Valentijnsdag
11 februari 2021

Valentijnsdag

Nog een paar dagen dan is het Valentijnsdag: de dag van de LIEFDE. Liefde voor een ander en liefde voor jezelf.

Alles waar we aandacht aan geven groeit. Ik benoem dit al zo lang. We geven op dit moment alleen nog maar aandacht aan de angst. Ik zie het overal om mij heen.
Als de Angst groeit en groeit is er op een gegeven moment een punt dat je lichaam het gaat overnemen en krijg je lichamelijke of psychische klachten. ‘Wil je niet horen, dan moet je voelen’ is het spreekwoordelijke gezegde wat hier helemaal bij past.

Maar ja hoe doe je dat, geen aandacht geven aan de angst? Alles wat voorbij komt in de media is alleen maar gebaseerd op angst. Ben je in staat om daar geen aandacht meer aan te geven? Kan jij eruit blijven? De weg vinden naar dingen waar je blij van wordt en energie van krijgt.

Ik ben er van overtuigd als we meer aandacht durven te geven aan de liefde in jezelf het virus er vanzelf niet meer is. En wist je dat de andere kant van Angst, Liefde is?

En hoe doe je dit, aandacht geven aan de liefde in jezelf? Wat ik doe is onder andere om een training te volgen wat hier over gaat. Ontwikkeling van mijn Meesterschap. Ook volg ik Janosh Stoffers, deze geeft online trainingen die gebaseerd zijn op Liefde.

Tijn Touber heeft onlangs Wise Tribe gelanceerd. Nu de aarde haar onvermijdelijke transitie naar een hogere frequentie heeft ingezet en alle oude systemen die het leven niet meer dienen omvallen, verenigen een groep wijze mannen, vrouwen en kinderen zich. Zij zullen samen een bedding creëren om zo elkaar bij te staan en te inspireren in tijden van verandering en groei. Ook zullen zij al hun innerlijke wijsheid blijven delen. Net zolang tot een ieder zich weer zal herinneren wat we in ons hart nooit vergeten zijn.
Dit is de WISE TRIBE. Together we will be the heart of change.

Er zijn zoveel wegen die leiden naar je HART. Misschien is dat wel een boek lezen of de juiste film kijken of spelen in de sneeuw.

Ik zelf zit bij ZIESOO en dit is een wereldwijd platform voor facilitators en deelnemers.

ZIESOO beschikt over de methode en tool “Online Opstelling” waarmee je een opstelling online kan begeleiden zowel in groepen als 1 op 1.

Deze tool verbindt en maakt dat je in de lichtheid richting je hart kan bewegen. We stellen datgene wat staat voor angst in jou op. Je zet het letterlijk buiten jezelf om de energie te kunnen veranderen en het daarna liefdevol weer naar binnen te kunnen halen. Er zijn elke twee weken gratis Webinars waar je aan kunt deelnemen bij ZIESOO. (www.ziesoo.com)
Het herschrijven van een trigger in jezelf hoort nu ook bij de mogelijkheden om te doen via deze online tool.

Elke eerste woensdag van de maand geef ik een opstellingenavond voor een groep van max. 6 personen waardoor iedereen de optimale aandacht krijgt.
Een één op één consult is ook een mogelijkheid. Op mijn site vind je alle informatie.

DURF JIJ DE SPRONG TE MAKEN IN WAT LIEFDE HEET?