Vrouwelijke energie
28 augustus 2020

Vrouwelijke energie

Wat vind ik eigenlijk van deze hele situatie hier in de wereld? Deze chaos. Het is mijn waarheid en zeker niet dé waarheid, laat ik dit even benoemen voordat er allerlei discussies gaan ontstaan wat zeker niet mijn intentie is van deze blog.

Ik heb al verschillende dingen gelezen over de derde dimensie en de vijfde dimensie. De boeken van Steve Rother en Time Bender van Tijn Touber zijn voor mij een grote inspiratiebron. We gaan van een derde dimensie wat al eeuwen gaat over macht en ego en geld wat te maken heeft met ons hoofd, naar een liefdevolle wereld, ons hart de vijfde dimensie. Voordat we kunnen veranderen moeten we dus blijkbaar door een chaos heen, de vierde dimensie. ‘De Corona’.

Er zijn al vele mensen op de wereld die naar een liefdevolle wereld willen. Vrouwen mogen gaan staan, het vrouwelijk redt de wereld zeggen sommigen. Begin 2019 is er zelfs door 5 miljoen vrouwen een 2600 km vrouwenlijn gemaakt in India voor de rechten van de vrouw. Me too die al enige jaren geleden is losgebarsten en wat naar buiten komt. Wat mij betreft zou een vrouwelijke president niet misstaan in Nederland.

Vanaf dat onze oudste is geboren is er al een beweging gekomen en werken zowel vrouwen als mannen en is papa-dag geïntroduceerd. Ik heb veel gelezen over nieuwetijdskinderen en waarom ze op deze wereld zijn gekomen. Vooral om ons een spiegel voor te houden.
Mijn wens was om onze kinderen anders op te voeden dan hoe ik ben opgevoed. Hierdoor kwam ik zelf in een chaos met mezelf terecht waarin allerlei overtuigingen me lieten zien wie ik was en wie ik niet wilde zijn. In het boek GEEN GORDIJNEN heb ik hierover geschreven.

Naar mijn mening is de farmaceutische industrie de grootste inkomstenbron op de wereld en heeft de macht. Ik zei al eens gekscherend: ‘Volgens mij staat er 1 man daar die heeft zowel de leiding over de voedingsindustrie als de farmaceutische industrie.’ Want als we gezond zouden eten gaan we minder medicijnen slikken, toch….?

De corona, al die testen, de vaccins. Er wordt nogal geld verdiend hiermee op dit moment.
Het voelt voor mij als een tegenbeweging op de nieuwe wereld. De vijfde dimensie.

Ik vind dat we nog meer verantwoordelijkheid zouden moeten nemen voor wat er werkelijk speelt in ons zelf. Mijn overtuiging is dat we op aarde komen met een les en dat we deze les te leren hebben. Als we psychische klachten aanpakken zullen de lichamelijke klachten afnemen. Ik zelf leef al jaren zonder lichamelijke klachten en ben in middels 57 jaar jong. Ik douche al 10 jaren elke morgen onder koud water en nu sinds maart 2020 zwem ik regelmatig in zee. Ik volg trainingen om mijzelf up to date te houden.

Afgelopen woensdag, tijdens de live opstellingen avond, werkte ik met het thema, hoofd, hart en buik.
Ik vertelde over de derde dimensie en vijfde en vierde. Ik nam mensen mee naar een hogere energie, naar ieder zijn eigen waarheid.

Ik verzorg verschillende Opstellingen:

  • één op één op de behandeltafel
  • groepsopstelling, live
  • online opstellingen

Kijk hier als je meer wilt weten.

Liefde volle groet Joke