Van ‘De Blauwe Vlinder’ naar J Oké
14 september 2020

Van ‘De Blauwe Vlinder’ naar J Oké

Vlinder staat voor: transformatie, balans, gratie. Oude symbool voor de ziel, vreugde, moed, reïncarnatie, magie,
schoonheid, liefde en het kennen en begrijpen van jouw positie in het leven.
De vlinder wil je ook laten zien dat verandering goed is.
Wees er niet bang voor, maar omarm het juist.
Oftewel: ‘Dans door het leven met vreugde en plezier, want het leven is om van te genieten’.

De Blauwe Vlinder zat ooit in de lucht tussen de handen en streek neer op de aarde en van de aarde is hij zich op de Flower of Life gaan nestelen en heeft zelfs een goud tintje gekregen. De flower of life, de bloem van het leven. Het geldt als één van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. De code van de Flower of Life bevat eigenlijk alle wijsheid van het universum. Op precies dezelfde wijze zoals onze genetische code besloten ligt binnen ons eigen DNA. Daarom is de Flower of Life de blauwdruk van de creatie.

     

 

 

 

 

 

 

 

De Flower of Life herbergt de kennis van alle geometrische vormen die er bestaan en bevat alle informatie over de harmonische samenhang. Van muziek, licht, geluid, groeipatronen van planten mensen en dieren. De bewegingen van de planeten en de evolutie van alle sterren en sterrenstelsels volgen dit eenvoudige patroon en wordt als zeer heilig beschouwd. In de oude tijd bestudeerden de ingewijden de patronen die binnen in de Flower of Life symbool zitten. Het is aan ons of we deze oeroude wijsheid en kennis willen gebruiken of niet. De wijsheid die de Flower of Life bezit hebben wij allemaal. Stel jezelf open om die wijsheid weer toe te laten!

Transformatie
Wat een reis, wat een transformatie van De Blauwe Vlinder naar J Oké. En het feels so good. Ik leef veel meer vanuit de hogere energie, eenheidsbewustzijn. Het veld van het niet-weten, geen verwachtingen, geen teleurstellingen. Alles staat open op mijn pad, het veld van het HART.

Heel lang geleden ben ik begonnen met deze praktijk op te zetten. In de kosmos had ik vernomen in plaats van op de aarde. Hoezo heeft niemand mij dit verteld vroeg ik me af? Waarschijnlijk heb ik het gewoon nooit gehoord. Heel veel verschillende tools aangereikt gekregen voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Nooit wist ik echt wat ik wilde. Ja ik wilde mijn eigen kwaliteit ontwikkelen, iets doen vanuit mijn hart en passie. Het was mijn eigen reis, mijn transformatie. Dank voor iedereen die op mijn pad is gekomen, een projectie wat confronterend, maar heel helend was.

Ik heb jaren in een andere dimensie geleefd en niet hier op aarde. Dat zal een reden gehad hebben. Toen ik drie jaar oud was besefte ik me dit al. Mijn contract om het zo te gaan doen en was enigszins ook mijn overlevingsmechanisme. Ik zou me anders niet staande kunnen houden in deze wereld. Mijn gave dat ik alles voelde en wist, mijn ouders, leraren, relaties ze konden er niets mee. Hoog gevoeligge kinderen noemen ze het nu. De reis van mijn derde levensjaar tot vijfenvijftig jaar heb ik beschreven in het boek GEEN GORDIJNEN! Ik moest alles opschrijven om het helder te krijgen, het was zo veel. De rode draad relaties en liefde. Liefde vooral voor mezelf en liefde voor anderen.

Op aarde
Na mijn vijfenvijftigste besloot ik om mee te gaan doen met een vrouwen cirkel en heb ik dit gedaan bij de Heart of Change. Dit heeft mijn leven nog meer veranderd. Zo dat ik in nog zo ver weg was  belandde ik op de aarde. Waarom? Om alles wat ik mee heb gemaakt te kunnen delen met anderen. Dit doet ik in J Oké door middel van Opstellingen, want dat is toch wel mijn expertise geworden. Ik heb deze opleiding genoten in Limmen bij het NTINLP en  gecertificeerd. Een diploma, de tweede na eerst een diploma te hebben gehaald op de ASPI als spiritueel begeleider. Ik leerde daar aura healing.

Ik had me aangemeld bij Lotus Joy, nu One Consciousness Academy om wat meer handvatten te krijgen wat betreft healing. In 2019 ben ik begonnen met de opleiding ‘De Ont-wikkeling van jouw meesterschap’ bij Anne-Marie van Hees. De module Energie, Communicatie en Multidimensionaliteit heb ik al gedaan in deze opleiding. De laatste ontmoette ik mijn 11 andere jij’s in andere dimensies van tijd en ruimte. Hé nu ging er een lichtje bij me branden. Daar was ik dus al die tijd, hoe dan? Ja hoe dan, wat een prachtige module. We hebben nog 11 ander jij’s en worden samen geboren en gaan samen weer weg als de tijd daar is. Wat een opluchting dat ik deze leer kennen. Energieën die niet goed voor me waren leerde ik terug te sturen naar de ander jij. Anne-Marie heeft hier een boek over geschreven: Jij & je ander 11.

Op dit moment ben ik zelf een tweede boek aan het schrijven.  Het boek heet ‘Fasten your Seatbells’.
Wat ik nog meer doe naast schrijven?

Opstellingen:

  • Één op één op de behandeltafel
  • Groepsopstellingen live
  • Online opstellingen zowel met groepen als één op één.

Ik werk meestal met het NU en ook met thema’s zoals laatst hoofd, hart en hoofd, hart en buik. In de opstelling voel en kijk ik wat jij nodig hebt als cliënt op dat moment en een stukje proces werk komt ook meestal wel langs.  Ik kan uit mijn gereedschapskist halen wat er op dat moment nodig is. Een grote aanvulling voor het systemisch werk. En ik doe het op mijn manier, waardoor de opstellingen een extra dimensie erbij krijgen.

Oproepje
De komende drie maanden ben ik met de module healing bezig in de opleiding Ont-wikkel jouw Meesterschap. Ik ben op zoek naar cliënten die me hier in willen helpen om te ontdekken en te leren om deze nog meer in de praktijk te brengen. Ik bied 50% korting aan op één op één op de behandeltafel van €100,- voor €50,- en online één op één met Zoom en Ziesoo van €50,- voor €25,-.

Cadeau
Wil je dit met mij ontdekken dan krijg je naast de behandeling een gratis boek GEEN GORDIJNEN van mij erbij.

Meld je aan op contact 

Met heel mijn HART en liefde volle groet, Joke