Programma Bewust Zijn

contact


De vlinder symboliseert transformatie, balans, gratie. Oude symbool voor de ziel, vreugde, moed, reïncarnatie, magie, schoonheid, liefde en het kennen en begrijpen van jouw positie in het leven. De vlinder wil je ook laten zien dat verandering goed is. Wees er niet bang voor, maar omarm het juist.

Oftewel: ‘Dans door het leven met vreugde en plezier, want het leven is om van te genieten’.

 

Ontdek jouw persoonlijke reis naar bewustwording.

Dit programma is speciaal voor jou ontworpen. Neem de eerste stap door onze inzichttest in te vullen en ontrafel de levensles die je op deze aarde hebt meegekregen. Met meer bewustzijn kun je de meester worden van jouw eigen levenspad, en daarom wordt ons programma volledig afgestemd op jouw unieke levensles.

Er zijn in totaal 12 levenslessen.  27 Maanden voordat we worden geboren maken we onze eigen contracten en besluiten we bij wie we worden geboren bij je vader of moeder. Tijdens deze fase vragen we verschillende mensen om bepaalde rollen in ons leven te spelen om ons te helpen met de specifieke levensles waaraan we deze keer willen werken. Dit noemen we katalysatoren die verantwoordelijk zijn voor het activeren van de levensles. In je leven kies je twee levenslessen en sommige mensen kiezen zelfs meer levenslessen.

Het leven meester worden door je levenslessen meester te maken

Levensles 1. Acceptatie
Levensles 2. Aanpassing
Levensles 3. Zijn
Levensles 4. Menslievendheid
Levensles 5. Communicatie
Levensles 6. Creatie
Levensles 7. Grensafbakening
Levensles 8. Integriteit
Levensles 9. Liefde
Levensles 10. Vertrouwen
Levensles 11. Waarheid
Levensles 12. Genade

Als we meester zijn van een levensles betekent dit dat specifieke eigenschap waaraan we werken in ons leven geen probleem meer zal zijn. Er gebeurt nog iets zodra een niveau van meesterschap is bereikt en dat is dat onze relatie met de katalysator in onze leven verandert.

Wat houd het programma in?

  • Live Zoom-sessie: Nadat je de inzichttest hebt ingevuld, duiken we dieper in jouw levensles.
  • Live Zoom-sessie: Online sessie voor verdere verkenning door middel van een online opstelling.
  • Een op maat gemaakte meditatie gericht op jouw specifieke levensles.
  • Affirmaties om je te ondersteunen bij het meester worden van deze levensles.

En tijdens de laatste live Zoom-sessie bespreken we:

  • Welke stappen je zelf kunt nemen om nog meer de meester te worden van jouw levenspad.

Je kan een dus eerst een GRATIS inzichttest aanvragen om erachter te komen wat jouw levenslessen zijn. Stel dat je levensles Zijn hebt en je bewust wordt dat je heel veel tijd besteed aan het zoeken naar dingen buiten jezelf. Het wordt tijd dat je je zelf kan ZIJN en dat je tijd aan jezelf besteed. Welk pad ga jij bewandelen om nog meer te ZIJN?

Heb je de wens om op jouw eigen tempo en in je vertrouwde omgeving aan je persoonlijke ontwikkeling te werken? Als je volmondig ‘JA’ zegt, dan is ons Programma Bewust Zijn precies wat je zoekt.

Heten we je van harte welkom!

Agenda en Tarieven

Over mij