Mijn missie!
25 februari 2020

Mijn missie!

Ik werd vanmorgen wakker en besefte dat het vandaag precies een jaar geleden is dat ik een BLOG heb geschreven voor mijn site ‘De Blauwe Vlinder’. Vlinder staat voor transformatie, balans, gratie. Oude symbool voor de ziel, vreugde, moed, reïncarnatie, magie, schoonheid, liefde en kennen en begrijpen van jouw positie in het leven. De vlinder wil je ook laten zien dat verandering goed is. Juist dit dus. Kennen van mijn positie in het leven en dat verandering goed is. Gisteravond voordat ik naar bed ging kreeg ik allerlei woorden door wat te maken heeft met de nieuwe tijd. Nieuwe tijd?

Ja, de vijfde dimensie, eenheidsbewustzijn. Ik schreef in de BLOG vijfde dimensie 19 mei 2018 dat manifestatie door gedachten dan mogelijk is. Je bezit een soort van meesterschap over jezelf. De frequenties van de vijfde dimensie zijn hoger dan die van de fysieke dichte wereld van de aarde. Het hart heeft de regie. Het Hogere Zelf (je ziel) is afgestemd op het hart. We handelen niet meer vanuit ons hoofd.

2019 is een jaar geweest waarin ik dit onder de knie heb gekregen. Vanuit de geschiedenis was er veel bij het hart waardoor het hoofd een makkelijker uit weg was. Energieën bij de geschiedenis laten is een hele mooie stap geweest.

Het in de gaten krijgen hoe het hoofd werkt door de Golden Age training was ook een eye opener. Het voeden van het hoofd, ik-bewustzijn ben ik me bewust van en kies voor het anders invullen. Voeden van het hart en daardoor merk ik dat ik al meer afgestemd ben op mijn hart en dus op de hogere energie. Daar vanuit leef. De boeken van Pamela Kribbe, De verboden vrouw spreekt en Bezield Leven en het boek van Tijn Touber, Time Bender hebben me zo veel verteld, verrijkt.

Sla nu een boek open van Steve Rother: Dus ik ben God….. Wat nu?

Mooie vraag Steve. Ik wil graag dingen opzetten, doen vanuit de hoge energie en mensen meenemen van hoofd naar hart, wakker maken. Dat is mijn missie en vertellen over de energie waar we nu in zitten.

De drie eenheid:

  • De Levens Code Activatie die er voor zorgt dat je meer vanuit je hart gaat leven.
    Inclusief werkboek.
  • De familie opstellingen avonden die ik verzorg met Saskia en waar we de opstelling doen hoofd en hart.
  • De training die we geven. 1-daagse “Primaire Levensles”.

Dit zorgt ervoor dat mensen naar een hogere energie gaan en zich meer verbinden met het hart.

Wakker worden!

Je wilt vast weten hoe we dit doen en of jij dit ook kan? JA, is het antwoord. Maak vrijblijvend een afspraak en dan kan ik je er alles over vertellen.

Ik heb nog een missie en dat is het platform op te zetten. Een platform wat gaat over gezondheid en persoonlijke ontwikkeling vanuit de eenheidsbewustzijn. Mensen die bezig zijn met eigen praktijken kunnen zich aansluiten bij dit platform.

Ook ben ik bezig met een boek HOE DAN? Gaat over toeval(lig) heden in het leven die Kim de hoofdrolspeelster in het boek beleeft.

15 maart hebben we de eerste ontmoeting met alle vrouwen die het boek Manuscript der Kroonjuwelen van Gerda Duin gaan dragen natuurlijk voor zichzelf en ook voor het collectief.

Met liefdevolle groet,
Joke