Game Over
17 mei 2024

Game Over

Mens zijn – Hoe doe je dat?

De afgelopen tijd ben ik me steeds meer bewust geworden van wie ik ben en waar ik sta in het leven. Ik volg de synchroniciteit en heb een boek geschreven over mijn ervaringen van de afgelopen twee jaar (april 2022 – april 2024), dat momenteel wordt geredigeerd.

Het boek heet ‘Verandering begint bij Bewustwording’.

Begin maart van dit jaar bestelde ik het boek van Tijn Touber, ‘Time Bender en de opstand van Anika Laroo’, en later in die maand had ik mijn derde healing sessie bij Marijke, die ik ken van het Kennis Boek. Er ontstaan allerlei openingen in mijn leven, zoals het leren over GansPlasma. Ik volgde een workshop en bestelde een CO2 Water infusion tube. Dit buisje zit nu in een glazen karaf, en ik drink dit water al zeven weken. Hoewel ik nog niet precies weet wat het doet, weet ik dat CO2 goed is voor celcommunicatie, energie, algemene genezing, pijnverlichting en organen.

Naast het redigeren van mijn boek en het drinken van dit water, schilder ik veel met kleur. Elke kleur heeft een bepaalde frequentie en beïnvloedt ons gedrag. Wetenschappelijk is aangetoond dat gekleurd licht energie geeft, net als radiogolven en infrarood. Verschillende kleuren hebben verschillende frequenties en subtiele effecten op ons gedrag.

Ik kwam weer terecht in Univibes, waar Tijn Touber in gesprek was met Tim Douwsma. Het was een prachtig gesprek dat me weer inspireerde. Het oude maakt plaats voor het nieuwe: universeel, kosmisch bewustzijn. Ik heb me al losgemaakt van veel oude patronen en merk dat veel kennis ons gewoon weer te binnen moet schieten. Het Kennis Boek heeft me zeker geholpen in deze bewustwording en nog steeds.

Tijn Touber plaatste een filmpje op social media en alles viel op zijn plek. Zelfs de voorstelling waar ik was geweest, ‘Message from Nobody,’ kreeg nog meer betekenis.

Het nieuwe gaat over simpelweg leven, genieten en ‘zijn.’ We sluiten een tijdperk af en beginnen iets nieuws: kosmisch bewustzijn. Dit is de volgende fase in onze menselijke ontwikkeling, waarin we onszelf zien in een veel grotere context. Dit besef verandert alles. Het gaat erom dat we onszelf herkennen in die grotere context, ons ervan losmaken en begrijpen dat het uiteindelijk gaat om gewoon mens zijn.

Doe je mee? Boek een opstelling en laten we samen op reis zodat ook jij gewoon mens kunt zijn.

Contact