Het is nooit te laat om te zijn wat je had kunnen zijn.

 

– George Eliot –

Ik ben er van overtuigd dat aan jezelf werken altijd iets oplevert, waardoor het plezier in je leven toeneemt. De boodschap van de vlinder ‘Dans door het leven met vreugde en plezier, want het leven is om van te genieten’ spreekt mij daarom ook bijzonder aan.

Over mij Joke! 

Ik kom uit een groot gezin, We waren met z’n tienen. Ik ben het zevende kind, vierde meisje. Ik was al zeer hoog gevoelig in mijn kinderjaren. Bij ons thuis was geen ruimte voor  gedachten, gevoelens en emoties. Doordat ik een opleiding familie opstellingen ben gaan doen kan ik me eigen plek in nemen.

Het was 1993, ik was 30 jaar jong dat ik in aanraking kwam met mijn eerste opleiding intuïtieve ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling. Toen onze kinderen in 1998 en 2001 werden geboren werd ik me bewust dat ik ze een andere opvoeding wilde geven als dat ik had gehad. Ik merkte dat vele overtuigingen en oude patronen niet meer werkte voor mij en dus ook niet voor Koen en Gijs. Ik ben hierdoor verder gegaan met mijn persoonlijke ontwikkeling. Heb vele andere trainers, coaches mogen ontmoeten.

Zo heb ik een tal van tools verzamelt door al deze trainingen en daarom ben ik een praktijk begonnen. Praktijk voor BewustZijn hier op Aarde. Velen kennen de andere kant om niet hier op Aarde te zijn. We hebben het hier toch echt te zoeken. Daarom wil ik graag met anderen delen wat ik zelf allemaal geleerd heb.

We gaan altijd uit van de vraag die jij hebt, waar loop jij tegenaan en wat wil jij veranderen? Ik maak gebruik van verschillende methodes, net wat jij nodig hebt. Opstellingen (systemisch werk / familie opstellingen), healing, multidimensionaliteit, licht codes activatie, meditaties en eventueel de cupping massage.

Wat ik aanbied is!
– consulten één op één of in een groep
– online consulten één op één of in een groep

Vanaf 2015 ben ik me gaan verdiepen in vijfde dimensie, eenheidsbewustzijn.  Boeken van o.a. Steve Rother, Tijn Touber en Pamela Kribbe hebben mij geholpen naast de trainingen die ik allemaal heb gevolgd en ben ik ingestapt. Op Aarde neergestreken en Wakker geworden.

Ik heb mijn kennis dus omgezet in ‘J oké’. In deze praktijk kunnen mensen instappen om eens een kijkje te nemen in deze hogere staat van bewustzijn. Meer leven vanuit het HART in plaats vanuit het hoofd maakt dit mogelijk. Wat heb jij nodig om een volgende stap te maken? Je mag het wel zelf doen en je mag het ook samen doen.

 

Wat betekent eenheidsbewustzijn voor mij?

Eenheidsbewustzijn betekent voor mij meer bewust zijn. De aandacht vestigen op dingen die voor mij belangrijk zijn en waar ik energie van krijg in plaatst van dat het me energie kost. Meer vanuit mijn hart leven en minder vanuit het hoofd. Het hart biedt veel perspectief, passie en magie ontstaat. Mijn leven is verrijkt om vanuit deze benadering te leven. Door deze manier van leven hoef ik alleen nog maar te ZIJN.

 

Meegroeien en ontwikkelen. 

Ik zit op dit moment in de training de Ont-wikkeling van jouw eigen meesterschap waardoor ik blijf groeien en ontwikkelen.

Voor wie?

Een reactie van Babette over de activatie verborgen Licht Codes.
De behandeling was heel bijzonder en er gebeurde veel in mijn lijf wat prettig maar soms ook intens voelde. De dagen na de behandeling was er regelmatig nog van alles voelbaar in mijn lijf. Dat voelde prettig.
Na de behandeling voelde het alsof er een sluier af was gegaan en mijn kijk op zaken helderder was geworden. Ik ben meer in contact met mijzelf en kan, negatieve, zaken beter loslaten of langs me heen laten glijden. Minder piekeren en dat geeft een gevoel van innerlijke rust en balans.
Op zakelijk vlak ben ik standvastiger en durf ik meer naar mijn gevoel en intuïtie te luisteren en kan ik het stukje ego steeds meer loslaten.
Dit geeft (zelf)vertrouwen. Er is ook een soort last van mijn schouders en dat voelt heel licht en comfortabel.
Dankbaar voor de mooie ervaring en alles wat het nu al heeft gebracht; inzicht, balans en groei. Dikke kus

Is het de hoogste tijd voor verrijking in jouw leven? Dan ben ik er graag voor je zodat je bewust kunt worden.

Liefdevolle groet, Joke