WAKKER WORDEN!
14 maart 2018

WAKKER WORDEN!

Op mijn home page staat WAKKER WORDEN! VAN HOOFD NAAR HART. Ik zelf ben wakker geboren heb ik te horen gekregen en mijn taak op aarde is om mensen die ook wakker willen worden te gaan ondersteunen bij dit proces. We zitten allemaal veel te veel in het hoofd en ons gedrag komt daar ook mede vandaan. Veel gedragingen gaan gepaard met oordelen. Als we in staat zijn om meer uit het hoofd te gaan naar ons hart gaan we reageren vanuit LIEFDE. We willen toch allemaal dat iedereen in zijn / haar kracht staat.

Gisteren was ik bij David (www.dragonbodywork.nl) en heb ondergaan dat wat we zeggen wel belangrijk is zowel voor je zelf als voor de ander. Het juiste zeggen dus en vanuit mijn hart.

Gisteravond ging ik om 20.30 uur naar bed en werd vanmorgen om 9.30 uur wakker. In de nacht af en toe wakker geweest. Ik werd met hoofdpijn wakker en besefte me dat mijn hoofd een soort watten pot is en ik voel met mijn hand op mijn hart dat dit de juiste weg is. Al die gedachtes die ik had gingen toch alleen maar over verleden en toekomst en ik wil meer in het NU zijn. Gedachteloos is heerlijk en dingen op je pad laten komen die voor mij goed zijn waar ik blij van word en waar ik energie van krijg.

Gisteren overdag bij David trek ik voordat we aan de slag gaan een Medicijn kaart. Deze keer De buidelrat. Buidelrat ….. draai je om! Ben je werkelijk dood? Of doe je alleen maar alsof? Zei ik iets wat in het verkeerde keelgat schoot? Aan het einde van de sessie trekken we nog een kaart dit is Raaf, Magie. Raaf….. Zwart als kool, mystiek als de maan, spreek me van magie, en ik zal weldra met je vliegen gaan. Als raaf tussen je kaarten verschijnt, sta je op het punt een verandering in bewustzijn te ondergaan. Je zou de kans kunnen krijgen om binnen het Grote Mysterie aan het einde der tijden een andere weg te bewandelen. Dit zou betekenen dat Raaf je een teken brengt dat inhoudt: ‘Je hebt het recht verdiend om een beetje meer van de magie van het leven te zien en te ervaren. ‘De kleur van Raaf is de kleur van de leegte – het zwarte gat in de ruimte dat alle energie bevat van de scheppende bron. Als je raaf hebt getrokken zit er magie in de lucht. Probeer het niet te verklaren, dat lukt toch niet. Hier is de kracht van het ongekende aan het werk. Er staat iets bijzonders te gebeuren. Het diepere mysterie schuilt er echter in hoe je zult reageren op de schitterende synchroniciteit van dit alchemistisch moment. Zul je het herkennen en gebruiken om je groei te bevorderen? Kun je het geschenk van de Grote Geest aanvaarden? Of ga je de kracht van het Grote Mysterie beperken door het te willen verklaren? Het is wellicht tijd om Raaf te vragen als koerier op te treden voor een bedoeling, een beetje helende energie, een gedachte, of een boodschap.

Vergeet niet dat dit magische moment vanuit de leegte der duisternis kwam en dat jij het aan het licht moet brengen. Als je dit doet, zul je de tovenaar in jezelf eer bewijzen.
En met deze woorden van de Raaf reed ik in mijn auto weer 2 uurtjes rijden van David zijn huis naar Noord-Holland. Zo zie je maar dat kaarten en een behandeling je inzichten kunnen geven over jezelf. Dit wil toch iedereen inzichten en bewustwording om nog meer van het LEVEN te gaan genieten. WAKKER WORDEN!

Ik kan je gids zijn. Is dit wat je wilt, twijfel niet langer en bel 06-10061242 of mail info@deblauwevlinderbodysoul.nl

Liefdevolle groet, Joke