Voor de tweede keer een online opstelling gedaan met Joke en wil graag mijn ervaring delen. Ditmaal ging het over mezelf: wat houdt me tegen, zorgt voor blokkades en resulteert in frustraties en spanningen? Zelf wist ik dat het over grenzen zou gaan. Alleen heb ik tijdens de online ontdekt dat het vooral de grenzen zijn die ik me laat opleggen die me een erg beklemmend gevoel geven. BYE BYE ermee en hops, daar komt mijn vrijheid terug tevoorschijn waar ik zo naar verlangd heb! Ik wil ook mijn eigen grenzen duidelijk aangeven en bijt door want dit familiepakketje wil ik returnen to sender! Heel fijn contact alweer met Joke. Ik voel dat ik vrijuit kan spreken, dat er met echtheid en dienstbaarheid wordt gereageerd. Dat iets wat zo simpel is een eyeopener voor me is en opluchting geeft door er bewust naar te leren kijken. Nen dikke merci! Ellen 

Meerdere recensies!

Voor Wie?

Voor iedereen die zich oké wilt voelen en gelukkig wilt zijn in zijn/haar leven.
Die inzichten en bewustzijn willen verruimen wat maakt dat je dichter bij jezelf komt.
Als je meer vanuit je hart wilt leven en veel minder vanuit je hoofd.
Voor degene die echt aandacht bij zichzelf wilt en meer wilt leven vanuit je eigen identieke zelf.

Stel?

Je gaat op reis met de trein en je hebt nog geen idee welke bestemming. Je stapt in en je komt een coupé binnen. Er zit daar een mevrouw en daar raak je mee aan de praat. “Wat is je bestemming vraagt ze je.” Je zegt dat je nog geen idee hebt waar je heen wilt. “Herken je dit in je dagelijks leven, vraagt de mevrouw. Ja zeker, is je antwoord. Er is nog wel iets waar ik naar wil kijken omdat ik nog iets mis in het plaatje vertel je haar. Dan ben je op het juiste moment in deze coupé zegt ze. Ik kan je een duwtje in de goede richting geven zodat je daarna je reis kan vervolgen.” De conducteur komt binnen en vraagt om je kaartje en je geeft hem aan hem. Je krijgt hem terug en Bestemming AARDE en LEVEN van uit je HART staat er op. De trein stopt en de conducteur en de mevrouw stappen uit en wensen je een hele fijne reis! 

De perfecte dag voor…

Verandering. Als je wilt veranderen kun je veranderen. Zo simpel, ja zo simpel. Je lichaam geeft signalen en geeft je liefdesbrieven, het geeft je een boodschap.  Het is als van een rups naar de vlinder en daartussen in zit een Cocon. Dit is ook een fase waar jij in kan zitten en misschien wil je daar wel eens uitbreken. Wat wil je wel in plaats van wat wil je niet. Wil je slachtoffer blijven of 100% verantwoordelijk over jou staat van zijn en daar zelf de keuze in maken. Durf jij je hart te openen voor de mogelijkheden en programma’s veranderen waardoor je andere keuzes maakt. Je mag het wel zelf doen en je mag het ook samen doen.

Het hoger zelf (je ziel) is afgestemd op het hart. Liefde overheerst omdat dan ons handelen vanuit het hart komt en niet meer vanuit ons hoofd.

Hoe werk ik? 

We gaan in een opstelling, familie opstellingen eigenlijk altijd uit van de vraag die jij hebt. Waar loop jij tegenaan op dat moment en wat wil jij helderheid op krijgen waardoor het oké gaat voelen voor je? Als de vraag helder is gaan we daarmee aan de slag. Daarnaast maak ik gebruik van verschillende technieken, net wat jij nodig hebt tijdens na het eerste consult. Ik neem je mee wat voor jou zou kunnen werken. Ik werk doormiddel van opstellingen (systemisch werk/familie opstellingen) en multidimensionaliteit.

Over mij 

Herschrijven van contracten, triggers uitgelegd!

Het moet iets zijn waar je helemaal klaar mee bent want je komt steeds in die specifieke situatie terecht waar je echt geen zin meer in hebt.
Bijvoorbeeld: De situatie met een vriend of vriendin of één van je ouders. Elke keer als je hem of haar tegenkomt is er een miscommunicatie een strijd. Je wordt steeds getriggerd in je lijf, Je bent boos, teleurgesteld en je voelt je niet begrepen, je bent er wel klaar mee. Elke keer komt diezelfde overtuiging langs. Welk deel in jou ben je opzoek naar om jezelf te leren begrijpen? Dit deel, energie gaan we naar op zoek en gaan dit uit je systeem halen en de juiste intentie opzetten. De energie verandert en de situatie die er was komt niet meer terug in leven.

Agenda en Tarieven

Wat kan je nog meer doen? 

Je kan je al verbinden met de meditaties

Ik heb een facebook pagina’s waar je lid van kan worden wat je ook zeker verder kan helpen.

Bewuste Voeding!

https://www.facebook.com/groups/2064693160311534/

De Blauwe Vlinder | Facebook

Ook Ziesoo heeft een Facebook pagina: ZIESOO | Facebook