Pad van ‘De Blauwe Vlinder’
25 februari 2019

Pad van ‘De Blauwe Vlinder’

Als we in staat zouden zijn om meer uit het hoofd te gaan naar ons hart gaan waar we reageren vanuit LIEFDE. Dat willen we toch allemaal. In mijn laatste BLOG heb ik dit geschreven in maart 2018, nu is het februari 2019 en heb hem aangepast deze blog in mei 2019.

Wat een jaar was 2018. Een jaar waar veel bewustwording en inzichten zijn gekomen. Laatst pakte ik mijn agenda van 2018 en keek er even in. Ik dacht 1 jaar kan ik dat daar allemaal in gedaan hebben? JA dus. Op naar 2019

 • Samen met Martijn iceman training tot ayahuasca tot partner training tot vegetarisch koken gedaan
 • Veel korte vakanties zijn langs gekomen
 • SAMEN koffiebar opgericht in Obdam bij de sportschool en merkte dat ik er niet op mijn plek zat waardoor ik de stappen nam om er mee te stoppen en alles achter te laten. Meer focus op ‘De Blauwe Vlinder’
 • Ik had veel ontmoetingen met mijn schrijfbegeleider waar ik mijn boek GEEN GORDIJNEN mee schreef, dat in januari 2019 is uitgekomen
 • Met 12 vrouwen ben ik in juni naar In the heart of change geweest
 • Steve Rother 3 dagen in Egmond aan Zee
 • Lotus Joy Energie werk en Golden Age
  Nieuwe dingen in 2019:
 • Lotus Joy, Golden Age www.lotusjoy.nl 
 • De ont-wikkeling van je meesterschap bij Anne-Marie van Hees https://lanakila1.jimdo.com/

 

Afgelopen 31 januari 2019 had ik weer een afspraak bij David gehad (www.dragonbodywork.nl). De geboortedag van mijn vader was best bijzonder. Ik hoef het niet meer alleen te doen. Er zijn ook mensen voor mij. Wat heerlijk. Het hele proces wat ik door gemaakt heb tijdens het schrijven van het boek GEEN GORDIJNEN dat nu uit is heeft veel inzichten gegeven. Inzichten in mezelf. Inzichten in mijn relatie. Inzichten in mijn LEVEN. Wat ik het liefst wil is mijn licht laten schijnen, zodat ik het ook voor anderen kan laten schijnen.

Samen met Babette heb ik de 2-daagse ‘Vlinder’ training neergezet. Een training waar we ook anderen kunnen laten stralen. Jouw vlinder in jezelf laten transformeren.
Ik heb me aangesloten bij on-line systemische opstellingen bij Ziesoo en geef ook tafel familieopstellingen. Systemisch werken 
Je familie is het eerste ‘systeem’ waar je onderdeel van uitmaakt. Hedendaagse knelpunten of problemen, zowel privé als op het werk, vinden vaak hun oorsprong in bewust en onbewust overgenomen gewoontes, ideeën en overtuigingen. Soms van generaties lang. De systemische benadering kan je helpen meer je eigen weg te gaan. Resultaat: meer in je kracht, meer greep op je leven, meer helderheid.

‘De Blauwe Vlinder’ staat weer helemaal in bloei.

Wil je jouw pad ook helemaal tot bloei laten komen dan zie ik je graag bij ‘De Blauwe Vlinder’.

Met liefdevolle groet Joke