Massage op maat
14 juli 2016

Massage op maat

In het dagelijks leven zitten we allemaal wel eens niet lekker in ons vel. Dit kan komen door lichamelijke klachten, vermoeidheid, stress, burn-out of misschien wel wat anders. Massagepraktijk ‘De Blauwe Vlinder’ is er in gespecialiseerd om een massage op maat voor jou te realiseren. Met een combinatie van massage, lichaamswerk, healing, systemisch werken, NLP en oplossingsgericht werk creëer je ontspanning. Het vermindert stress en angst en helpt je bewuster te worden van je eigen lichaam en geest. Je krijgt inzicht in je patronen en overtuigingen en dus verandering in je gedrag.
Een verrijking voor lichaam en geest.

Massage op maat is een therapeutische ook wel intuïtieve massagevorm. Met mijn achtergrond op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en massagetechnieken kan ik met een massage op maat jou geven wat jij op dat moment nodig hebt. Waar sta je in je leven en wat heb je nodig. Samen kunnen we daar naar kijken. Ik kan je tools aanreiken waar je misschien nooit over nagedacht heb. In al die jaren heb ik een ‘bak’ waar al die tools inzitten en waar ik gebruik van maak als ik met het lichaam werk. Met nieuwe inzichten ga je de deur uit en kijk je anders tegen dingen aan dan voordat je bij mij kwam.

Je kunt kiezen uit 1 uur of 1 ½ uur, net wat jij nodig hebt.

Nieuw zijn de 5-rittenkaarten waar je vervolgens de 6e keer een massage op maat gratis krijgt!

Het is heel mooi werk en ik word er zo blij van en ook voor mijn lichaam en geest heel helend. Ik hoop je snel een keer te verwelkomen in mijn salon

Naast de massage op maat bied ik cupping massage. Dit is voor de doorbloeding van de huid en de spieren en het lichaam ontdoet zich van afvalstoffen. Het stimuleert de bloedcirculatie en heft blokkades op. Dit leidt ook tot een compleet gevoel van ontspanning.
Na de vakantie komt deze cupping nogmaals op Social Deal en kun je daar p.p. 1 voucher kopen. Via deze manier kunnen mensen kennis maken met wie ik ben en waar ik voor sta.