Van hoofd naar hart!
31 maart 2020

Van hoofd naar hart!

21 maart 2020 begin van de Lente. Een tijd om heerlijk naar buiten te gaan hadden we bedacht aan het begin van dit jaar. Nu is alles anders. We moeten binnen blijven zodat het Corona Virus zich niet heel snel gaat verspreiden. Doordat we thuis zijn keren we meer naar binnen en zijn we bezig met wat gebeurt er nu eigenlijk allemaal. We zijn angstig omdat we niet weten wat ons allemaal te wachten staat.

We zijn daardoor vooral meer in het hoofd dan is ons hart. Dit geeft vaak meer onrust dan wanneer we in ons hart zijn. Weet dat alles en alles er mag zijn. Er is geen goed of fout alleen consequenties.

‘De Blauwe Vlinder’ is bezig geweest om zich aan te passen in deze tijd. Tenslotte staat de Blauwe Vlinder voor: transformatie, balans, gratie. Oude symbool voor de ziel, vreugde, moed, reïncarnatie, magie, schoonheid, liefde en het kennen en begrijpen van jouw positie in het leven. We zijn zo bezig geweest dat we nu een andere manier hebben gevonden om jullie te ondersteunen in deze tijd.

‘Je mag het wel zelf doen en je mag het ook samen doen’

 • Online intuïtief systemisch Coachen één op één:
  Coach bij ZIESOO!
  Een online systemisch werk programma.
  Je kunt dit vanuit huis doen via Zoom
  Samen maken we na eerst kennis me elkaar te hebben gemaakt een genogram,
  een genogram is een overzicht van het familiesysteem…..
  Lees verder
 • Online training systemisch één op één:
  3 weken training wanneer jij dat wilt starten.
  Dit kan vanaf maandag 6 april 2020.
  Waarom een online training?
  We leven nu in een bijzondere tijd waarin we niet weten welke kant dit op gaat. Deze training biedt je nu de mogelijkheid om jou verder te helpen met waar je nu staat. Hoe hou jij je staande in deze periode? Je wilt dit eigenlijk al heel lang en hebt nooit de tijd genomen voor jezelf. Dit kan komen door alle drukte die er was afgelopen jaren of gewoon omdat je er nooit aan dacht. Je het niet nodig had, tot nu toe. Wat heeft de overhand vertrouwen of angst? Houd het corona virus je zo bezig dat je daardoor nog meer in je hoofd zit als anders? Je merkt…..
  Lees verder
 • Nieuwetijds Familieopstelling online:
  Ben jij vrij om je hart te volgen? Te veel verantwoordelijkheidsgevoel? Te emotioneel of gestrest? Vermijdingsgedrag? Succes of geluk niet kunnen nemen? Altijd maar zorgen en geven? Onnodige conflicten? Somber? Vaak hebben mensen van alles geprobeerd, maar niets lijkt echt te helpen. Met de systemische manier van……
  Lees verder

‘DE BLAUWE VLINDER’ wenst iedereen vooral heel veel rust en liefde en gezondheid in deze lente van 2020.

Liefde volle groet,
Joke