‘Waarom hebben alle mensen een naam?’
vraagt het meisje aan de meester.
Hij antwoord: ‘ Jouw ouders hebben jou een naam gegeven.
En omdat je een naam hebt, kan je roepen.
En als ik je roept, dan kun je komen.
En als je komt, kan ik je vasthouden.
En als ik je vasthoud, dan kan ik je loslaten.’
–Wibe Veenbaas-

Voor Wie?

Voor iedereen die gelukkig wilt zijn in het leven op Aarde.
Inzichten en bewustwording maken dat dit mogelijk is.
Daardoor kan je meer bij  je hart zijn en veel minder in je hoofd.
Echte aandacht bij jezelf. Meer leven vanuit een hoger bewustzijn.

Stel?

Je gaat op reis met de trein en je hebt nog geen idee welke bestemming. Je stapt in en je komt een coupé binnen. Er zit daar een mevrouw en daar raak je mee aan de praat. “Wat is je bestemming vraagt ze je.” Je zegt dat je nog geen idee hebt waar je heen wilt. “Herken je dit in je dagelijks leven, vraagt de mevrouw. Ja zeker, is je antwoord. Er is nog wel iets waar ik naar wil kijken omdat ik nog iets mis in het plaatje vertel je haar. Dan ben je op het juiste moment in deze coupé zegt ze. Ik kan je een duwtje in de goede richting geven zodat je daarna je reis kan vervolgen.” De conducteur komt binnen en vraagt om je kaartje en je geeft hem aan hem. Je krijgt hem terug en Bestemming AARDE en LEVEN van uit je HART staat er op. De trein stopt en de conducteur en de mevrouw stappen uit en wensen je een hele fijne reis! 

 

De perfecte dag voor…

Verandering. Als je wilt veranderen kun je veranderen. Je mag wel hier zelf je verantwoordelijkheid in nemen. Je hebt namelijk altijd zelf de vrije keus om je leven te leven zoals jij dit wilt. Je mag het wel zelf doen en je mag het ook samen doen. Je bezit een soort meesterschap over jezelf en manifestatie en creatie door gedachten is mogelijk. Het hoger zelf (je ziel) is afgestemd op het hart. Liefde overheerst om dat dan ons handelen vanuit het hart komt en niet meer vanuit ons hoofd.

Hoe werk ik? 

We gaan in het systemisch werk, familie opstellingen eigenlijk altijd uit van de vraag die jij hebt. Waar loop jij tegenaan en wat wil jij veranderen? Ook ik werk met deze methode van eerst de vraag helder hebben en daarmee gaan we aan de slag. Ik maak gebruik van verschillende methodes, net wat jij nodig hebt. Ik werk doormiddel van opstellingen (systemisch werk/familie opstellingen), healing, multi dimensionaliteit, licht codes activatie, meditaties en eventueel de cupping massage.

Agenda en Tarieven

Wat kan je nog meer doen? 

Je kan je al verbinden met de meditaties en misschien wil je ook wel deelnemen aan een evenement.

Wat houd opstellingen in? (We noemen het ook wel systemisch werk of familie opstellingen)
We hebben in het systemisch werk drie wetten:
1. binding/verbinding
2. volgorde
3. geven en nemen
Als deze drie wetten in systemische werk, familie opstellingen niet in balans is ontstaan er symptomen ofwel lichamelijke of psychische klachten.
Deze wetten mogen we weer in balans brengen.  We hebben het groepsgeweten/familiegeweten en je persoonlijk geweten. De mensheid op aarde houdt zich erg vast aan het groepsgeweten.
Als je niet mee doet met alles wat er is voel je je schuldig en wordt je aangekeken door de groep die zich vast houd aan het groepsgeweten. Dit heb je ook naar je familie toe. Ben je bereid om je eigen waarheid in leven, je plek in te nemen ofwel durf jij in de schuld te staan?

Wat is een Licht Code Activatie?
Nu de mensheid de hoge energie, vijfde dimensie heeft ingezet, kan de Metamorfe Schild weer veel meer gebruikt worden. Onder deze schild zitten die zo 2 centimeter buiten onze fysieke lichaam is zitten de 16 licht codes waar jouw levenslessen is zitten. Doormiddel van healing openen we de metamorfe schild en komen de codes te voorschijn. De codes die op het fysieke lichaam zitten activeren we met kristallen. Als deze codes zijn geactiveerd herinneren je welke natuurlijke talenten en geschenken je hebt mee gebracht is deze incarnatie , die zijn verborgen in je fysieke lichaam. Het is nu tijd dus om wakker te worden en bewustwording te creëren.

Wat levert het je op? 
Het geeft zelfvertrouwen, innerlijke richting, inspiratie, creatieve denken, channeling en andere verborgen vermogens worden naar boven gebracht. De behandeling één op één met systemisch en healing en de activatie zal zeer waardevol zijn om je te helpen op jouw pad.

Dit zijn de codes?
De relatie tot je Hogere Zelf
De relatie tot Ouders, vader en moeder
De relatie tot fysieke lichaam
De relatie tot zelfliefde
De relatie tot partner
De relatie tot Liefde en Liefde voor anderen
De relatie tot Creativiteit, muziek en kunst
De relatie tot Passie
De relatie tot Ego en Gevoel van Zelf
De relatie tot Geld, Overvloed
De relatie tot Natuur en Aarde
De relatie tot Werk, Verwezelingen
De relatie tot Dieren
De relatie tot Energie
De relatie tot Broers en Zussen
De relatie tot Vrienden

 

Ik heb een facebook pagina’s waar je lid van kan worden wat je ook zeker verder kan helpen.

Bewuste Voeding!

https://www.facebook.com/groups/2064693160311534/

De Blauwe Vlinder | Facebook

Ook Ziesoo heeft een Facebook pagina: ZIESOO | Facebook

Liefdevolle groet, Joke