Online Opstelling

contact

Samen op reis 

Als je verder weg woont en een opstelling wilt bij J oké, praktijk voor persoonlijke ontwikkeling kan dit dus ook nu online. Een Online Opstelling wat gaat via Zoom en een tool van Ziesoo waar we mee kunnen opstellen. Het gaat precies het zelfde als een live opstelling met poppetjes.

In een persoonlijk gesprek en genogram gaan we jouw vraag verhelderen. We onderzoeken het deel van jou waar je telkens tegenaan loopt, dat wat je vaak uit balans brengt. Het deel wat onbewust is? Wat houdt je tegen om je levenspad vol zelfvertrouwen te bewandelen? We gaan ook naar de delen die je energie geven, je hulpbronnen, waar word je blij van?
Vervolgens stellen we deze delen op met vormen en kleuren in het systemische veld en gaan samen op reis.

Herken je deze symptomen?
Je professionele leven stroomt niet zoals je wenst. Je lichaam lijkt niet meer mee te werken. Tijd voor jezelf is schaars. Relaties vertonen wrijving. Je dwaalt af in dagdromen. Je ervaart ongeluk in je huidige situatie. Of je heb er simpelweg genoeg van en wilt veranderen.

persoonlijke contract herschrijven
In de afgelopen jaren heb ik me verdiept in eenheid, in de vijfde dimensie, een hogere staat van bewustzijn. Mijn focus verschuift van het mentale, het hoofd naar het hart. Hierdoor ben ik gespecialiseerd geraakt in het werken vanuit het NU. Het verleden wordt achtergelaten, omdat we het toch niet kunnen veranderen. Maar wat we wel kunnen veranderen, is ons bewust worden van welk deel van ons heden komt, of het nu uit ons verleden of zelfs een vorig leven is. Deze last draag je nu, en nu wil je er iets aandoen, want het stagneert je levensstroom. Als je volledig klaar bent om afscheid te nemen van dit obstakel dat je belemmert en je levensstroom blokkeert, dan is het tijd om tijdens de opstelling je persoonlijke contract te herschrijven.

Het verleden is voor altijd onbereikbaar, maar laten we ons richten op het heden, zodat de energie weer kan vloeien.

Wat brengt een opstelling je?
Innerlijke rust en sereniteit.
Een heldere geest.
. Toegang tot meer vrijheid.
Verhoogde energie en vitaliteit.
Dieper inzicht in liefde en verbinding.
Toenemende intuïtie.
. Een sterker aardingsgevoel.

Werken aan je persoonlijk ontwikkeling en je mag het wel alleen doen en je mag het ook samen doen.

WELKOM!

Contact

Agenda en Tarieven

Voor wie

Over mij