Gewoon DOEN of GEWOON doen!
13 januari 2015

Gewoon DOEN of GEWOON doen!

Deze woorden zag ik laatst op facebook voorbij komen.
Weg met alle goede voornemens! Gewoon DOEN of GEWOON doen!
Briljant, toch ik had het zelf kunnen verzinnen.
Elke dag, elk uur, elke minuut kun je beginnen met datgene wat je graag wilt.
Zo heb ik besloten dat ik dolgraag een massagepraktijk in onze tuin wil. Los van het huis. En dus is een bouwbedrijf begonnen met het aanleggen van een fundering en zie ik vanuit mijn huiskamerraam de praktijk langzaam vorm krijgen. Hoe leuk!

 

praktijk 1 praktijk 3 praktijk 2

 

 

 

 

 

 

In deze nieuwe praktijk, die ik na de voorjaarsvakantie ga innemen, geef ik naast massages ook massage in combinatie met coaching.

Massage en Coaching versterken elkaar!
Massage en coaching zijn net als yin en yang, het één kan niet zonder het ander. Ze vormen één geheel. De interactie tussen deze twee geeft leven aan alles. Ze vormen een perfecte balans. Yin het vrouwelijke, stilte/rust, massage en Yang het mannelijke, beweging/actie, coaching. Voor meer informatie Klik hier voor massage in combinatie met coaching.

 

 

yinyang def

Wil je ook meer yin en yang in je leven, maak dan een afspraak voor massage in combinatie met coaching.

Groetjes Joke

Ps: Deze maand sta ik in de digitale nieuwsbrief van Tredus opleidingen. Je kunt hem lezen via http://www.tredus.nl/tredus/download/724facts-jan15.html