Ronde Tafel groep Opstelling live

contact

WAAR WORD JIJ BLIJ VAN? 

Opstellingen: 

Opstellingen vinden hun oorsprong in familie opstellingen, systemisch werk. Ze gaan over thema’s die voortkomen uit je familiegeschiedenis. Hoewel deze thema’s vaak verband houden met familiegeschiedenis, zien wij dat een thema breder gezien wordt en die universeel zijn en veel verder gaan dan familie. Onze aanpak is geworteld die in een dieper bewustzijn. Met opstellingen brengen we helderheid en inzicht in je leven, gebaseerd op de vraag die je inbrengt.

 

 

 

Wat kun je verwachten van opstellingen?
. Een gevoel van innerlijke rust
. Duidelijkheid in je gedachten
. Een opening naar meer vrijheid.
. Toegenomen energie en vitaliteit
. Inzicht in liefde en verbondenheid
. Sterker vertrouwen in je intuïtie
. Nieuwe kennis en inzichten
. Een diepere aarding

Hoe verloopt een opstelling? Binnen het systemisch werk volgen we drie basiswetten:
1. Binding, iedereen en alles hoort erbij
2. Orde, iedereen heeft een eigen plek en taak in de volgorde
3. Geven en Nemen, de behoefte aan balans en gelijkwaardigheid

Als deze drie wetten uit balans zijn, kunnen zowel fysieke als mentale symptomen ontstaan. Ons doel is om deze wetten weer in harmonie, balans te brengen. Werken aan je persoonlijke ontwikkeling is werken met het collectief geweten of wel groepsgeweten, familiegeweten. Je persoonlijk geweten en het spirituele geweten. Vaak hechten mensen op aarde veel waarde aan het collectieve geweten.

Als je ervoor kiest om aan je eigen persoonlijke ontwikkeling te werken en meer je eigen waarheid te leven, het spiritueel geweten en je eigen plek in te nemen, kun je je schuldig voelen ten opzichte van het familie geweten. Durf jij deze uitdaging aan te gaan en je eigen plek in te nemen.

Wat is je vraag?
Bij deze methode gebruiken we een grote ronde tafel en poppetjes. We beginnen door samen aan de tafel plaats te nemen met een kopje koffie of thee. Er zijn 2 mensen met een thema en gaan voelen wie als eerste wil. We onderzoeken de vraag. Alle groepsleden kunnen als ‘representanten’ meedoen en intuïtief kiezen met welk poppetje ze zich willen verbinden.

De vraag heeft te maken met een energie die mogelijk vastzit in je lichaam. Zodra de vraag helder is, kunnen we delen van jezelf die hiermee te maken hebben, representeren met de poppetjes. Door deze opstelling wordt het probleem zichtbaar in het veld. We zetten ook de delen in het veld waar je kracht zit. Door verschuivingen en inzichten komt er helderheid en bewustzijn. De energie begint weer te stomen en je zult je opgelucht en positief voelen.

 

Heb je een JA ik wil hier aan deelnemen? Dan kan je het contact formulier invullen op de pagina contact.

WELKOM

Contact 

Agenda en Tarieven

zie voor wie

Over mij