Over Mij

‘Het is nooit te laat om te zijn wat je had kunnen zijn’

– George Eliot –

contact

OVER MIJ

Mijn roeping: Meer vanuit me hart leven en me licht en liefde te laten stralen. Hierin jullie te ontmoeten en dat jij nog meer bewust word van je eigen grootsheid, je licht en liefde en meer gaat leven vanuit jouw hart. Kortom je eigen unieke pad leren kennen. 

J oké, praktijk voor bewustwording | familie opstellingen
Mijn missie: Je mee te nemen van het oude naar het nieuwe naar universeel bewustzijn.

Je mag het wel zelf doen en je mag het ook samen doen.’

Ik was 30 jaar jong dat ik in aanraking kwam met mijn eerste opleiding intuïtieve ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en dit na een ingewikkelde relatie. Inmiddels een nieuwe relatie en onze kinderen die in 1998 en 2001 werden geboren werd ik me bewust dat ik ze een andere opvoeding wilde geven als dat ik had genoten van mijn ouders. Ik merkte dat vele overtuigingen en oude patronen niet meer werkte voor mij en dus ook niet voor Koen en Gijs. En hoe doe je dat dan? Ik ben hierdoor verder gegaan eerst met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor veel opleidingen, trainers, coaches en mezelf mogen ontmoeten. Ik heb deze twee boeken over die tijd  geschreven.

Mijn eigen pad bewandeld en vanaf 2013 ben ik systemisch opsteller en daarvoor in 2007 heb ik een energetische opleidingen gevolgd en NLP trainingen. Sinds 2015 ben ik geïnteresseerd geraakt met het veld van eenheidsbewustzijn, ze noemen dit ook wel een hogere energie. Dit lijkt een andere wereld, maar het is slechts een frequentie, aanwezig in jouw wereld, alsook op aarde. Het is alsof je de radio afstemt op een ander kanaal. Het betekent voor mij een andere frequentie en daardoor meer bewustzijns verruiming. De aandacht vestigen op dingen die voor mij belangrijk zijn en waar ik energie van krijg en blij van word. Meer vanuit deze hogere frequentie leven vanuit mijn hart. Het hart biedt veel perspectief, passie en magie ontstaat. Mijn leven is verrijkt om vanuit deze benadering te leven. Door deze manier van leven hoef ik alleen nog maar te ZIJN.

Het 5 jaar assisteren bij de familieopstellingen dagen van Bouke de Boer NTINLP en de boeken van o.a. Steve Rother, Tijn Touber, Pamela Kribbe en het Kennis Boek hebben mij geholpen. Door me te verbinden met de hogere frequentie kan ik veel meer vanuit de lichtheid werken. Opstellingen die vroeger vanuit de zwaarte gingen gaan nu veel meer vanuit de lichte energie, de bron het nu en toekomst gericht. Waar word ik blij van? Ik stapte als kind in mijn overlevingsmechanisme om meester te worden van mijn levenslessen. Mijn levensles is om van overleven naar leven te gaan in dit leven hier op Aarde.

WELKOM bij J oké, praktijk voor bewustwording | familieopstellingen

Mijn naam Joke betekent, ‘God is Genadig’ en staat in mijn logo in de flower of life. De flower of life of wel bloem des levens symboliseert de groei van al het leven; het bevat dus eigenlijk alle wijsheid van het universum op precies dezelfde wijze zoals onze genetische code zit opgesloten in ons DNA. Men zegt dat de flower of life de blauwdruk bevat van de hele schepping. De levensbloem wordt dus gezien als de visuele expressie van de eenheid van alle creaties; het kan gezien worden als de fundamentele vorm van tijd en ruimte. Het is  één van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze komt in verschillende vormen voor en is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel wereldbeschavingen is deze ‘Flower of Life’ bekend.

De vlinder die op de Flower of Life symboliseert transformatie, balans, gratie. Oude symbool voor de ziel, vreugde, moed, reïncarnatie, magie, schoonheid, liefde en het kennen en begrijpen van jouw positie in het leven. De vlinder wil je ook laten zien dat verandering goed is. Wees er niet bang voor, maar omarm het juist.
Oftewel: ‘Dans door het leven met vreugde en plezier, want het leven is om van te genieten’.