Me-time in Conmigo Portugal
27 september 2014

Me-time in Conmigo Portugal

‘Je kunt jezelf niet vinden door naar je verleden te gaan. Je vindt jezelf door in het heden te komen’.  – Eckhart Tolle –

De vakantieperiode ligt achter ons, de drukte van alle dag is weer in volle gang. Kortom, ik vond het tijd om even aandacht aan mezelf te schenken en mij te laten verwennen. Dus trok ik een weekje naar Conmigo in Portugal, waar ik ging detoxen en een intensief yoga programma ging volgen.

Het Detox-dieet is gebaseerd op een mild vasten- of een sappenkuur.
De eerste dag stond in het teken van afbouw, toen 3 dagen mildvasten, 1 dag sap en 2 dagen opbouw.
Mildvasten betekent kleine porties fruit, groenten en granen eten. Tijdens het sapvasten gebruik je alleen verse vruchten- en groentesappen. Alle maaltijden zijn puur, vers en erop gericht de spijsvertering en de ontgifting zo goed mogelijk te stimuleren.

Ik verbleef in een prachtig huis met grote tuin en kon mij opgeven voor allerlei massages, coachingsessies, een bloedanalyse, pedicure, manicure, teveel om op te noemen.

Het was heerlijk! Dat gun ik toch iedereen: echt even tijd voor jezelf nemen. Dit kan op allerlei manieren. In Portugal of in Nederland gewoon even extra goed voor jezelf zorgen.

Heb je bijvoorbeeld zin in een heerlijk moment voor jezelf dan kun je terecht voor een voedingsadvies bij www.natuurvoedingstherapie.nl of wil je bij mij een massage of massage en coaching sessie, kijk dan op www.massagepraktijkdeblauwevlinder.nl. Zin om er een anders uit te zien en weet je niet zo goed welke kleuren je goed staan, dan is er www.kleurenpracht.nl. Wanneer je kinderen hebt en je wel wat hulp bij het opvoeden kunt gebruiken, kun je terecht bij www.kindinbloei.nu.

Vier vrouwelijke ondernemers die allen veel kunnen toevoegen aan jouw geluk.

Groetjes Joke

 

mandela portugal