‘Het is nooit te laat om te zijn wat je had kunnen zijn’

– George Eliot –

Over mij

Het was 1993, ik was 30 jaar jong dat ik in aanraking kwam met mijn eerste opleiding intuïtieve ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling. Toen onze kinderen in 1998 en 2001 werden geboren werd ik me bewust dat ik ze een andere opvoeding wilde geven als dat ik had gehad. En hoe doe je dat dan? Ik merkte dat vele overtuigingen en oude patronen niet meer werkte voor mij en dus ook niet voor Koen en Gijs. Ik ben hierdoor verder gegaan met mijn persoonlijke ontwikkeling. Vele trainers, coaches mogen ontmoeten. Ik heb hier een boek over geschreven Geen Gordijnen
In dit boek schrijf ik over mijn levenslessen van Steve Rother ( Spirituele psychologie en de twaalf primaire levenslessen ) en welke invloed dit heeft gehad op mijn leven. Het meester worden van deze lessen. Stukje uit het boek: Weet je al wat de rode draad gaat worden? Daar waar mijn leven over gaat en waar ik dus al heel lang mee te dealen heb. Liefde, grenzen en menslievendheid. We kiezen voor elke incarnatie één of meerder matrixen die ons in staat stelt net zo lang met een bepaalde levensles door te gaan totdat we die meester zijn. Menslievendheid, het leren verbinden te voelen met mezelf en daardoor met anderen. Eerst me eigen zuurstofmasker opzetten en daarna me bekommeren om anderen. 
Grenzen is een levensles voor ons vrouwen en Communicatie een levensles voor mannen.

Vanaf 2013 ben ik systemisch opsteller en daarvoor in 2007 heb ik een energetische opleidingen gevolgd. Sinds 2015 ben ik in aanraking gekomen met de hogere energieën, vijfde dimensie ofwel eenheidsbewustzijn. Boeken van o.a. Steve Rother, Tijn Touber en Pamela Kribbe hebben mij geholpen. Naast de trainingen van Steve Rother en de opleiding die ik heb gevolgd van Anne-Marie van Hees, Ont-wikkeling van jouw Meesterschap, Anne-Marie is opgeleid door Steve ben ik me gaan verbinden met deze energie waardoor ik veel meer vanuit de lichtheid, hogere energie werk. Opstellingen die vroeger vanuit de zwaarte gingen gaan nu veel meer vanuit de lichte energie. Ik stapte als kind in mijn overlevingsmechanisme om meester te worden van mijn levenslessen. Van overleven naar leven is het geen wat ik hier in dit leven te doen heb is mijn overtuiging. Ik ben J oké, praktijk voor bewustZijn waar ik graag deel hoe ik mijn pad heb gelopen en wat het me heeft opgeleverd. Wil jij een kijkje nemen in jouw HART en een stap maken en Bewustzijn verruimen en weet je nog niet hoe dan ben je van harte uitgenodigd. Je mag het wel zelf doen en je mag het ook samen doen.

Wat ik aanbied is!
– live consulten één op één.
– Opstellingen avonden

Welkom bij J oké

Lid van?

NTI NLP Gilde Professionals  Zie info

Van… Vind een professional voor een opdracht | Professionalista

Professionalista is dé online zoekmachine waar opdrachtgevers, vrouwelijke, zelfstandige professionals kunnen vinden op expertise en persoonlijkheid. Zodat je iemand kunt vinden die bij jou past.

En bij…. Ziesoo  een platform voor systemische opstellers.