Coaching jongeren

Jongeren kunnen bij J oké een gratis eerste consult krijgen. Daarna is het wat jij kan missen en wat jij vindt wat je er voor over hebt. Vind je dat nog niet zo makkelijk dan is €8,- een optie. Ik wil het laagdrempelig houden zodat het voor jullie makkelijker is om contact te zoeken met mij zodat het leven voor jou weer wat leuker word.

De Corona heeft er aardig in gehakt zo ook bij jullie, de groep in de leeftijd van 16 t/m 27 jaar. Ik zie het ook bij onze twee kinderen nu 19 en 22 inmiddels. Af en toe naar school en daarnaast online. Het uitgaan en met elkaar zijn is vaak niet meer het geval. Ze zijn vaker thuis en zitten dan achter de laptop of de PlayStation. Gelukkig is het sporten buiten wel weer toe gestaan. Jongeren voelen zich al vaker niet oké en daar wordt verder helemaal al een jaar geen aandacht aan geschonken. Een groep die buiten de boot valt in mijn beleving. Ik wil deze groep jongeren heel graag wat bieden.

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en zit jij ergens mee en wil je je weer vaker oké voelen, dan help ik je daar graag bij. Dit doe ik doormiddel van een opstelling via Zoom en online Ziesoo. Een prachtig middel om jouw probleem helder te krijgen.

Wat is een opstelling?  

Een Opstelling geeft jouw innerlijk beeld van de situatie weer. De belangrijkste personen/onderdelen met betrekking tot jouw vraag worden ten opzichte van elkaar geplaatst. Deze personen/onderdelen kunnen worden gerepresenteerd door symbolen. Door verschuivingen, inzichten, woorden, etc. verandert het beeld waardoor de energie gaat stromen en de verandering kan plaatsvinden.

Groetjes Joke over mij

Jullie kunnen me op bereiken via 06-10061242 of via  contact  

Stop Jongeren Zelfmoord, Rood Hart Medaillon Op Spoor Met heel mijn hart.