RIEMEN VAST!
15 april 2022

RIEMEN VAST!

RIEMEN VAST, EIGEN WERK! BEWUSTWORDINGSROMAN 

Waar word jij blij van? Dit is het thema wat ik altijd gebruik in mijn opstellingen werk. Ik zie om me heen dat we vaak veel te veel aandacht geven aan datgene wat niet zo goed gaat. Alles waar we aandacht aan geven groeit, dus ook dit deel. Stel dat je aandacht geeft aan de delen in jou waar je blij van wordt en dit groeit. Word je daar nu al niet blij van? We hebben allemaal een Koning of Koningin in ons die we aandacht mogen geven. Ik zelf geef aandacht aan sport, wandelen, zingen daar word ik heel blij van. Ik geef aandacht aan het schrijven, want ook daar word ik blij van. Deze blijdschap heeft geresulteerd in mijn tweede boek ‘Riemen Vast!’ dat nu uit is.

In januari 2019 is in eigen beheer mijn boek ‘Geen Gordijnen’ verschenen en nu in april 2022 mijn boek ‘Riemen Vast’. Het schrijven van het boek ‘Geen Gordijnen’ gaf mij zoveel bewustzijn dat ik zeer de behoefte had om verder te schrijven. En wat ik net schreef, ik word er zo blij van. Na vele strandwandelingen, cappuccino’s en het opschrijven met pen in mijn schrijfboekjes en in Word op de laptop besloot ik voor een roman te gaan. Het leven in de nieuwe tijd, het Aquarius tijdperk, de hogere energie en het coronavirus. Dit duurt wel tot circa 2024, het coronavirus, heb ik mij laten vertellen. We zullen zien. Wat een mooie uitdaging was dit boek schrijven en mij met deze energie te verbinden. Door de goede gesprekken met mensen en hoe het liep in mijn leven had ik een prachtige schrijfplek gecreëerd in Egmond aan Zee voor een paar maanden. Dit net in de aanvang van het coronavirus. Het huis staat een paar honderd meter van het strand. Egmond aan Zee is een plek waar ik al van kinds af aan kom.

Wat voor boek het is? ‘Riemen Vast’ is een bewustwordingsroman. Kim heeft een plek gereserveerd om precies op dit moment hier te zijn. Op weg naar haar stoel in het vliegtuig dus RIEMEN VAST!

Als je dit spel op aarde snapt wordt alles een stuk duidelijker en luchtiger. De bewustwording van het spel hier op aarde en jouw unieke reactie daarop, helpen jou je ware ik te zijn. Het helpt je het pantser af te werpen en het leven te leiden dat het beste bij jou past. Het helpt je de weg naar je hart te vinden en daar naar te luisteren. Het spelen van een rol gebeurt immers vanuit je hoofd, maar je ware-ik zijn, gebeurt vanuit je hart. – Geen Gordijnen – Kim wil werkelijk de beslissing nemen om vanuit haar hart te leven in plaats vanuit haar hoofd. De keuzes die ze maakt vanuit haar hoofd kloppen heel vaak niet. Ze gaat dan hele verhalen maken. Door die verhalen komen er emoties los die best heftig kunnen zijn. Kim komt in een wereld terecht die ze ergens wel kent, maar toch ook weer niet. Het begint al op het vliegveld Schiphol waar haar iets tentoongesteld wordt. Bestaat toeval? En wat verandert dit werkelijk in haar leven? Het coronavirus steekt de kop op. Wat betekent dit voor Kim?

De naam Kim is een naam voor horizon, de lijn waar aardoppervlak en de lucht elkaar (lijken te) raken. Kim betekent leider, krijger. Hoe het danst? Een dans zal het worden voor Kim op het zonnige Curaçao.

Dit boek is in eigen beheer en in de verkoop. Je kunt hem hier bestellen.