Opstellingendag
16 februari 2022

Opstellingendag

Nieuw bij J oké zijn de opstellingen dagen die ik verzorg in Warmenhuizen bij 4AnyBody. Ik ben in april 2019 begonnen met opstellingen te begeleiden en dit was een succes. Maart 2020 was er Corona en werden de opstellingen dagen afgezegd. Het online opstellen is toen toegenomen. Ik geef GRATIS online opstellingen en 3 maal per week.
Sinds dit jaar 2022 zijn we weer live begonnen en 23 januari 2022 was weer de eerste keer. Het was super leuk. Met een groep van 9 mensen hebben we verschillende opstellingen neergezet. De opstellingen zijn opstellingen voor iedereen. We doen ook allemaal mee. Is het niet als inbrenger van een thema dan is het wel als representant. Nancy Kooy van 4AnyBody verzorgt de koffie, thee met wat lekkers en de lunch en aan het einde van de middag laat ze iets zien wat ze doet, de ademhaling.

LADDER VAN BEWUSTZIJN?

Je staat op een ladder en wat gebeurt er als je een tree omhoog gaat? Ben jij ook benieuwd?

En stel dat je langs de trap naar achteren kijkt, wat zie je dan?

Vind je het oké zo of ben je nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is?

Zaterdag 12 maart 2022 stel ik jou in de gelegenheid om deel te nemen aan een Opstellingendag.
Deze dag is verplaatst naar zaterdag 26 maart 2022 i.v.m. griep.

De dag staat in het teken van ‘LADDER VAN BEWUSTZIJN’ en is toegankelijk voor iedereen. Ook voor mensen die nog niets van systemisch werk of wel familie opstellingen afweten. Ik ga deze dag haarfijn uitleggen wat het is.

Op de Opstellingen dag zal ik een aantal Opstellingen begeleiden waarvan de onderwerpen afhankelijk zijn van wat er zich die dag aandient. Kortom ik speel in op de behoefte van de deelnemers. Uit ervaring kan ik je mededelen dat de dag voor iedereen nieuwe inzichten oplevert.

Wat is een Opstelling?

Een Opstelling geeft jouw innerlijk beeld van de situatie weer. De belangrijkste personen/onderdelen met betrekking tot jouw vraag worden ten opzichte van elkaar geplaatst. Deze personen/onderdelen kunnen worden gerepresenteerd door deelnemers aan de opstelling of door voorwerpen en symbolen. Door verschuivingen, inzichten, woorden, etc. verandert het beeld waardoor de (nieuwe) energie gaat stromen en de bewustzijn kan plaatsvinden.

Wat levert een Opstelling op?

Doordat het innerlijk beeld door de opstelling is veranderd en de (nieuwe) energie is gaan stromen zal je gaandeweg merken dat je inzichten hebt gekregen. Dat je eraan toe bent om dingen anders te gaan aanpakken en te herstructureren. Opstellingen geven geen oplossing wel helderheid.

Wil je ook ervaren wat een Opstelling voor jou kan betekenen?

Voel je welkom!

Liefs,
Joke de Boer

Zaterdag 26 maart 2022 – 4anybody.nl