RONDE TAFEL groep OPSTELLING

OPSTELLINGEN komen vanuit het familie opstellingen, systemisch werk. Thema’s die komen vanuit de familiegeschiedenis. Wij zien dat een thema breder gezien wordt zien dan puur familiethema’s, al ligt er vaak wel een verband met het systeem waarin je bent geboren. Veel thema’s zijn universeel en overstijgen de persoonlijke dynamiek. We werken vanuit een hoger bewustzijn. Opstellingen geeft HELDERHEID en INZICHTEN. We werken vanuit een ingebrachte vraag. Wat is jou volgende stap op jouw WEG die je loopt.

Wat kan het  je opleveren?
– je ervaart RUST
HELDERHEID in je hoofd
– een opening naar grotere VRIJHEID
– je krijgt en voelt veel MEER ENERGIE, daardoor fitter
– inzicht van LIEFDE en VERBINDING
– veel vaker gewoonweg een ‘WETEN
– KENNIS die je voorheen niet had
– veel meer GEAARD

Wat houd een opstellingen in?
We hebben in het systemisch werk drie wetten:
1. binding/verbinding
2. volgorde
3. geven en nemen
Als deze drie wetten niet in balans is ontstaan er symptomen ofwel lichamelijke of psychische klachten. Deze wetten mogen we weer in balans brengen.  We hebben het collectiegeweten of wel groepsgeweten of familiegeweten en je persoonlijk geweten. De mensheid op aarde houdt zich erg vast aan het collectiefgeweten. Als je niet mee doet je stapt dus in je persoonlijk geweten dan voel je je schuldig en wordt je aangekeken door het collectief die zich vast houd aan dit geweten.  Ben je bereid om je eigen waarheid te leven, je plek in te nemen ofwel durf jij in de schuld te staan?

Wat is een ronde tafel opstelling?
We werken bij mij thuis op de grote RONDE TAFEL met POPPETJES. Nadat we binnen gekomen zijn en lekker plaats nemen aan de tafel met een kopje THEE of KOFFIE gaan we de vraag helder maken. Wat speelt er en wat belangrijk is om naar te kijken. Als we in een GROEP zijn kan iedereen mee doen als REPRESENTANT en zelf voelen met welk poppetje je je verbind.

De VRAAG heeft te maken met een ENERGIE die STAGNEERT in het LICHAAM. Als de vraag helder is kunnen we delen van je zelf waar je last van hebt vanuit het systeem opstellen op door middel van poppetjes. Door het INZICHTELIJK te maken in het veld en door de VERSCHUIVING die je maakt komt er helderheid en bewustwording. De energie gaat weer stromen en jij wordt er weer BLIJ van en gaat je OKÉ voelen.

Heb je al SYPTOMEN?

zie voor wie

Wie is Joke?
Hier lees je meer over mij.

Contact 

Agenda en Tarieven