Recensies van degene die de Energetisch lichaamswerk hebben gedaan.

Karin:
Op vrijdag 9 augustus, de dag na de leeuwenpoort heb ik de activatie gedaan bij Joke. Bij aankomst hebben we eerst fijn gekletst over de leeuwenpoort en andere interessante onderwerpen. Vervolgens hebben we de metamorfe schild geopend en de 19 codes geactiveerd. Ik zou in de dagen die zouden komen in de gaten houden welke veranderingen ik zou opmerken.
De volgende dag in de avond stond een ayahuasca ceremonie in de planning. De ochtend voor de ceremonie werd ik in ene angstig. Ik was bang dat ik alle energieën van anderen op zou pikken. Om van mijn angst af te komen heb ik toen gevraagd of ze boven mij wilden beschermen tegen energieën van anderen. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik alleen informatie binnen wil krijgen dat voor mij bestemd is. Op het moment dat ik in verbinding was en dit vroeg kreeg ik contact met engelen. Het leek alsof zij voor mij gingen buigen met de handen tegen elkaar en knikten vervolgens JA. Op dat moment kreeg ik kippenvel van mijn teen tot mijn kruin en werd heel emotioneel. Het was overweldigend en daarbij voelde ik één en al liefde. Deze ervaring heb ik nog niet eerder gehad. Mijn ayahuasca reis daarna stond geheel in het teken van bewustzijn.  Na deze twee prachtige reizen werd ik me bewust dat ik of ze nu een oordeel hebben of niet mijn familie iets te vertellen heb wat ik al heel lang bij me draag. Het moment is gekomen dat ik ga leven op basis van mijn eigen regels. Het geen wat de activatie van de levens codes doet, het loslaten van oude patronen en het in mijn kracht staan.  Ik ben er van overtuigd dat de zowel de activatie als de ayahuasca ceremonie  hier ook een grote rol in hebben gespeeld.

Bedankt lieve Joke

 

Judith:
Het was apart (op een positieve manier bedoeld) om jou te ontmoeten. De behandeling voelde goed en fijn en de praktijkruimte is prettig. Je spiegelde me een en ander o.a. met het oog op de mannelijke energie waar ik meer naar op weg ben. En je zei ook een aantal dingen die ik goed kon gebruiken. Dingen vielen op z’n plek en ik kon bepaalde dingen beter integreren. Ook een besef van knopen doorhakken. Het heeft me een stukje meer rust gegeven. En motivatie om door te gaan op de weg die ik ga. Het heeft mij nog meer kracht en bevestiging gegeven.
Zoals je weet doe ik de I Am training. Deze is er op gestoeld je weer naar de harmonie te brengen die je werkelijk bent en niet meer te leven vanuit het hoofd (programma’s, overtuigingen etc.). En deze behandeling sloot daar heel mooi op aan. Ik ben nog beter in mijn stoeltje gedrukt zeg maar in het treintje waarin ik zit. Nog meer van twijfel weggenomen.
Een uur na de behandeling schrijf ik dit:
“Nog meer los van “het moeten”. Ik heb behoefte om voorlopig in de stilte te blijven.
15.00 uur ’s middags diezelfde dag:
“Ik voel nu duidelijk andere activiteit in mijn basischakra”. Het voelt goed. Positieve veranderingen in mijn systeem.
16.00 uur, ik ben heerlijk dichtbij mezelf en voel me tevreden. Ik had zin in de afspraak vanavond. Maar alles voelt me nu op een prettige manier teveel.
19.00 uur: ik zeg mijn afspraak af. Het gaat gewoon niet en ik wil het ook niet. Ik kan en wil op dit moment alleen maar dichtbij mezelf zijn.
De dag na deze behandeling:
Mijn besef van kracht, zelfvertrouwen en mijn zelfliefde zijn wat versterkt. De angst om nog meer mensen eventueel los te moeten laten vanwege mijn ontwikkeling is ook nog meer afgenomen. Ik heb behoefte voorlopig in de stilte te blijven. Gewoon lekker met mezelf. Lekker lezen en misschien ook schrijven.
Het is 2 dagen na de behandeling. Ik ben nog steeds heerlijk naar binnen gekeerd. En zoals het voelt blijft dat nog wel even zo. Op deze manier kan ik nog meer in mijn eigen energie komen.

Deze sessie kwam op het juiste moment. En heeft zeker bijgedragen aan mijn groei en heling. Ik heb het gevoel dat het nog steeds doorwerkt.

Dank je wel Joke.

Babette:
De behandeling was heel bijzonder en er gebeurde veel in mijn lijf wat prettig maar soms ook intens voelde. De dagen na de behandeling was er regelmatig nog van alles voelbaar in mijn lijf. Dat voelde prettig.
Na de behandeling voelde het alsof er een sluier af was gegaan en mijn kijk op zaken helderder was geworden. Ik ben meer in contact met mijzelf en kan, negatieve, zaken beter loslaten of langs me heen laten glijden. Minder piekeren en dat geeft een gevoel van innerlijke rust en balans.
Op zakelijk vlak ben ik standvastiger en durf ik meer naar mijn gevoel en intuïtie te luisteren en kan ik het stukje ego steeds meer loslaten.
Dit geeft (zelf)vertrouwen. Er is ook een soort last van mijn schouders en dat voelt heel licht en comfortabel.

Dankbaar voor de mooie ervaring en alles wat het nu al heeft gebracht; inzicht, balans en groei. Dikke kus ❤

☆ LEVENSCODES ACTIVATIE ☆
Voor de levenscodesactivatie hadden Joke en ik onder het genot van een kopje thee een heel fijn gesprek. Een half uurtje eerder kreeg ik namelijk opeens een belangrijke vraag. Door ons gesprek kreeg ik antwoord op mijn vraag. Ik voelde me rustig en we konden aan de activatie beginnen.
Joke heeft alle levenscodes geactiveerd. Bij sommige levenscodes voelde ik de energie door m’n lichaam stromen. Deze kwamen echt binnen. Joke was heel fijn en liefdevol. Aaah en die muziek, heerlijk en ZO passend. Ik weet dat de activatie op mijn pad moest komen en het voelt heel fijn dat ik dit bij Joke heb kunnen doen! liefs een cliënt.

Saskia:
Ik heb Joke enkele jaren geleden al leren kennen als een lieve spraakwaterval die super enthousiast, eerlijk en spiritueel is. Al meerdere keren had ze het over de levenscodes gehad en dat dat bij haar veel in beweging had gebracht. Nieuwsgierig als ik ben sta ik altijd open voor de volgende stap in mijn leven en zo ben ik ook samen met haar aan de slag gegaan met de opening van de levenscodes. Na eerst even onder het genot van een kop thee op elkaar te hebben afgestemd zijn we begonnen met het openen van de codes. Heel intuïtief werkte ze met alles dat langs mocht komen. Ik kon daardoor ook heerlijk wegzakken naar andere oorden en voelde mij super rustig. Dat er in de energie veel gebeurde was wel duidelijk, soms voelde ik het stromen en soms tintelen. Het is nu 3 maanden verder en mijn persoonlijke groei lijkt wel in een stroomversnelling te zijn gekomen. Ik zie sneller mijn lessen en handel hier ook naar. Hierdoor merk ik dat mijn zelfvertrouwen is gegroeid en voel ik dat ik gehoord mag worden, dat ik ergens voor mag en durf te gaan staan. Al met al is het openen van de levenscodes volgens mij nog lang niet uitgewerkt en ontvang ik nog steeds stukjes informatie die zorgen voor verdere groei van mij als persoon.

Lieve Joke dankjewel.