RONDE TAFEL GROEP OPSTELLING

WAAR WORD JIJ BLIJ VAN? 

OPSTELLINGEN komen vanuit het familie opstellingen, systemisch werk. Thema’s die komen vanuit de familiegeschiedenis. Wij zien dat een thema breder gezien wordt zien dan puur familiethema’s, al ligt er vaak wel een verband met het systeem waarin je bent geboren. Veel thema’s zijn universeel en overstijgen de persoonlijke dynamiek. We werken vanuit een hoger bewustzijn.  Opstellingen geeft HELDERHEID en INZICHTEN. We werken vanuit een ingebrachte vraag. Wat is jou volgende stap op jouw pad die je loopt.

Wat kan het  je opleveren?
– je ervaart RUST
– helderheid in je hoofd
– een opening naar grotere VRIJHEID
– je krijgt en voelt veel MEER ENERGIE, daardoor fitter
– inzicht van LIEFDE en VERBINDING
– veel vaker gewoonweg een ‘weten’
– KENNIS die je voorheen niet had
– veel meer GEAARD

Wat houd een opstellingen in?
We hebben in het systemisch werk drie wetten:
1. binding/verbinding
2. volgorde
3. geven en nemen
Als deze drie wetten niet in balans is ontstaan er symptomen ofwel lichamelijke of psychische klachten. Deze wetten mogen we weer in balans brengen.  We hebben het collectiegeweten of wel groepsgeweten of familiegeweten en je persoonlijk geweten. De mensheid op aarde houdt zich erg vast aan het collectiefgeweten. Als je niet mee doet je stapt dus in je persoonlijk geweten dan voel je je schuldig en wordt je aangekeken door het collectief die zich vast houd aan dit geweten.  Ben je bereid om je eigen waarheid te leven, je plek in te nemen ofwel durf jij in de schuld te staan?

Wat is een ronde tafel groep opstelling?
We werken bij mij thuis op de grote ronde tafel met poppetjes. Nadat we binnen gekomen zijn en lekker plaats nemen aan de tafel met een kopje thee of koffie trekken we allemaal een Medicijn Kaart en deze nemen we mee in de avond. We gaan voelen wie er een vraag heeft om op te stellen. We maken de vraag helder wat speelt en wat belangrijk is om naar te kijken. Iedereen kan mee doen als representant en zelf voelen met welk poppetje je je verbind. Je mag ook alleen kijken alles is goed. We werken met het thema: WAAR WORD JIJ BLIJ VAN?

De vraag heeft te maken met een energie die stagneert in het lichaam. Als de vraag helder is kunnen we delen van je zelf waar je last van hebt vanuit het systeem opstellen op door middel van vormen online of poppetjes live. Door het inzichtelijk te maken in het veld en door de verschuiving die je maakt komt er helderheid en bewustwording. De energie gaat weer stromen en jij wordt er weer blij van en gaat je oké voelen.

Herken je jezelf hierin?

  • je werk loopt niet lekker
  • je lijf werkt niet echt meer mee
  • je hebt geen tijd voor jezelf
  • je relatie (s) lopen stroef
  • je bent teveel een dromer
  • je voelt je niet happy waar je nu in zit
  • of je bent er echt helemaal klaar mee
    zie voor wie

Wie is Joke?
Hier lees je meer over mij.

Contact 

Agenda en Tarieven