De weg!
6 september 2022

De weg!

Een nieuwe quote op mijn site en heb hem geplaatst op mijn facebook pagina bewustZijn.

“Vele wegen kent het leven, maar van al die wegen is er een die jij te gaan hebt. Die ene is voor jou, die ene slechts. En of je wilt of niet, die weg heb je te gaan. De keuze is dus niet de weg, want die koos jou. De keuze is de wijze, hoe die weg te gaan. Met onwil om de kuilen en de stenen, met verzet omdat de zon een weg die door ravijnen gaat, haast niet bereiken kan. Of met de wil om aan het einde van die weg milder te zijn en wijzer, dan aan het begin. De weg koos jou, kies jij ook hem?” – Naar Dag Hammarskjöld –

En zo is het! Ik koos de weg. De weg om er helemaal voor te gaan, om gewoon te kunnen ZIJN met alles erop en eraan. Niet de allermakkelijkste weg heb ik gekozen, maar toch had ik dus die weg te gaan. Via mijn intuïtie en wat op mijn pad zich aandiende en waar ik op aanhaakte ben ik het bewustwordingsproces ingegaan. 22 jaar vele trainingen, cursussen etc. gevolgd om maar steeds op zoek te zijn. Steeds opzoek naar meer. Totdat ik op het punt kwam dat ik Het Kennis Boek tegenkwam. Ik ging er vol voor en ben hem gaan overschrijven en dit in een half jaar. Van juli 2021 – tot januari 2022 heb ik dit gedaan. Alles naast me neergelegd, want alle vezels in mij zeiden dit ga je doen. Na dit gedaan te hebben werd ik me bewust dat ik al die trainingen niet meer hoef te doen. Ik ben bewust Zijn, alles zit in mij. Wat een heerlijk gevoel dat ik even klaar ben met zoeken. Ik hoef me te verbinden met mijn hart en me te laten leiden naar wat zich aandient. Afgelopen april 2022 is mijn boek ‘Riemen Vast’ uitgekomen. Een boek waarin ik vertel over van bewust worden naar bewust zijn. Dit boek is geheel gratis te bestellen.

En zo diende zich aan dat ik mij totaal ging focussen om opstellingen te gaan doen. Alles wat ik voor en na dat ik in 2013 certificeerde als opsteller meeneem in al mijn opstellingen. Ik heb door mijn vele ervaring in opstellingen en naast dat ik het deel met betrekking tot de vraag in het veld plaats een nieuwe manier van opstellen ontdekt. We plaatsen ook delen in het veld waar je BLIJ van wordt waar je energie van krijgt. We hebben allemaal een God of Godin in ons. Door de inzichten, verschuivingen en woorden verandert het beeld en de energie gaat nog meer stromen. Een verandering kan plaatsvinden.

Als je maar blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt….. – Albert Einstein –

En zoals Eva Edith Egar zegt: ‘We hebben elke dag een keuze.’ Elke dag de keus om ons leven te veranderen. Blijven we ons bewegen in de buitenwereld of durf je werkelijk je verantwoordelijkheid te nemen en een kijkje te nemen in jezelf.

Welkom bij J oké, praktijk voor bewustZijn.