Achter die boom vandaan!
22 oktober 2020

Achter die boom vandaan!

Wat kan je soms naïef zijn “je weet half niet wat je doet en wat je teweeg brengt?’ Kom eens achter die boom vandaan en laat zien wie je bent zeggen ze beide tegen mij. ‘Yes sure’, zei ik tegen Esther Snikkers en Janosh Stoffers op Camping Tijdloos, waar ik afgelopen zomer 2020 een weekend vertoefde. Hoezo achter die boom vandaan, vroeg ik me toen af zit ik daar dan achter?

We gaan even terug naar de zomer van 2015, 5 jaar geleden in de tijd waarin ik Dorien Groot tegenkwam en zij een praktijk had. Groot in Gezondheid. Ik kon vrijblijvend een eerste keer komen zodat ze kon vertellen over de inhoud. Dit sprak mij direct aan. Ik had al verschillende keren een dieet gevolgd en ik wist dat ik het daar niets te zoeken had. Ik heb het te zoeken in verschillende contexten vertelde ze mij: relaties, werk, sport en spiritualiteit. Context relaties had ik nog veel in te doen en was het cijfer (tussen 0 – 10, 0 is niets en 10 is alles) een 4. Context werk was het cijfer iets hoger een 6. Werk aan de winkel. De lage cijfers zorgden voor een slechte gewoonte wat betreft voeding en ik hoefde niets weg te laten alleen gezonde dingen toe te voegen. Een hele andere manier van naar iets kijken, wat ik prachtig vond.

Dorien nam mij een tijd lang mee en alles wat ze zelf tegenkwam heeft ze mij ook laten zien. David Savalle die Transformational Bodywork aanbiedt was de eerste waar ik terecht kwam. Een aantal keren geweest. Hij haalde overtuigingen die niet meer van toepassing waren in mijn lijf eruit. Hoe handig, minder ruis op de lijn, minder triggers dus in het dagelijks leven.

In de zomer van 2018 en 2019 ben ik bij een vrouwencirkel terecht gekomen bij Sven Goedbloed waar we gewerkt hebben om meer op aarde te komen. Ik was ondertussen gewend om mijn overlevingsmechanisme te leven en altijd in andere sferen op andere planeten te vertoeven. De eerste keer dat ik daar was ontmoette ik de Void waar alles was en helemaal niets in mezelf en de tweede keer was ik hier op aarde.

Ayahuasca ben ik tegengekomen en tweemaal gedaan bij Annemieke Groot. Ook heel goed voor het lichaam en geest.

Ik begon boeken te lezen vanaf 2015 van Steve Rother. Ook heel verhelderend en ik leerde mezelf kennen. Ik leerde de vijfde dimensie, eenheidsbewustzijn kennen.

Wat is vijfde dimensie?

In vele artikelen over spiritualiteit staat geschreven dat we in een nieuw tijdperk zijn beland. We gaan vanuit het vissentijdperk naar het watermantijdperk. We gaan van de derde dimensie, door de vierde naar de vijfde dimensie. Iedere materie, uitspraak, gedachte, ervaring of emotie heeft een trillingsfrequentie. De trilling is meetbaar. Elke dimensie heeft trillingsniveaus en dit is een soort lessenpakket. De ziel dient deze lessen te leren voordat hij verder kan evalueren. Een ziel kiest ervoor om in een bepaalde dimensie te leven om deze lessen te leren. De lessen die de derde dimensie vertegenwoordigt zijn LIEFDE en LICHT. Een ziel leert door middel van lessen onvoorwaardelijke liefde in zich te hebben.

Langzaam begint het begrip ‘We zijn allen één’ bij mensen door te dringen. Dit is de kern (wat we moeten leren) van de vijfde dimensie. We zijn allemaal gelijk. Doordat ons bewustzijn groeit, komt er nieuwe kennis vrij. Er komt steeds meer licht en de oplossingen voor problemen worden al duidelijker. Door dit hoger bewustzijn worden mensen voor een keuze gezet. Kies ik ervoor om mijn honger naar nog meer kennis te vergroten of blijf ik in de dualiteit hangen. Dit kan vaak een heftige en zeer moeilijke beslissing zijn voor mensen.

Manifestatie door gedachten is dan bijvoorbeeld mogelijk. Emoties zijn er nog wel, maar je laat je daardoor niet meer van de wijs brengen. Je bezit een soort meesterschap over jezelf. De frequentie van de vijfde dimensie is hoger dan die van de fysieke, dichte wereld van de aarde. Feitelijk kunnen ze trillen op een snelheid die hoger is dan het licht. Daardoor zijn manifestatie en creatie door gedachten mogelijk. Het hart heeft de regie. Het hogere zelf (de ziel) is afgestemd op het hart. Liefde overheerst, omdat ons handelen vanuit het hart komt en niet meer vanuit het hoofd.

Dit deel over vijfde dimensie komt uit het boek GEEN GORDIJNEN dat in januari 2019 uitkwam. De Coronatijd waar we nu inzitten wordt al duidelijker nu ik dit verhaal weer gelezen en opgeschreven heb en zitten we nu midden in de vierde dimensie. Waar kies jij voor?

Ik kwam per toeval bij Steve Rother die in België was in 2017, terecht. De Licht Codes activatie gingen we leren. Daarna is hij in 2018 nogmaals in Egmond aan Zee geweest en vervolgens nogmaals in België in 2019. De laatste keer in België ging ik twee dagen en geen drie. De eerste dag was Janosh Stoffers, geen idee maar dit sprak mij toen niet aan. De lichtcodes dus activeren en de geschenken te laten ontwaken. Dit geeft zelfvertrouwen, innerlijke richting, inspiratie, creatieve denken, channeling en laat andere verborgen vermogens naar boven brengen. Ook hier waren Bouke de Boer en Dorien Groot bij aanwezig. Een waanzinnig weekend dat ik niet snel zal vergeten.

Adrie de Lange kon ook niet in dit lijstje ontbreken. Belangrijk was dat ik meer ging voelen dat ik er toe doe. Ze voegt ook toe dat het belangrijk is voor mij om veel alleen te zijn. Adrie ervaart bij mij liefde en verwondering om mensen te begeleiden en meer technieken te ontwikkelen.

Zo ontmoet ik Anne-Marie voor de eerste keer bij Steve Rother in 2017. Ze herschrijft contracten. Programma’s die voortkomen uit opvoeding, overtuigingen, eigen denkbeelden en/of vorige levens. Ze zegt dat ik hier op aarde leef en dat ik daarnaast nog uit elf andere delen besta met dezelfde geboorte- en sterfdatum, geschreven in GEEN GORDIJEN.

Op dit moment doe ik de opleiding de Ont-wikkeling naar jouw meesterschap bij Anne-Marie van Hees. In 2019 de module, energie en communicatie en in het voorjaar van 2020 de 11 jij’s. Deze elf heb ik ontmoet en mee gewerkt wat een fascinerende materie. Nu zit ik midden in de module healing en hebben we de pijnappelklier activatie, contracten herschrijven en healen vanuit de godinnenenergie gedaan. Prachtige nieuwe tools die ik kan toevoegen aan Opstellingen. Ik werk vanuit systemisch werk en voeg dingen toe vanuit mijn toolbox wat nodig is, zo ook de Licht Codes.

Afgelopen juni Janosh Stoffers ontmoet in een 30-dagen Kick-Off waar ik vele activaties en meditaties heb mogen ontvangen. Moodboards maken is zijn advies, dit doe je om dingen op aarde te zetten. Deze is de laatste die ik heb gemaakt.

Ik kom in het boek dat 14 november uitkomt van Gerda Duin. Het boek heet Manuscript der Kroonjuwelen en mijn hoofdstuk heet ZICHTBAAR.

Achter de boom vandaan komen en je zichtbaar maken.
Laat je zelf zien en dan kan je veel betekenen voor anderen.

Het enige wat mijn ziel zegt is JA.

Als ik mezelf kan zijn kunnen anderen dat ook. Ik ben degene die ik vroeger nodig had, ik zie je. Ik neem je mee naar de hogere energie. Het is allemaal oké wie je bent en wat je doet, er is geen goed of fout. Je hoeft alleen maar te ZIJN.

Dat is wat ik doe in mijn praktijk J oké. Praktijk voor Bewust Zijn.

Liefdevolle groet, Joke