Een mooiere wereld!
27 oktober 2021

Een mooiere wereld!

Ik heb het vaak over de vijfde dimensie gehad; eenheidsbewustzijn. Onze planeet gaat door een transitie en we zijn allemaal nodig om deze transitie te maken. We gaan naar eenheidsbewustzijn en dit kan mogelijk gemaakt worden als we allemaal een hoger bewustzijn creëren bij onszelf. Dit lijkt een andere wereld, maar het is slechts een frequentie, aanwezig in jouw wereld, alsook op aarde. Het is alsof je de radio afstemt op een ander kanaal. Ik zelf ben al vanaf mij 3oste levensjaar bezig met persoonlijk proceswerk en dus met bewustzijns verruiming. Ik sta voor bewustzijns verruiming. We kunnen allemaal veranderen. Wie wil veranderen, kan veranderen! Dit is mijn moto. Verander de wereld begin bij jezelf is een eeuwenoud gezegde en nog steeds heel helder en aanwezig.

Wanneer ga je persoonlijk proces werk doen? Als je net als ik toen ik dertig was en helemaal niet meer wist wat ik nou eigenlijk met mijn leven wilde. Vind ik het eigenlijk allemaal nog wel leuk? Deze vraag stelde ik mezelf. Ben ik wel gelukkig? Is het niet de bedoeling om gelukkig te zijn nu we hier toch op de aarde zijn? Ik zat toen in een relatie van 7 jaar en was net 1 jaar getrouwd en heb toch de keuze gemaakt om dit te stoppen en een andere richting op te gaan. Dit heeft er voor gezorgd dat ik mijn huidige partner ben tegengekomen en we twee prachtige jonge mannen nu hebben.

Ik kijk in mezelf en vraag me af en toe af of ik nog steeds op het goede pad zit. En zo niet dan neem ik even een zijweggetje om weer op het pad te komen. Ik kan voelen dat het het goede pad is. En als ik een opstelling doe waar ik dat deel van mijzelf in plaats waar het niet zo goed mee gaat dan kan ik er op een afstandje naar kijken. Soms is dit een representant en die kan informatie aan mij geven en vertellen wat hij voelt. Dit geeft heel veel informatie aan mijn systeem. Door het inzichtelijk te maken in het veld en door de verschuiving die gemaakt wordt komt er helderheid en bewustwording. De energie gaat weer stromen en ik word er weer blij van en ga me weer oké voelen. Een prachtige manier van werken, het opstellen. Je doet het allemaal zelf en ik faciliteer het. Je mag het wel zelf doen en je mag het ook samen doen.

Weet jij of je nog op jouw goede pad zit? Wil jij nog meer bewustzijn verruimen om ook mee te helpen aan een mooie(re) wereld? Samen kunnen we kijken om helder te krijgen welke stappen je zou kunnen maken door middel van een opstelling. Het levert je op dat je weer op jouw juiste kanaal/pad bent aangesloten. Alles omarmen en loslaten wat je niet meer dient. Vanuit je hart keuzes maken en veel minder vanuit het hoofd. De energie gaat weer stromen en daardoor meer bewustzijn. Stap jij ook in het veld van bewust ZIJN? Je bent van harte welkom bij J oké, praktijk voor bewustZijn.

Je kan een afspraak maken via contact op deze site voor een opstelling.