Jij bent de ster in je leven
12 april 2024

Jij bent de ster in je leven

Ik woon al een tijdje op Fnidsen nummer 99, een plek met een bijzondere symboliek. Het nummer 99 staat voor positieve gedachten, dankbaarheid en het aantrekken van wat je wilt in het leven. Het richt de aandacht op gevoelens en het belang van verbinding met anderen en de wereld om ons heen.

Op de gevel van mijn huis prijkt een achtpuntige ster met het jaartal 1623 eronder. Hoewel ik heb geprobeerd te achterhalen waarom deze ster op dit pand is afgebeeld, blijft het voor mij een mysterie.

Toch kom ik de afbeelding van de achtpuntige ster tegen in de tarotkaarten. Op deze kaart staat een naakte vrouw afgebeeld, die in beide handen een kruik vasthoudt. Boven haar hoofd schittert een grote gele achtpuntige ster, omringd door zeven kleinere sterren. Een vogel zit in de boom achter haar. Haar voet op het water symboliseert de innerlijke weg die we bewandelen. Door het loslaten van beperkingen voelt de vrouw zich vrij en daarom wordt ze naakt afgebeeld. Ze heeft niets meer te verbergen en omarmt haar authentieke zelf. Deze bevrijding brengt vernieuwing, verjonging en levensvreugde. Ze staat in haar kracht en speelt de hoofdrol in haar eigen leven. Het water staat voor onze emoties en gevoelens, onze innerlijke wereld. De vogel in de boom is een feniks, die de herboren ziel van de vrouw symboliseert.

In mijn praktijk staat onze innerlijke wereld centraal. We verkennen door middel van familieopstellingen wat vanuit ons onderbewustzijn bewust mag worden. We omarmen zowel ons vrouwelijke als mannelijke deel en streven naar eenheid.

Welkom op Fnidsen 99, waar je wordt uitgenodigd om je innerlijke wereld te omarmen.