‘Het is nooit te laat om te zijn wat je had kunnen zijn’

– George Eliot –

Het was 1993, ik was 30 jaar jong dat ik in aanraking kwam met mijn eerste opleiding intuïtieve ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling. Toen onze kinderen in 1998 en 2001 werden geboren werd ik me bewust dat ik ze een andere opvoeding wilde geven als dat ik had gehad. Ik merkte dat vele overtuigingen en oude patronen niet meer werkte voor mij en dus ook niet voor Koen en Gijs. Ik ben hierdoor verder gegaan met mijn persoonlijke ontwikkeling. Heb vele andere trainers, coaches mogen ontmoeten. Ik heb hier een boek over geschreven Geen Gordijnen
In dit boek schrijf ik over mijn levenslessen van Steve Rother ( Spirituele psychologie en de twaalf primaire levenslessen ) en welke invloed dit heeft gehad op mijn leven. Het meester worden van deze lessen. Stukje uit het boek: Weet je al wat de rode draad gaat worden? Daar waar mijn leven over gaat en waar ik dus al heel lang mee te dealen heb. Liefde, grenzen en menslievendheid. We kiezen voor elke incarnatie één of meerder matrixen die ons in staat stelt net zo lang met een bepaalde levensles door te gaan totdat we die meester zijn. Menslievendheid, het leren verbinden te voelen met mezelf en daardoor met anderen. Eerst me eigen zuurstofmasker opzetten en daarna me bekommeren om anderen. 

Vanaf 2013 ben ik systemisch opsteller. Daarvoor vanaf 2007 had ik al energetische opleidingen gevolgd. Sinds 2015 ben ik mij gaan verdiepen in de hogere energieën, vijfde dimensie ofwel eenheidsbewustzijn. Boeken van o.a. Steve Rother, Tijn Touber en Pamela Kribbe hebben mij geholpen. Naast de trainingen van Steve Rother en de opleiding die ik heb gevolgd van Anne-Marie van Hees, Ont-wikkeling van jouw Meesterschap, Anne-Marie is opgeleid door Steve ben ik me gaan verbinden met deze energie waardoor ik veel meer vanuit de lichtheid, hogere energie werk. Opstellingen die vroeger vanuit de zwaarte gingen gaan nu veel meer vanuit de lichte energie. Ik stapte als kind in mijn overlevingsmechanisme om meester te worden van mijn levenslessen. Van overleven naar leven is het geen wat ik hier in dit leven te doen heb is mijn overtuiging. Ik ben J oké, praktijk voor bewustZijn waar ik energetisch, systemisch werk doe begonnen omdat ik graag met jullie wil delen wat ik zelf allemaal hiervoor heb gedaan en geleerd.

Naast de trainingen die ik allemaal heb gevolgd ben ik me gaan verbinden met deze energie waardoor ik veel meer vanuit de lichtheid, hogere energie werk. Opstellingen die vroeger vanuit de zwaarte gingen gaan nu veel meer vanuit de lichte energie. Ik maak gebruik van verschillende methodes en werk met multidimensionalteit. Opstellingen ( familie opstellingen in de volksmond ), herschrijven contracten/triggers, herschrijven blauwdruk, levenslessen, jij en jouw 11 andere zelfdelen en activatie licht codes.

Wat ik aanbied is!
– live consulten één op één.
– nieuwetijds opstellingen avonden

Ik heb mijn kennis dus omgezet in ‘J oké’. In deze praktijk kunnen mensen instappen om eens een kijkje te nemen in je HART en wakker te worden. Wat heb jij nodig om een volgende stap te maken en je oké te voelen? Je mag het wel zelf doen en je mag het ook samen doen.

Welkom bij J oké

Meegroeien en ontwikkelen.

De training bij Steve Rother 2017, 2018, 2019

De training de Ont-wikkeling van jouw Meesterschap 2019, 2020, 2021, 2022
www.lanakila.nl 


Joke de Boer  is als Systemisch
 Begeleider

lid van: NTI NLP Gilde Professionals  Zie info

Ik ben ook lid van Vind een professional voor een opdracht | Professionalista

Professionalista is dé online zoekmachine waar opdrachtgevers, vrouwelijke, zelfstandige professionals kunnen vinden op expertise en persoonlijkheid. Zodat je iemand kunt vinden die bij jou past.

En bij Ziesoo