Eén op één Opstelling live

contact

“Vele wegen kent het leven, maar van al die wegen is er een die jij te gaan hebt. Die ene is voor jou, die ene slechts. En of je wilt of niet, die weg heb je te gaan. De keuze is dus niet de weg, want die koos jou. De keuze is de wijze, hoe die weg te gaan. Met onwil om de kuilen en de stenen, met verzet omdat de zon een weg die door ravijnen gaat, haast niet bereiken kan. Of met de wil om aan het einde van die weg milder te zijn en wijzer, dan aan het begin. De weg koos jou, kies jij ook hem?”
– Naar Dag Hammarskjöld –

THUISKOMEN IN JE HART!

 

Stap binnen in een verhoogde staat van bewustzijn, een plaats van thuiskomen in je eigen hart. Heb je je zelf ooit afgevraagd hoe jou leven zou stralen als… Je oordeelloos zou leven? Je altijd en overal volledig jezelf zou kunnen zijn? Je onafhankelijkheid zou ervaren los van anderen? Tekort en gemis geen plaats meer zouden hebben? Afwijzing en eenzaamheid tot het verleden zou behoren?

Meditatie 11. Het nemen van je ouders

Eén op één opstelling:

Aan de keukentafel en in een persoonlijk gesprek en genogram gaan we jouw vraag verhelderen. We onderzoeken het deel van jou waar je telkens tegenaan loopt, dat wat je vaak uit balans brengt. Het deel wat je triggerd en onbewust is? Wat houdt je tegen om je levenspad vol zelfvertrouwen te bewandelen? Welke innerlijke delen schenken je energie? Vervolgens stellen we deze delen op met poppetjes op het systeembord in het systemische veld en gaan samen op reis.

Herken je deze symptomen?
Je professionele leven stroomt niet zoals je wenst. Je lichaam lijkt niet meer mee te werken. Tijd voor jezelf is schaars. Relaties vertonen wrijving. Je dwaalt af in dagdromen. Je ervaart ongeluk in je huidige situatie. Of je heb er simpelweg genoeg van en wilt veranderen. Er komen te veel triggers op je pad.

Persoonlijke ontwikkeling
In de afgelopen jaren heb ik me verdiept in eenheid een hogere staat van bewustzijn. Mijn focus verschuift van het mentale, het hoofd naar het hart. Hierdoor ben ik gespecialiseerd geraakt in het werken vanuit het NU. Het verleden wordt achtergelaten, omdat we het toch niet kunnen veranderen. Maar wat we wel kunnen veranderen, is ons bewust worden van welk deel van ons heden komt, of het nu uit ons verleden of zelfs een vorig leven is. Deze last draag je nu, en nu wil je er iets aandoen, want het stagneert je levensstroom. Als je volledig klaar bent om afscheid te nemen van dit obstakel dat je belemmert en je levensstroom blokkeert, dan is het tijd om tijdens de opstelling je persoonlijke contract te herschrijven.

Het verleden is voor altijd onbereikbaar, maar laten we ons richten op het heden, zodat de energie weer kan vloeien.

Wat brengt het je?
.
Innerlijke rust en sereniteit.
. Een heldere geest.
. Toegang tot meer vrijheid.
. Verhoogde energie en vitaliteit.
. Dieper inzicht in liefde en verbinding.
. Toenemende intuïtie.
. Een sterker aardingsgevoel.

Werken aan je persoonlijk ontwikkeling en je mag het wel alleen doen en je mag het ook samen doen.

WELKOM!

Contact 

Agenda en Tarieven

zie voor wie.

Over mij

 

Reviews:

Een whatsapp van een deelnemer en of ik tijd heb voor een opstelling. Jazeker heb ik dat en twee dagen erna om 10.00u staat ze op de stoep. Kopje thee en koffie komen we in gesprek over de triggers de katalysatoren die we hebben uitgezocht om ons die triggers te laten ervaren. Triggers zijn voor mij energieën in mij, blokkades wat wakker gemaakt mag worden. Als het wakker is dan kunnen we het helen. Heb jij afgelopen tijd triggers ervaren vraag ik haar. En ja dit had ze.

Ze plaats haarzelf en de trigger, de blokkade in het veld. De blokkade keek achter haar langs en had totaal geen contact, verbinding met haar. Zelf voelt ze zich wankel en dit herkent ze van zichzelf. Ik vraag haar of ze het meisje van 2 jaar die deze energie opgepikt heeft uit het systeem van herkomst te plaatsen in het veld. Na dit gedaan te hebben heeft de blokkade alleen nog oog voor deze 2 jarige. Zij is dit gaan dragen vanuit liefde en loyaliteit voor het systeem.

We besluiten een terug gave te gaan doen. Ik vertegenwoordig de geschiedenis voor haar en ga in de huiskamer staan. Zij neemt een voorwerp uit de huiskamer die staat voor deze energie en ze mag hem in de vertraging terug geven aan de geschiedenis. Op het moment dat ze het terug gaf voelde ik dat ik in het licht stond en bedankte haar voor het dragen en vertelde dat het niet meer hoeft. Ik kreeg het bewustzijn dat we een trigger een blokkade in het licht hebben te zetten waardoor er transformatie plaats kan vinden.

Terug aan tafel hebben we de opstelling gestopt en de poppetjes waren weer poppetjes en mocht ze zichzelf, de godin en wat haar naam betekent, “Boodschapper van God” plaatsen. Met deze delen verbind ze zich volledig. Dit geeft energie en word ze BLIJ van. Ze heeft er een foto van gemaakt zodat ze deze opstelling nog in haar huiskamer kan plaatsen.