in beweging zodat de ENERGIE kan gaan STROMEN. Tijdens deze speciale dag maken we specifiek verbinding met het HOOFD, HART en BUIK. Ademwerk is een PRACHTIGE, KRACHTIGE METHODE om deze drie met elkaar te laten samenwerken, zodat je volledig in VERBINDING komt met jezelf, met je ware ESSENTIE.

Hoe gaat ongeveer de dag eruit zien?
Een groep van maximaal 12 deelnemers ontvangen wij graag op onze locatie in Dirkshorn. Wij maken daar gebruik van een hele fijne workshopruimte.

In de ochtend starten we met de Opstellingen,  waarin we de groep in groepjes van vier gaan laten werken. Waarin je JEZELF in het veld plaats plus je HART, HOOFD & BUIK.

Leven vanuit je hart, vertrouwen op je intuïtie en het maken van verstandige keuzes. Wat is jouw verlangen? Hier een bewustzijn, meer helderheid over krijgen. Leef jij vanuit je hart, hoofd of buik? Wil je, en kan het wellicht ook anders?

Na de opstellingen mag je de nieuwe inzichten tijdens de ademsessie allemaal nog  even tot je nemen,  om het nog meer in het lijf te versterken. Het nog meer te belichamen.

Zo rond 15.00u gaan we wat eten en drinken. Het idee is dat een ieder wat mee neemt. Dat het een bonte gezellige gezonde tafel wordt met van alles en nog wat. Je gaat naar huis met een heerlijk gevoel en een prachtig cadeau voor jezelf en heb je de keus om meer vanuit je essentie te gaan leven.

Wij kijken er enorm naar uit om jullie daar  te mogen ontvangen. Heb je interesse laat het mij of Nancy even weten zodat we een datum in een weekend kunnen plannen in Dirkshorn.

Liefs Nancy & Joke

 

Contact 

Agenda en Tarieven