‘Waarom hebben alle mensen een naam?’
vraagt het meisje aan de meester.
Hij antwoord: ‘ Jouw ouders hebben jou een naam gegeven.
En omdat je een naam hebt, kan je roepen.
En als ik je roept, dan kun je komen.
En als je komt, kan ik je vasthouden.
En als ik je vasthoud, dan kan ik je loslaten.’
–Wibe Veenbaas-

Voor Wie?

Voor iedereen die gelukkig wilt zijn in het leven op Aarde.
Inzichten en bewustwording maken dat dit mogelijk is.
Daardoor kan je meer bij  je hart zijn en veel minder in je hoofd.
Echte aandacht bij jezelf. Meer leven vanuit een hoger bewustzijn.

Stel?

Je gaat op reis met de trein en je hebt nog geen idee welke bestemming. Je stapt in en je komt een coupé binnen. Er zit daar een mevrouw en daar raak je mee aan de praat. “Wat is je bestemming vraagt ze je.” Je zegt dat je nog geen idee hebt waar je heen wilt. “Herken je dit in je dagelijks leven, vraagt de mevrouw. Ja zeker, is je antwoord. Er is nog wel iets waar ik naar wil kijken omdat ik nog iets mis in het plaatje vertel je haar. Dan ben je op het juiste moment in deze coupé zegt ze. Ik kan je een duwtje in de goede richting geven zodat je daarna je reis kan vervolgen.” De conducteur komt binnen en vraagt om je kaartje en je geeft hem aan hem. Je krijgt hem terug en Bestemming AARDE en LEVEN van uit je HART staat er op. De trein stopt en de conducteur en de mevrouw stappen uit en wensen je een hele fijne reis! 

 

De perfecte dag voor…

Verandering. Als je wilt veranderen kun je veranderen. Je mag wel hier zelf je verantwoordelijkheid in nemen. Je hebt namelijk altijd zelf de vrije keus om je leven te leven zoals jij dit wilt. Je mag het wel zelf doen en je mag het ook samen doen. Je bezit een soort meesterschap over jezelf en manifestatie en creatie door gedachten is mogelijk. Het hoger zelf (je ziel) is afgestemd op het hart. Liefde overheerst om dat dan ons handelen vanuit het hart komt en niet meer vanuit ons hoofd.

Hoe werk ik? 

We gaan in het systemisch werk, familie opstellingen eigenlijk altijd uit van de vraag die jij hebt. Waar loop jij tegenaan en wat wil jij veranderen? Ook ik werk met deze methode van eerst de vraag helder hebben en daarmee gaan we aan de slag.  Ik maak gebruik van verschillende methodes, net wat jij nodig hebt. Ik werk doormiddel van opstellingen (systemisch werk/familie opstellingen), healing, multi dimensionaliteit, licht codes activatie, meditaties en eventueel de cupping massage.

Agenda en Tarieven

Ik heb een facebook pagina’s waar je lid van kan worden wat je ook zeker verder kan helpen.

Bewuste Voeding!

https://www.facebook.com/groups/2064693160311534/

De Blauwe Vlinder | Facebook

Liefdevolle groet, Joke