Massage

Ontspanning door middel van massage

 

Wat is er heerlijker dan even helemaal tot rust te komen. Dit kan door middel van een massage. Het vermindert spanning en stress en geeft energie.

 

Bij Atelier De Blauwe Vlinder kun je terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage  om spieren te stimuleren, activeren en doorbloeden. Het helpt tegen stress, bevordert ontspanning van lichaam en geest en geeft nieuwe energie. Met name de spieren in rug, nek en schouders hebben veel te verduren. Vaak krijgen deze spieren te weinig rust, waardoor ze gespannen en pijnlijk aanvoelen. Massage brengt hier verandering in en maakt de spieren weer soepel. Deze massage is inclusief een gezichtsmassage.

 

Ook kunt u hier terecht voor een Holistische Energetische Massage. Holistisch komt van het Griekse woord “Holos”, wat “volkomen” betekend. De Holistische massage is een volledige lichaamsmassage, gericht op de geestelijke en de lichamelijke ontspanning en het afvoeren van (negatieve) energieën. Het masseren ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. Verder stimuleert deze massage de lymfestroom. Een Holistische massage werkt ook positief op de chakra’s. Als je eenmaal bewust bent van je energieblokkades en je weet en voelt waar je energieblokkades zitten kan je daar bewust mee aan de gang. Hierdoor zit je lekkerder in je vel en voel je jezelf beter en vrolijker.

 

Daarnaast bied ik de massagevorm Cupping. Dit  is een behandelwijze uit de traditionele Chinese geneeskunde die gebruik maakt van glazen of plastic bollen (cups). De bollen worden met de open kant op de huid geplaatst. Door verwarming van de zuurstof, of door middel van een vacuümpomp, trekken de cups zich vacuüm op de huid.

10988893_s

Ook kan er gemasseerd worden met de cups. De doorbloeding, zowel in als onder de huid, wordt hierdoor sterk verbeterd.

 

Welke toepassingsgebieden kent cupping?
– opheffen blokkades
– bindweefselmassage
– triggerpoints
– cellulitebehandeling
– lymfedrainage

 

Waarbij helpt Cupping massage?
Cupping massage kan gebruikt worden voor een veelvoud aan klachten: pijn in spieren en gewrichten, onderrugpijn, hoofdpijn, migraine, nekpijn, schouderpijn verklevingen, cellulite etc.

 

Al met al heel wat redenen om gemasseerd te worden.
Alle massages kunnen ook samen met 1 op 1 begeleiding


Kosten?
Zie tarieven
Cadeau tip : Geef een massagebon cadeau!

 

Heb je interesse in een massage klik dan hier voor het contactformulier of bel tel: 072-5740662 of 06-10061242