Spel van het leven
13 mei 2020

Spel van het leven

Als je dit spel op aarde snapt, wordt alles een stuk duidelijker en luchtiger. De bewustwording van het spel hier op aarde en jouw unieke reactie daarop, helpt je je ware ik te zijn. Het helpt je het pantser af te werpen en het leven te leiden dat het beste bij jou past. Het helpt je de weg naar je hart te vinden en daar naar te luisteren. Het spelen van een rol gebeurt immers vanuit je hoofd, maar je ware-ik zijn, gebeurt vanuit je hart.

Dit zijn de laatste woorden in mijn boek GEEN GORDIJNEN. Een boek dat ik geschreven heb. Fleur groeit op in gezin van acht kinderen. Met haar ouders heeft ze een relatie waarin geen ruimte is voor gedachten, gevoelens en emoties. Fleur worstelt daarmee. Daarom besluit ze vanaf haar dertigste levensjaar aan persoonlijke ontwikkeling te gaan werken.

Liefde, grenzen en menslievendheid vormen de rode draad in haar leven. Ze vindt dat alles wat je mee maakt in het leven een bedoeling heeft. Slaag je erin de leermomenten eruit te halen dan zul je je alleen maar beter voelen.

Het spel: Ik kom er dus steeds meer achter hoe ik mijn spel aan het spelen ben hier op aarde. Ik heb zelf de keuze om er als winnaar uit te komen of als verliezer. Ik weet het antwoord al. Jij? Ik kom al verder in het spel. In de activatie levenslessen neem ik jullie mee in de lessen van het LEVEN die ik in mijn spel op mijn pad ben tegen gekomen.

We hebben namelijk allemaal de vrije keus om elke dag dingen te veranderen. Het is soms alleen een andere manier van kijken naar de situaties. Er is geen goed of fout, er bestaan alleen consequenties.

Het boek Time Bender kwam op mijn pad. Daarin wordt beschreven dat mensen de Universele Code van Leven bevatten en de Codes nodig zijn om de Levende Bibliotheek te activeren en je doen ontwaken voor je volledige potentieel.

De aarde gaat ascenderen. De aarde moet haar frequentie verhogen. De aarde beweegt nu van de derde naar de vierde naar de vijfde dimensie. En om dit proces te doen plaatshebben, heeft zij meer licht nodig. Om af te stemmen op een hogere frequentie is wanneer je je ontwikkelt. Als er meer licht in de Aardse atmosfeer binnenstroomt kunnen de oorspronkelijke codes worden geactiveerd. Dit zal ons DNA upgraden en uitlijnen. Wij zullen onze grootsheid weer gaan herinneren en de levende belofte van het Universum worden.

Lang geleden zijn de Codes door onze moeder (de Aarde) op een geheime plek verborgen. Zij wist dat er een dag zou komen waarop zij ze zou activeren en ze moest er zeker van zijn dat ze veilig waren. Waar ze ze heeft opgeslagen? In mij, in jou, in ons allemaal. We moeten meer licht creëren.

Het is nu tijd om wakker te worden van de droom van de geest. Het activeren van de Levens Codes zal zeer waardevol zijn om ons te helpen op het pad van een geestelijke meester. Eerste Levens Code, Het Hogere Zelf.

Het zijn de levens Codes die we in ons dragen. Ze zitten onder een schild dat we zo 2 cm boven ons fysieke lichaam dragen. Dit schild gaat open waardoor de lessen tevoorschijn komen en ze geactiveerd kunnen worden.

De Levens Code Activatie zorgt voor meer bewustzijn. Bewustwording maakt dat je een heel ander licht op dingen in je dagelijks leven laat schijnen.

Door middel van healing, systemisch werk en activatie van de levens codes activeer je een stukje van jezelf in relatie tot de wereld om je heen. Het is nu tijd om meer licht te creëren. We gaan je vraag helder maken via systemisch werk en dan zetten we de behandeling voort op de behandeltafel. Ik ga je een aurahealing geven en in de aura zit de metamorfe schild die zo twee cm vanaf je fysieke lichaam is en die openen we. De Codes zitten daar onder.

Het is NU tijd om wakker te worden.

De negentien Levenslessen zijn:

De relatie tot je Hogere Zelf
De relatie tot Bestaansrecht
De relatie tot Ouders, vader en moeder
De relatie tot fysieke lichaam
De relatie tot zelfliefde
De relatie tot partner
De relatie tot Liefde en Liefde voor anderen
De relatie tot Grootsheid
De relatie tot Creativiteit, muziek en kunst
De relatie tot Passie
De relatie tot Ego en Gevoel van Zelf
De relatie tot Geld, Overvloed
De relatie tot Natuur en Aarde
De relatie tot Werk, Prestaties
De relatie tot Dieren
De relatie tot Energie
De relatie tot Broers en Zussen
De relatie tot Vrienden
De relatie tot Mannelijke & Vrouwelijke

Na de behandeling krijg je de informatie bij de codes die ik geactiveerd heb opgestuurd.
Je leest over mijn spel hier op aarde. Bij de levenslessen staan vragen die je kunt beantwoorden om nog meer zicht te krijgen op je zelf. Wil jij deze transformatie aan gaan?

Gratis Zoom Afspraak!

Wil je heel graag een afspraak voor deze behandeling want je hele ziel zegt JA ik wil en weet je nog niet hoe of wat. Maak dan een gratis Zoom afspraak en gaan we samen naar je vraag kijken via Ziesoo, een online systemisch programma die je vraag helder maakt en de behandeling die jij nodig hebt. Een behandeling op jouw lijf geschreven.

Liefde volle groet, Joke