Professionalista
2 april 2021

Professionalista

Ben ik degene waar jij al enige tijd naar op zoek was?

Ik ben onlangs lid geworden van Professionalista een zoekmachine vol vakvrouwen. Heb je een opdracht, zoek je een professional, hier kun je heel specifiek naar een vrouwelijke, zelfstandige, professional zoeken. Op haar kwaliteiten en op hoe ze in het leven staat.

Ik ken Ellen Pichotte, de eigenaar van Professionalista, al enige jaren en zij heeft als fotograaf, prachtige foto’s gemaakt van onze kinderen die hier thuis aan de muur hangen.
Wil je meer lezen over Ellen of over Professionalista, klik hier.
Mijn hele lijf zei JA toen ze me de mail stuurde. Voor 6 maanden en voor een klein bedrag kon ik instappen.

Meer mijn plek innemen en mezelf daardoor zichtbaar maken is hetgene wat ik hier mee bereik. Ik ben Systemisch, energetisch werker en mijn moto is: “Wie wil veranderen, kan veranderen”. Mijn passie is om mensen te raken, wakker te maken en bewustwording te creëren. Zorgen dat ze zich oké voelen.

Dit doe ik door middel van verschillende technieken. De verandering tot stand laten komen en één van de technieken die ik gebruik is systemisch werk; familie opstellingen en ik noem het opstellingen.
Een opstelling geeft jouw innerlijk beeld van de situatie weer. Door o.a. verschuivingen, inzichten, woorden verandert het beeld waardoor de energie gaat stromen en de verandering kan plaatsvinden.

Je kan een opstelling doen voor jezelf, naar waar jij naar wilt kijken. Vrij leven = een leven waarin jij je eigen weg kunt gaan en jij je eigen keuzes kan maken met respect voor de ander en het verleden.
En ook een organisatie opstelling is zeker mogelijk.
Een gezonde organisatie = een organisatie waarbinnen de medewerkers zich goed voelen en daardoor hun werk met compassie en betrokkenheid kunnen blijven uitvoeren. Een ‘gezonde’ organisatie vervult haar doel in de samenleving middels een levendige uitwisseling met de buitenwereld. Kortom, een plaats waar je graag zou willen werken en groeien.

Opstellingen kunnen live door middel van poppetjes of online door middel van vormen plaatsvinden. Online werken we met Ziesoo en Zoom. Door verschuiving, inzichten, woorden etc. verandert het beeld net als dat je soms de jongere en soms de oudere vrouw ziet in het plaatje (zie jij dat ook?). De energie gaat stromen en de verandering kan plaats vinden.

Deze methode kan ook goed ingezet worden voor jongeren. Hier zet ik mij ook graag voor in. Jongeren die ergens mee zitten en niet direct doorgestuurd hoeven te worden naar de dokter of psychiater, maar via een online opstelling inzicht krijgen wat hun beweegt zodat ze zich oké voelen. Het eerste consult is gratis en daar bied ik dit aan voor een bedrag van €8,00.

Mijn oproep aan alle vakvrouwen: Waar sta jij en waar wil je naar toe?
Zullen we daar samen eens naar kijken? Onze eerste ontmoeting is geheel vrijblijvend. Veiligheid en een klik met elkaar is belangrijk als we daar naar toe gaan waar jij naar toe wilt.

Nieuwsbrief