Een reactie van Saskia over het herschrijven van een contract een trigger: 
Het werd me steeds duidelijker dat ik klaar was met het feit dat ik mij niet durfde uit te spreken. Met iedereen kan ik goed over alles praten maar mij uitspreken naar een persoon waar ik een issue mee heb dat lukte me niet. Dan blokkeer ik gewoon of sprak het uit op een manier waarbij ik mijzelf heel klein maakte. Klaar was ik ermee! Dan kan je niet anders doen dan naar Joke te gaan om te onderzoeken of het hier om een contract gaat dat veranderd kan worden. Doordat Joke de juiste vragen stelde kwamen we er al snel achter dat het mijn interne criticus die was die mij in de weg zat. Dit contract hebben we veranderd, wat een rust geeft dat in mij zelf, natuurlijk kijk ik nog steeds kritisch naar m’n handel en wandel maar veel liefdevoller. Ik mag fouten maken en daarover hoef ik mij niet meer weken rot te voelen. De ervaring van de afgelopen tijd is ook dat ik mezelf niet meer naar beneden haal in mijn gedachten en ik kan je vertellen dat dat gewoon ongelofelijk veel rust geeft. Tanks Joke! 

Voor Wie?

Voor iedereen die zich oké wilt voelen en gelukkig wilt zijn in zijn/haar leven.
Die inzichten en bewustzijn willen verruimen wat maakt dat je dichter bij jezelf komt.
Als je meer vanuit je hart wilt leven en veel minder vanuit je hoofd.
Voor degene die echt aandacht bij zichzelf wilt en meer wilt leven vanuit je eigen identieke zelf.

Stel?

Je gaat op reis met de trein en je hebt nog geen idee welke bestemming. Je stapt in en je komt een coupé binnen. Er zit daar een mevrouw en daar raak je mee aan de praat. “Wat is je bestemming vraagt ze je.” Je zegt dat je nog geen idee hebt waar je heen wilt. “Herken je dit in je dagelijks leven, vraagt de mevrouw. Ja zeker, is je antwoord. Er is nog wel iets waar ik naar wil kijken omdat ik nog iets mis in het plaatje vertel je haar. Dan ben je op het juiste moment in deze coupé zegt ze. Ik kan je een duwtje in de goede richting geven zodat je daarna je reis kan vervolgen.” De conducteur komt binnen en vraagt om je kaartje en je geeft hem aan hem. Je krijgt hem terug en Bestemming AARDE en LEVEN van uit je HART staat er op. De trein stopt en de conducteur en de mevrouw stappen uit en wensen je een hele fijne reis! 

 

De perfecte dag voor…

Verandering. Als je wilt veranderen kun je veranderen. Zo simpel, ja zo simpel. Je lichaam geeft signalen en geeft je liefdesbrieven, het geeft je een boodschap.  Het is als van een rups naar de vlinder en daartussen in zit een Cocon. Dit is ook een fase waar jij in kan zitten en misschien wil je daar wel eens uitbreken. Wat wil je wel in plaats van wat wil je niet. Wil je slachtoffer blijven of 100% verantwoordelijk over jou staat van zijn en daar zelf de keuze in maken. Durf jij je hart te openen voor de mogelijkheden en programma’s veranderen waardoor je andere keuzes maakt. Je mag het wel zelf doen en je mag het ook samen doen.

Het hoger zelf (je ziel) is afgestemd op het hart. Liefde overheerst omdat dan ons handelen vanuit het hart komt en niet meer vanuit ons hoofd.

Hoe werk ik? 

We gaan in een opstelling, familie opstellingen eigenlijk altijd uit van de vraag die jij hebt. Waar loop jij tegenaan op dat moment en wat wil jij veranderen waardoor het oké gaat voelen? Ook ik werk met deze methode, eerst de vraag helder hebben en daarmee gaan we aan de slag. Daarnaast maak ik gebruik van verschillende technieken, net wat jij nodig hebt en neem ik je mee wat voor jou zou kunnen werken. Ik werk doormiddel van opstellingen (systemisch werk/familie opstellingen), healing, multi dimensionaliteit.

Agenda en Tarieven

Wat kan je nog meer doen? 

Je kan je al verbinden met de meditaties en misschien wil je ook wel deelnemen aan een evenement.

Ik heb een facebook pagina’s waar je lid van kan worden wat je ook zeker verder kan helpen.

Bewuste Voeding!

https://www.facebook.com/groups/2064693160311534/

De Blauwe Vlinder | Facebook

Ook Ziesoo heeft een Facebook pagina: ZIESOO | Facebook

Andere technieken die gebruik, uitgelegd.

Wat houd opstellingen in? (We noemen het ook wel systemisch werk of familie opstellingen)
We hebben in het systemisch werk drie wetten:
1. binding/verbinding
2. volgorde
3. geven en nemen
Als deze drie wetten in systemische werk, familie opstellingen niet in balans is ontstaan er symptomen ofwel lichamelijke of psychische klachten.
Deze wetten mogen we weer in balans brengen.  We hebben het groepsgeweten/familiegeweten en je persoonlijk geweten. De mensheid op aarde houdt zich erg vast aan het groepsgeweten.
Als je niet mee doet met alles wat er is voel je je schuldig en wordt je aangekeken door de groep die zich vast houd aan het groepsgeweten. Dit heb je ook naar je familie toe. Ben je bereid om je eigen waarheid in leven, je plek in te nemen ofwel durf jij in de schuld te staan?

Delen in jou waar je last van hebt vanuit je familie systeem stel je op door middel van vormen of poppetjes. We stellen ook jezelf op en je hulpbronnen, waar wordt jij blij van. Door dit te doen kunnen we de zwaarte omarmen en loslaten. Neem je jouw plek in.

       Eén op één opstelling live

Herschrijven van overtuigingen, contracten!

Het moet iets zijn waar je helemaal klaar mee bent want je komt steeds in die specifieke situatie terecht waar je echt geen zin meer in hebt.
Bijvoorbeeld: De situatie met een vriend of vriendin of één van je ouders. Elke keer als je hem of haar tegenkomt is er een miscommunicatie een strijd. Je wordt steeds getriggerd in je lijf, Je bent boos, teleurgesteld en je voelt je niet begrepen, je bent er wel klaar mee. Elke keer komt diezelfde overtuiging langs. Welk deel in jou ben je opzoek naar om jezelf te leren begrijpen? Dit deel, energie gaan we naar op zoek en gaan dit uit je systeem halen en de juiste intentie opzetten. De energie verandert en de situatie die er was komt niet meer terug in leven.

Herschrijven van je Levensplan!

Wil je VRIJ zijn! Een magische reis.

Soms kun je het gevoel hebben dan je klaar bent met een fase in je leven. Je staat als het ware op een kruispunt in je leven. Je hebt al vele dingen gedaan en nu is het wel tijd om dit te veranderen.
Zo noemen we dit een nieuw levensplan maken! Kan dat dan? Ja dat kan? Ik zelf heb er zelf ook één en kan je er alles over vertellen.

Het is levens veranderende traject die je volgt. Het geeft een heel nieuw perspectief.
7-groeifases! 7-live afspraken.

Wat houdt het in:
– Theorie over de groeifase krijg je thuis gestuurd op je mail voor aanvang van je afspraak.
– Een afspraak live eens per week of langer er tussen dat is wat jij wilt.
In deze afspraak neem ik je mee in de meditatie en activeer ik de bijpassende lichtcodes voor die groeifase. We beginnen bij groeifase 1 en dan 2 etc….
Na de meditatie gaan we een contract herschrijven in die groeifase.
– Je krijgt vragen mee naar huis via de mail stuur ik die op. Je stuurt de antwoorden na me op en samen gaan we naar de antwoorden kijken en kunnen we contracten gaan herschrijven. Dit kan via de Zoom.

In de laatste groeifase 7 gaan we via een mediatie naar het afronden van je huidige pad. Je bent er klaar voor om terug te kijken. Je weet waarom je dingen gedaan hebt en je weet waarom de dingen gebeurd zijn zoals het gebeurd is.

Vervolgens ga je een nieuw ontwerp maken met de juiste intenties ga je via een meditatie weer “opnieuw geboren” worden.

Heb je zin om mee te gaan naar Italië om daar je levensplan te herschrijven en VRIJ te zijn, meld je dan aan op contact 
(We hebben nog geen datum in 2021)

Licht Codes Activatie!

Nu de mensheid de hoge energie, vijfde dimensie heeft ingezet, kan de Metamorfe Schild weer veel meer gebruikt worden. Onder deze schild zitten die zo 2 centimeter buiten onze fysieke lichaam is zitten de 16 licht codes waar jouw levenslessen is zitten. Doormiddel van healing openen we de metamorfe schild en komen de codes te voorschijn. De codes die op het fysieke lichaam zitten activeren we met kristallen. Als deze codes zijn geactiveerd herinneren je welke natuurlijke talenten en geschenken je hebt mee gebracht is deze incarnatie , die zijn verborgen in je fysieke lichaam. Het is nu tijd dus om wakker te worden en bewustwording te creëren.

Wat levert het je op? 
Het geeft zelfvertrouwen, innerlijke richting, inspiratie, creatieve denken, channeling en andere verborgen vermogens worden naar boven gebracht. De behandeling één op één met systemisch en healing en de activatie zal zeer waardevol zijn om je te helpen op jouw pad.

Dit zijn de codes?
De relatie tot je Hogere Zelf
De relatie tot Ouders, vader en moeder
De relatie tot fysieke lichaam
De relatie tot zelfliefde
De relatie tot partner
De relatie tot Liefde en Liefde voor anderen
De relatie tot Creativiteit, muziek en kunst
De relatie tot Passie
De relatie tot Ego en Gevoel van Zelf
De relatie tot Geld, Overvloed
De relatie tot Natuur en Aarde
De relatie tot Werk, Verwezelingen
De relatie tot Dieren
De relatie tot Energie
De relatie tot Broers en Zussen
De relatie tot Vrienden