Een magische reis!
16 maart 2021

Een magische reis!

JA en dan kom je bijna 58 jaar geleden op 9 april 1963 op Aarde bij mijn vader en die is getrouwd met mijn moeder. Ze hebben al 6 kinderen voordat ik er was. De afspraken die ik gemaakt had voordat ik op aarde kwam kon ik me niet meer zo goed herinneren omdat dit versluiert zodra ik hier was. Onbewust had ik de knop liefde ingedrukt en er ontstaat een onbalans en was ik in de angst geschoten. Heb bedacht aan de andere kant om verschillende levenslessen mee te nemen die niet mis waren. Wat een worsteling en wat moet ik ongelofelijk sterk zijn om te blijven staan en toch mijn leven zo goed en zo kwaad als ik kan te leven. Met mijn mannelijke energie en grote mond kon ik het leven zo goed en kwaad aan. Vele relaties waar ik steeds dacht zal dit het zijn of zal dat het zijn. Nooit heb ik kunnen ervaren hoe het daadwerkelijk voor mij zou kunnen zijn. Steeds weer had ik mijn lessen te leren. Hoe doe je dat dan? Welke lessen?

Aha, onze triggers die we krijgen moeten wakker gemaakt worden en kan ik zelf helen waardoor ik ze niet meer tegenkwam. Is dit niet les 1 op het moment dat ik kon praten. Het had een hoop ellende gescheeld als dit toch direct wordt geleerd. Jammer genoeg werkt het niet zo en kwam ik op mijn dertigste in een periode na weer de zoveelste niet werkende relatie terecht in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Een beweging die je, als je deze weg éénmaal in slaat, niet zo maar weer achter je laat. Ik ging al verder en was er helemaal van overtuigd om alles te leren wat ik kon leren. Ik was er toch op de Aarde nu, dus waarom ook niet. Mijn ongelofelijke nieuwsgierigheid dat alles wat ik deed dat het me iets ging opleveren en wat dan, maakte dat ik alles aanging.

In 2015 kreeg ik het boek Her-inneren van Steve Rother onder mijn neus geschoven. In dit boek wordt aangetoond dat er een weg is naar hogere waarheden, die onze denkpatronen en de manier waarop we naar ons zelf kijken, zullen veranderen. Het is de bedoeling ons te Her-inneren wie we zijn en waarom we hier naartoe zijn gekomen.

Ik heb Steve mogen ontmoeten in 2017/2018/2019. Waardevolle momenten waarin ik Anne-Marie van Hees tegen het lijf liep. Zij is al jaren actief bij Steve zijn seminars en heeft heel veel van hem geleerd. Tijd om zelf te gaan teachen wat ze geleerd heeft. De ont-wikkeling van jouw Meesterschap, een opleiding die uit verschillende modules bestaat kon niet uit blijven. In 2019 was de eerste module een feit, deze heet energiewerk. Wat een feest om hierbij te zijn. De manier waarop ze les geeft en haar eigen touch er aangeeft spreekt me enorm aan.

Ik heb afgelopen tijd gewerkt aan het herschrijven van mijn eigen blauwdruk en had geen idee dat dit in de mogelijkheden lag dat dit dus kan. Het heeft mij van wat ik er van kan voelen heel veel gebracht al dat voel ik na 2 dagen en deze energie is niet meer weggegaan.

Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling gaat dus door en ook heb ik geleerd om met mensen te gaan werken met deze materie. Van een pijnappelklier activatie tot het herschrijven van contracten, dingen in het leven waar je helemaal klaar mee bent. Het volledig herschrijven van je blauwdruk tot healing in de sferen van de 11 jij’s. Te veel om op te noemen wat ik gebruik naast opstellingen (familie opstellingen), want dat is vaak mijn uitgangspunt.

Welke vraag heb je en waar wil je naar kijken? Ik stel ook al op vanuit een hogere energie en waar we niet meer de zwaarte in hoeven maar veelal naar de lichtheid gaan. Het even aankijken van de zwaarte omarmen, waardoor je het kan loslaten. Je bent welkom bij J oké, praktijk voor bewustZijn.

www.jokedeboeropstellingen.nl

Liefdevolle groet, Joke