‘Het is nooit te laat om te zijn wat je had kunnen zijn’

– George Eliot –

Een reactie van een cliënt over de activatie van de codes: 
De behandeling was heel bijzonder en er gebeurde veel in mijn lijf wat prettig maar soms ook intens voelde. De dagen na de behandeling was er regelmatig nog van alles voelbaar in mijn lijf. Dat voelde prettig. Na de behandeling voelde het alsof er een sluier af was gegaan en mijn kijk op zaken helderder was geworden. Ik ben meer in contact met mijzelf en kan, negatieve, zaken beter loslaten of langs me heen laten glijden. Minder piekeren en dat geeft een gevoel van innerlijke rust en balans. Op zakelijk vlak ben ik standvastiger en durf ik meer naar mijn gevoel en intuïtie te luisteren en kan ik het stukje ego steeds meer loslaten. Dit geeft (zelf)vertrouwen. Er is ook een soort last van mijn schouders en dat voelt heel licht en comfortabel. Dankbaar voor de mooie ervaring en alles wat het nu al heeft gebracht; inzicht, balans en groei. Dikke kus Babette 

Ik ben er van overtuigd dat aan jezelf werken altijd iets oplevert, waardoor het plezier in je leven toeneemt. De boodschap van de vlinder ‘Dans door het leven met vreugde en plezier, want het leven is om van te genieten’ spreekt mij daarom ook bijzonder aan.

Video over mij:
ZIESOO Podcast | Joke de Boer

Ik kom uit een groot gezin, We waren met z’n tienen en ik ben het zevende kind, vierde meisje. Ik was al zeer hoog gevoelig in mijn kinderjaren. Bij ons thuis was geen ruimte voor gevoelens en emoties. Doordat ik een opleiding familie opstellingen ben gaan doen kan ik me eigen plek in nemen in dit gezin. Ik leef zoals ik dat wil.

Het was 1993, ik was 30 jaar jong dat ik in aanraking kwam met mijn eerste opleiding intuïtieve ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling. Toen onze kinderen in 1998 en 2001 werden geboren werd ik me bewust dat ik ze een andere opvoeding wilde geven als dat ik had gehad. Ik merkte dat vele overtuigingen en oude patronen niet meer werkte voor mij en dus ook niet voor Koen en Gijs. Ik ben hierdoor verder gegaan met mijn persoonlijke ontwikkeling. Heb vele andere trainers, coaches mogen ontmoeten. Ik heb hier een boek over geschreven Geen Gordijnen
In dit boek schrijf ik over mijn levenslessen van Steve Rother ( Spirituele psychologie en de twaalf primaire levenslessen ) en welke invloed dit heeft gehad op mijn leven. Het meester worden van deze lessen. Stukje uit het boek: Weet je al wat de rode draad gaat worden? Daar waar mijn leven over gaat en waar ik dus al heel lang mee te dealen heb. Liefde, grenzen en menslievendheid. We kiezen voor elke incarnatie één of meerder matrixen die ons in staat stelt net zo lang met een bepaalde levensles door te gaan totdat we die meester zijn. Menslievendheid, het leren verbinden te voelen met mezelf en daardoor met anderen. Eerst me eigen zuurstofmasker opzetten en daarna me bekommeren om anderen. 

Zo heb ik een tal van tools verzamelt door al deze trainingen en daarom ben ik een praktijk begonnen. Praktijk voor BewustZijn. Ik stapte als kind in mijn overlevingsmechanisme. Van overleven naar leven is het geen wat ik hier in dit leven te doen heb is mijn overtuiging. Daarom wil ik graag met anderen delen wat ik zelf allemaal hiervoor heb gedaan en geleerd.

Ik maak gebruik van verschillende methodes. Opstellingen ( familie opstellingen in de volksmond )  healing vanuit multidimensionaliteit, (herschrijven contracten, triggers, herschrijven blauwdruk, levensplan, jij en jouw 11 andere delen) activatie codes.

Wat ik aanbied is!
– live consulten één op één.
– online consulten één op één of in een groep

Vanaf 2013 ben ik systemisch opsteller. Sinds 2015 ben ik mij gaan verdiepen in de hogere energieën, vijfde dimensie ofwel eenheidsbewustzijn. Boeken van o.a. Steve Rother, Tijn Touber en Pamela Kribbe hebben mij geholpen. Naast de trainingen die ik allemaal heb gevolgd ben ik me gaan verbinden met deze energie waardoor ik veel meer vanuit de lichtheid werk. Opstellingen die vroeger vanuit de zwaarte gingen gaan nu veel meer  vanuit de lichte energie.

Ik heb mijn kennis dus omgezet in ‘J oké’. In deze praktijk kunnen mensen instappen om eens een kijkje te nemen in hun HART. Wat heb jij nodig om een volgende stap te maken en je oké te voelen? Je mag het wel zelf doen en je mag het ook samen doen. Voel je vooral welkom!

Wat betekent hogere energie, vijfde dimensie, eenheidsbewustzijn en multidimensionaal voor mij?

Het lijkt een andere wereld, maar het is slechts een frequentie, aanwezig in jouw wereld, alsook op aarde. Het is alsof je de radio afstemt op een ander kanaal. Het betekent voor mij een andere frequentie en daardoor meer bewustzijn. De aandacht vestigen op dingen die voor mij belangrijk zijn en waar ik energie van krijg. Meer vanuit deze hogere frequentie leven vanuit mijn hart en daardoor minder vanuit het hoofd. Het hart biedt veel perspectief, passie en magie ontstaat. Mijn leven is verrijkt om vanuit deze benadering te leven. Door deze manier van leven hoef ik alleen nog maar te ZIJN.

Multidimensionaal wil zeggen verschillende lagen van bewustzijn. Vanuit een hoger bewustzijn en een gevoel functioneren. Als de ziele kwaliteiten van de engel in mezelf die in de hogere dimensies functioneert, zijn geïntegreerd, kan ik ze op aarde gebruiken als gaven, intuïtie, geneeskracht en zuiverheid. Het werk wat ik doe is vanuit een andere bewustzijn laag waardoor het simpeler en gemakkelijker wordt voor de cliënt.

Meegroeien en ontwikkelen. 

Ik zit op dit moment in de training de Ont-wikkeling van jouw eigen meesterschap waardoor ik blijf groeien en ontwikkelen.
www.lanakila.nl 


Joke de Boer  is als Systemisch
 Begeleider

lid van: NTI NLP Gilde Professionals  Zie info

Ik ben ook lid van Vind een professional voor een opdracht | Professionalista

Professionalista is dé online zoekmachine waar opdrachtgevers, vrouwelijke, zelfstandige professionals kunnen vinden op expertise en persoonlijkheid. Zodat je iemand kunt vinden die bij jou past.