LEVEN!
11 januari 2018

LEVEN!

De ziel beweegt zich langzaam: zij loopt op blote voeten. Stilte en ruimte, een rustig tempo dienen haar. We hebben te vertragen, de tijd te nemen, te wachten. Wachten in het hart is een sterk onderschatte kwaliteit. Het is de kunst om de stilte te verdragen, net iets langer te wachten, nog een keer in te ademen. Het niet weten toe te laten. Dat zijn vertragingselementen die de ziel uitnodigen. – Wibe Veenbaas –

Het Hart, zo heet de blog van 6 december 2016. Lichaam & ziel heet de blog van 4 maart 2017. Allebei de blogs heb ik het al over het hart en de ziel. Het einde van de blog staat: Wordt vervolgd mijn ontdekking van Lichaam & Geest. Waarom heet dan de blauwe vlinder body & mind?

Dat zit zo. Ik zocht een naam en het was Massagepraktijk de Blauwe Vlinder. Ik zat met mijn zus op het terras in Haarlem en zocht een andere naam bij de Blauwe Vlinder i.p.v. Massagepraktijk en het werd BODY & MIND. Ik was erg tevreden tot nu toe. Afgelopen december was ik bij een mevrouw die een horoscoop ging maken voor mij en vertelde mij je werkt met de Ziel toch… Ja klopt niet met de Mind zeg ik. Ik heb een opleiding gedaan in 2015/2016 systemisch werk via het lichaam en daar werkten we het ook met de ziel. De opleiding bij Steve Rother in oktober 2017 bevestigde dit en snap ik de naam. We, ook ik zaten veel meer in het hoofd i.p.v. in het lichaam.

We gaan van de derde dimensie naar de vijfde dimensie daar heb ik al een paar dingen over geschreven op mijn facebook pagina.
In stappen komt er een nieuwe energie naar de aarde die de oude energie lostrilt. Op deze hoge energie dagen komt er veel energie ons systeem binnen en soms moeilijk te verwerken voor ons lichaam. Ons lichaam heeft tijd nodig om zich op nieuw af te stemmen. We gaan van de derde dimensie gebaseerd op dualiteit en beperkende overtuigingen. Deze energie voelt zwaarder en dichter en resoneert met de woorden angst en macht, vanuit het hoofd naar de vijfde dimensie. Deze hogere trillingsfrequentie resoneert op woorden als licht, liefde, vertrouwen, bewustzijn, vrijheid en ruimte en vanuit het lijf naar de ziel.

Deze bewustzijns staat glij ik langzaam naar binnen. 2018 is het jaar van verandering. Zijn er mensen die ook deze verandering voelen en interesse hebben om samen met mij de reis te maken naar de vijfde dimensie.
De grootste afstand in de wereld bedraagt 35 cm: de afstand van het hoofd naar het hart.

De Blauwe Vlinder Body & Soul.
Liefs Joke

 

Vlinder staat voor: transformatie, balans, gratie. Oude symbool voor de ziel, vreugde, moed, reïncarnatie, magie, schoonheid, liefde en het kennen en begrijpen van jouw positie in het leven.