Mijn nieuwe site is een feit!
3 januari 2014

Mijn nieuwe site is een feit!

Ik wens iedereen een inspirerend 2014, vol met nieuwe inzichten!

Onderstaande quote heb ik op onze nieuwjaarskaarten geschreven die ik naar familie en vrienden heb gestuurd.
Een mooie wens voor 2014, ook voor jullie:

Het leven is vol kansen,
voor het waarmaken van je dromen
en voor het vervullen van de
diepste verlangens van de Ziel.
– Happinez 2014 –

Al een paar jaar heb ik een website voor mijn Atelier ‘De Blauwe Vlinder’. In de loop der tijd is er veel veranderd. Mijn persoonlijke ontwikkeling loopt mee in Atelier ‘De Blauwe Vlinder’. Ik heb heel veel (bij)geleerd en het afgelopen jaar ben ik in familie-opstellingen gecertificeerd. Op dit moment volg ik een massage opleiding. Coaching en massage versterken elkaar. Door de massage durf en kun je dichtbij jezelf komen, jezelf onderzoeken en luisteren naar je eigen ik. Coaching helpt je om daarmee vervolgens in de praktijk aan de slag te gaan. Dat kan veel innerlijke rust geven. Innerlijke rust die door massage versterkt wordt. Dit jaar ga ik hier mee van start.

Ook mijn website is net als een vlinder continu in beweging. Het werd tijd om de site verder te professionaliseren, de uitstraling te restylen en de teksten aan te passen. Ik zelf vind het er prachtig uit zien en wil ontwerpster Sandra hartelijk bedanken. Het is heel fijn om met haar samen te werken.

Op de site kun je zien dat ik 1 op 1 Persoonlijke Begeleiding geef, Familie-opstellingen avonden en workshops intuïtief mandala tekenen organiseer. Ik hoop dat jullie net zo genieten van mijn site als ik en graag wil ik jullie live ontmoeten als ik wat voor je kan betekenen.

Liefs Joke